Nazzgul Posted January 29, 2011 Author Report Share Posted January 29, 2011 Uvek mozemo u Sloveniju. Jos je tamo i jeftinija krata.. A cim je otprilike isti XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 da, to izgleda Nevermore jebeni ne menja datume na spejsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted January 29, 2011 Author Report Share Posted January 29, 2011 Ali i symphony x, na sajtu ne menja raspored. Misli, da je koncert u Pesti realan, cim se prodaju karte u Eventimu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 jeste, sve je kul, to sto ti bendovi ne paze na svoje sajtove je druga prica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted February 9, 2011 Author Report Share Posted February 9, 2011 @ azal jesi zvao taj kombi prevoz?! @@ Je l neko uzeo kartu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Zvali smo...i sve je kul....ali nam treba vise ljudi...za sad smo samo ja i niking sigurni...i svi ostali koji su me kontaktirali su rekli "javicemo jos" Mi cemo da cekamo do 20 feb maksimum, ako se ne javi dovoljno ljudi onda cemo da batalimo. znaci, ako ste u fazonu da idete kombijem, potvrdite mi da mozemo da resimo to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 (edited) Recite mi jel ima na eventimu da se kupe karte nevidim na njihovom sajtu nista za budimpestu? I ja bih isao sa zenom na koncert pa sam za kombi......azal cujemo se preko pm za broj tel.da te nazovem.jebo te na Dream smo kola parkirali u parku ispred hale.....ali nazalost je taj momak poginuo pre godinu dana a ja neznam po budimpesti da se snadjem. Edited February 9, 2011 by AwakeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/power-of-metal-budapest-petofi-csarnok-88576/event.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted February 9, 2011 Author Report Share Posted February 9, 2011 (edited) @ azal Ja bih ti potvrdio kombi, ali ne mogu, jer nisam siguran. Meni ako iskrsne posao u medjuvremenu, mozda necu ni ici na koncert. Otprilike tek u martu cu znati, sta / kako .. Edited February 9, 2011 by Nazzgul Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 nama treba bar 6 da bi isli kombijem. tako da ako Awaken i cura potvrde, treba jos bar dva ortaka da potvrdi, pa onda ti mozes da vidis da li hoces ili neces u martu ako bude bilo jos mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toksa Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Koja je cena kombija po osobi? Vraca se nazad odmah posle koncerta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 napisao sam vec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toksa Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Jbg, izvinjavam se, mislio sam da su na drugoj strani stari postovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 ako ne uspes da nadjes. 40 evra po osobi. krecemo odmah posle koncerta. mislim, ako hoces da popijemo pivce da se iskuliramo, kupimo merch, nije frka, ali ono, sto pre. mozemo i rano ujutru da krenemo da bi imali vremena da gluvarimo po gradu i tako to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Napunili smo kombi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted February 12, 2011 Author Report Share Posted February 12, 2011 Napunili smo kombi. Znaci mi ostali moramo vozom ili da se iscimam kolima, ako ne bude snega xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 ili neki drugi kombi ako vas ima dovoljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Znaci ako budu svirali The Grand Design umrecu srecan znajuci da sam doziveo savrsenstvo........ Kada su zadnji put bili u Pesti dragi drugar sa foruma Spastic Ink je imao cast da upozna Russell-a i gleda nastup Stratovarius-a snjim.......stvarno mu zavidim!!! Ladno su ga nasli kako se mota oko prodavacica CD-ova i majica!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Je l' ima još ponuda za organizovani prevoz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 (edited) pazi ti, Nazzgul, Angelystor i jedan moj ortak iz panceva trazite kombi. treba vam jos dva ortaka i to je to, mogu da vam dam kontakt za vozaca ako si iz fazona. Edited February 16, 2011 by azal Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Uzivajte momci, ja ne idem na zalost... Nikako se ne poklapam. Kao i vecini verovatno, finansijska situacija + skola = shitmageddon... Mozda ako nekim cudom dobijem lovu pre svega, ali ne verujem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted February 16, 2011 Author Report Share Posted February 16, 2011 Mogli bi, pa svi zajedno sa dva kombija. Ali nemoj da izvisim i za ovaj drugi, onda cu vas jurim kolima Jbt, nisam znao da je toliko ljudi za. Mogli smo neki mini bus da iznajmimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Pa ima li jos uopste ovde zainteresovanih ljudi da se puni drugi kombi? 'Aj'mo, come forth... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 mozda toksa hoce, kad je vec pitao.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted February 17, 2011 Author Report Share Posted February 17, 2011 Ja sam za kombi, ali nisam siguran. Znacu tek 3-4 dana pred pocetak 'certa. Iz fazona sam da, kad budem znao da mogu da idem, upalicu auto i zapaliti, ako ne bude ekipe za drugi kombi ili voz.. Pa ono mozda nekog i da povezem usput. Samo sto ne volim da trpam auto. Znaci ja + max dvoje xD A ako se taj neko ponudi da mi sipa gorivo / plati putarine / plati vinjetu necu se buniti xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts