azal Posted December 10, 2010 Report Posted December 10, 2010 Jeff Wagner he napisao knjigu za prog metal vukove, zove se Mean Deviation, i koliko sam cuo i video, lik stvarno zna o cemu prica i sve mu je jasno. imate ovde da procitate malo, deo je uglavnom o Queensryche i Fates Warning, ali ima i na kraju malo nesto o Heir Apparent, Crimson Glory, Savatage, itd. imate na amazonu da narucite knjigu za oko 16 dolara, preporucujem. http://www.bazillionpoints.com/progress/ Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 10, 2010 Report Posted December 10, 2010 Kolko naplacujes fotokopije ? Quote
AstralliS Posted December 10, 2010 Report Posted December 10, 2010 Onda ću ja da prekopiram od Nekrona Quote
Grobodan Posted December 10, 2010 Report Posted December 10, 2010 Ima negde da se skine? Jess Wagner beše onaj baja iz Metal Maniacs? Odličan je bio tu... Quote
azal Posted December 10, 2010 Author Report Posted December 10, 2010 najgori ste narucujete diskove svake nedelje a necete knjigu da kupite Quote
Grobodan Posted December 10, 2010 Report Posted December 10, 2010 Dosta mi je knjiga posle faksa, sad samo UG support Quote
azal Posted December 10, 2010 Author Report Posted December 10, 2010 mnogo super ovo sto su postavili na sajt. najbolje mi ovaj what if deo gde pricaju kako je Jarzombek poslao demo FW kad su trazili gitaristu. mnogo bih voleo da cujem tu pesmu ako neko iskopa. super mi takodje sto zavrsi pricu gde treba, ne mora da te smara sa cinjenicom kako je Ryche prso i FW skoro pa prestao da radi. Zavrsi pricu sa Promised Land i APSOG i to je to, jos dok citam imam osecaj kao da sam ja pisao, jedva cekam da mi stigne, jel ima neko iskustvo sa knjigama preko americkog amazona? dal ce da mi carine to? Quote
AstralliS Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 Poslao sam mejl Jarzombeku oko te pesme, videćemo šta će reći. Quote
AstralliS Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 A evo i odgovora: Nick, Actually, it's up on the ronjarzombek myspace. It's called 'Fishies On Leashes'. http://www.myspace.com/ronjarzombek Ron Quote
Buddha Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 ako je on, pisao je za metal maniacs, gotivio in the woods, opeth, anathemu, voivod dosta tamo negde 1997-1999 Quote
Berliner Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 @laza: sto ne bi dao da skeniraju knjigu u neku kopirnicu, mos' da podelis trosak sa ljudima na forumu ako ima zainteresovanih pa da svi listamo.. okaci topic na berzu or sm like that Quote
azal Posted December 23, 2010 Author Report Posted December 23, 2010 (edited) ako je on, pisao je za metal maniacs, gotivio in the woods, opeth, anathemu, voivod dosta tamo negde 1997-1999 kapiram da ce svi ti bendovi biti u knjizi, bas je siroko, ne samo dream theater klonovi, video sam na brzaka da ima enslaved i cak i maudlin of the Well. videces u subotu @narkodiler, aj videcu Edited December 23, 2010 by azal Quote
Grobodan Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Jeff Wagner top ten 2010 Lazo koliko te izašla knjiga ukupno na kraju? Quote
azal Posted February 2, 2011 Author Report Posted February 2, 2011 oko 25 dolara? tu negde...mislim da je kostala oko 16 i da je shipping bio iz amerike oko 10 Quote
Recommended Posts