Angelystor Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 2007 je godina thrasha!!!! Kako je pochelo..tako se chini..prvo fenomenalni Onslaughtov..a sada i Dew Scented izbacuje mozda i svoj najbolji album! Doduse.."Impact" jos uvek se cini kao rifferski najjaci album, ali "Incinerate" ako nista drugo moze da deli prvo mesto. Thrash na samoj ivici deatha, prljavi riffovi, prljava produkcija, pravi thrash!!! Jedini nachin da album bude bolji je vokal..ne promena vokala, jer mislim da ovakav vokal sasvim lezi muzici..ali da ima bar nekih pamtljivih delova jos bolji bi bio album..ali uz ovakve riffove i nije bitno hehe Druga mana..da su izbacili mozda dve-tri pesme(suvisne, a njih ima u zadnjem delu albuma), imali bi mozda kraci, ali jebitacniji album sa malo mesta za odmor. Prvih 6 pesama ne staju! Majka riff za riffom..i vrhunac je u "Into The Arms Of Misery", uz "Final Warning" najjace pesme albuma 9.9/10 Quote
RNA Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Gos'n Kai kao i uvek sa iscrpnim izvestajem. U skorije vreme sam podosta slusao "Inwards" i "Impact" i "Inwards mi se ipak za nijansu vise svidja. konzistentniji mi je. Quote
Angelystor Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Inache..na zadnjoj pesmi se jasno chuje vokal gosn. Petroce..a sad prochitah da su i Jeff Waters i Gus G gostovali na albumu(na "Perdition For all"), sto vec moje slabashno uho neje moglo da prepozna : ) Quote
Karlo SE Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Nema sta, odlican album, nisam ni ocekivao manje od ovog giga-mega benda, i jos nesto, odusevio me Sneap sto je produkcija totalno prilagodjena muzici, nije ultra-moderna i extra je! Jedva cekam da nabavim original pa da cujem sve u punom sjaju! Quote
Grobodan Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Dobar novi album,dobar.Citao sam neke intervjue sa njima,svi vole metalcore,ocekivah odlazak u kurac,a dobih odlazak u deathrash ludilo,nekad kad ubace blastove (koji im nevidjeno dobro leze) vuku mi na Malevolent jebeni. Samo...malo mi dug album.Sto ne stave 10 pesama na album,da bude totalna anihilacija,ovako se malo umorim.8/10 I preslusah konacno i prva 3 albuma...nist' narocito.Stvarno je Inwards proboj u svakom mogucem smislu. Quote
lemmy sixx Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Stavio sam novi album da se skida...videcemo. Quote
lemmy sixx Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Svukoh ga...ovako na prvo slusanje je mnogo dobar,a pesma koja mi se izdvojila je "Final Warning"...mnogo dobra stvar.Videcemo na nekoliko slusanja. Quote
Angelystor Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 meni je ona "Retain The Scars" postala mozda i najjacha...u'vatih sebe jedno jutro kako pevushim refren iz chista mira Quote
Grobodan Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 evo i ja ga odjutros pevam,nemam reci mille je sigurno kriv za to Quote
Karlo SE Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Meni je najbolja "That's why I despite you", dovoljan dokaz da je album odlican je to sto su nam svima razlicite pesme najbolje. A sto se tice Inwards-a i proboja apsolutno se slazem, ima i na ranija 3 albuma dobrih momenata, ali nije to to. Quote
RNA Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Нису их џабе баш тад покупили ови из Нуклеар Бласта. Quote
MEGGY Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 gad bles opciju ''search'' :) jbt nisam ni znala da ovaj bend postoji dok nisam u bučerianu pročitala jednu recenziju :) ovo je baš treš koji ja preferiram..au al kidaju videla sam juče na reklami na mtv-ju da dolaze u Sloveniju na metal camp .... ehhhhh Quote
Karlo SE Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Nemo' da brigas, maldi su, bice valjda prilike da dodju i ovde u narednih godinu-dve, a slazem se u potpunosti da je bas bas thrash koji mi najvise lezi, brzo i agresivno s extremnijim vokalom, ovi momci su bre Slejer 21. veka! Uspeo sam sve da iznabavljam na originalima, samo mi fali prvi album... al nabavicu i njega. Quote
Karlo SE Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 (edited) Slejer jeste jedan, najveci, nepobedivi i neprejebivi, ali ako ce neko moci da ih nasledi kada prestanu da sviraju to ce biti Dew Scented i niko vise. Edited July 12, 2007 by Rizzen Quote
lemmy sixx Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Problem je u tome sto vise nikad nece biti tako velikih bendova...kvalitet,interesovanje prema metalu,internet i slaba prodaja nosaca zvuka...sve su to razlozi.Tako da nazalost njih niko nece naslediti.Gledaj gde je Slayer bio nakon 5-6 album,a gde je sada Dew Scented. Quote
Kali Agna Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 zanimljivo, nikad nisam imala neki afinitet prema ovom bendu, iako su nemci sve od immortelle do issue VI mi je nekako isto, nezanimljivo, posebno ciljam na vokal... rekla bih da nema svrhe nabavljati onda novi album... Quote
kuruz Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Слушао сам данас Impact по ко зна који пут, то им је најбољи албум, по мом мишљењу. Quote
Angelystor Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Nabavih bonus trake sas novog albuma...Ova "Full-Blown Revenge" mi je medj najboljim DS pesmama Ne kapiram sto nije na albumu, tj. na svim izdanjima...isto Metal Milisha obrada je do jaja, heh.. Quote
kuruz Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Ma он користи ДЦ++, не верујем да има линкове. Quote
lemmy sixx Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Ima,ima...prefrigani carapan je to. Quote
Recommended Posts