Jump to content

Recommended Posts

Posted

odavno nisam cuo bolji bend na ovim prostorima.mislim da bi vam lezala malo labavija produkcija,presinteticki zvuci,najvise kod zicanih instrumenata.idejno,nikakvih zamjerki nemam,cak stavise.svaka cast!

• Upvote 1
Posted

Dajte dooma, bre.

mislim da bi vam lezala malo labavija produkcija,presinteticki zvuci,najvise kod zicanih instrumenata.

Ovo i meni pada u uši, samo malo da se poradi na tome.

Posted

Vidim da Novelje nema, pa samo da javim par stvari...

Naime, sto se tice produkcije - imajte na umu par stvari ljudi...prvo, i najbitnije je to da je taj sempl i dalje sirov, bez nekog preteranog editovanja/miksa, uopste nije mastering radjen, itd...tako da ce sigurno biti bolje kada se sve zavrsi. Bas sam juce bio kod Novelje, i pustao mi je kako je sredjivao gitare...zvucace bolje nego sto je na tom semplu...

A drugo, imajte na umu da ovo Novelja sve sam radi (muzika, recording, editing, mix, mastering), i to sve u njegovom stanu. Zaista se radi, rekao bih cak i u "previse" skromnim uslovima, tako da rezultat je po mom misljenju odlican, no, tesko je svakome napraviti da se svidja.

Inace, hvala svima na lepim recima sto se Senium-a tice, zaista nam je drago. Kada izadje ovaj novi singl (bice najverovatnije CD-r/MC verzija za "die-hard" kolekcionare), onda cemo javiti sta i kako dalje...

P.S. Ne, necemo se predomisliti...ko nas je gledao pre 5-6 godina - to je to, sto se live-a tice...

• Upvote 1
  • 2 months later...
Posted

I iscekivani drugi hit singl mozete poslusati na nasoj FB stranici, ili

. :)

Ovaj put, Arpad je odlucio da ne ucestvuje na snimku, jer je ovo stara pesma koju smo i napisali pre nego sto je on dosao u bend, tako da je postava na ovom snimku bila malo izmenjena:

Gabor - Bubanj, tekst i artwork

Branislav - Elektricna i akusticna gitara, naracije i growl

Novelja - Bass, e-bow, growl i scream

Snimljeno, smiksano, kvazi-masterovano u "Imaginary Studios" u Novom Sadu, u mojoj sobi... :)

Sto se tice hard-copy izdanja... Potvrdjene su kasete. Isto kao i prethodni put, izdajemo za ukrajinski Depressive Illusions. Isto kao i prethodni put, limitirano izdanje na 100 kopija. Isto kao i prethodni put, bonus kratak outro za fanove koji kupe kasetu! :)

Vise informacija o kupovini i nabavci kasete uskoro!

Ako bude dovoljnog interesovanja, verovatno cemo odraditi i neku CD-R verziju... Ali otom potom... :)

• Upvote 3