Jump to content

Recommended Posts

Posted

1. Black Mountain - Roller Coaster (Wilderness Heart LP)

2. Jaga Jazzist - Prognissekongen (One-Armed bandit LP)

3. Primus - Duchess And The Proverbial Mind Spread (June 2010 Rehearsal EP)

4. Deftones - You've Seen The Butcher (Diamond Eyes LP)

5. David Byrne and Fatboy Slim - You'll Be Taken Care of w/Tori Amos (Here Lies Love LP)

6. Clutchy Hopkins - Light As Feather (The Story Teller LP)

7. Kammerflimmer Kollektief - In Translation (Wildling LP)

8. Flying Lotus - Pickled! (Cosmogramma LP)

9. RJD2 - The Perfect Occasion (Inversions Of The Colossus LP)

10. Oceansize - Part Cardiac (Self Preserved While The Bodies Float Up LP)

11. John Zorn - The Book Of Los (Ipsissimus LP)

Posted

Preslusao sam do kraja sve sto sam skinuo pa rechem koju...

englis - ok tejp, ima par dobrih stvari ostalo me nije dojmilo bas. Dok sam slusao tejp imao sam utisak da je vise osoba pravilo ovaj tejp.

marcoman - jedan od boljih tejpova, ne uzvracam dobre kritike nego mi se bas dopada. Ima par bendova koje do sad nisam cuo i sigurno cu poskidati albume da ih prostudiram malo bolje. Jedino sto je tejp kratak.

Vitamin - dobar tejp, thumbs up za 5 * prison cell (fala kurcu da ih je jos neko primetio). Dobar odabir metalurgije koju sam ja ove godine jako malo slusao ali ovo mi je skroz ok.

In The Flesh - dobar, sve je slusljivo tu i tamo zanimljivo nemam neke zamerke.

Astrallis - Kontam da bi mi se ovo dopalo da i dalje slusam metal kao sto sam ga pre slusao pa mi je glupo da komentarisem ovaj tejp, valjda je dobar nisam se smorio ali nisam se ni odusevio.

Uruk Hai - simpa, ima svega i svacega. Gonjasufi ftw. Poslednje tri pesme sam preskocio nemam ja vise zivaca za to jbg.

Azal - Onako... Onaj brain rape s pocetka tejpa sam preskocio kao i onaj folkeraj na kraju. Dakle sredina tejpa je dobra.

Dick - opet sareno, generalno dobro ima par iritantnih momenata ali zanemarljivo.

darth - bolje nisam ni mogao da ocekujem, ko me terao da skidam. Dve kul pesme ostalo su remixi dial-up konekcije.

Posted

meni je super darth-ov mikstejp, dobro je uklopljen izbor pesama i nekako je zaokruzen tematski kao sto to i treba da bude za razliku od vecine ostalih, mozda mi je i najinteresatniji.

Posted (edited)

ja gledam da dignem svoj ali mi je net u situ i prekida svaki cas.

e nesto sam razmisljao, posto ulazimo u novu deceniju, zasto ne biste sklepali neke mikstejpove '01-'10 ali da ne budu 'best of' nabacani nego tematski zaokruzeni kako ja to volim   :zeleni: . ali da budu neke iole relevantne numere, kao neki presek.

Edited by наркопедер
  • Downvote 1
Posted (edited)

krang, ovo ipak nije za mene, ima mozda 2-3 pesme koje su mi zvucale zanimljivo a ostalo ne znam sta bih rekao

htedoh reci, odlican je, uz nekoliko pesama koje su krs zivi

pogresi covek :zeleni:

Edited by marcoman
  • 2 weeks later...