ZWER Posted September 18, 2002 Report Posted September 18, 2002 Pravo je cudo kako do sada nije otvorena diskusija o ovom odlicnom bendu. Nedavno su objavili nov album pod nazivom "In Their Darkened Shrines". Dve pesme sa novog albuma mogu da se pronadju na adresi: http://artists.mp3s.com/artists/57/nile.html To su pesme "Sarcophagus" i fenomenalna "Unas Slayer of the Gods". Na pomenutoj adresi mozete pronaci i neke njihove starije pesme, a za sve ostale podatke o bendu posetite njihovu zvanicnu prezentaciju: www.nile-catacombs.net 1 Quote
[Nocturno] Posted September 18, 2002 Report Posted September 18, 2002 Ma bila je vec diskusija o Nile-u [ja je otvorio ] ali to je bilo daaaaaaaaaaaaaaaavvno..... nile je odlichan bend nemam taj nov alboom videcu da skinem [jebem ti audiogalaxy :x :x ] hteo sam i da koopim majicu ali... pola grada je vec ima tako da... :roll: Quote
Hamsun Posted September 18, 2002 Report Posted September 18, 2002 Pa kupi onda neku drugaciju nile majicu Quote
ZWER Posted September 18, 2002 Author Report Posted September 18, 2002 \"]hteo sam i da koopim majicu ali... pola grada je vec ima tako da... :roll: Kog grada????? Beograda, Krusevca ili nekog u Transilvaniji Quote
[Nocturno] Posted September 18, 2002 Report Posted September 18, 2002 beograd naravno u krusevcu da izadjem i sa recimo korn majcom linchovali bi me... :ne: :ne: 1 Quote
ZWER Posted September 23, 2002 Author Report Posted September 23, 2002 Znaci u Krusevcu su toliko zaostali u razvoju..... ko bi rek'o Quote
[Nocturno] Posted September 23, 2002 Report Posted September 23, 2002 Znaci u Krusevcu su toliko zaostali u razvoju..... ko bi rek'o manje nego u golubcu! Quote
ZWER Posted September 23, 2002 Author Report Posted September 23, 2002 "]Znaci u Krusevcu su toliko zaostali u razvoju..... ko bi rek'o manje nego u golubcu! Otkud ti znas kako je u Golupcu??? :x :x :x :x :x Quote
Arch Stanton Posted September 23, 2002 Report Posted September 23, 2002 "]Znaci u Krusevcu su toliko zaostali u razvoju..... ko bi rek'o manje nego u golubcu! Otkud ti znas kako je u Golupcu??? :x :x :x :x :x mora da vrvi od metalaca Quote
[Nocturno] Posted September 23, 2002 Report Posted September 23, 2002 hahah to care!!! ma bre ti si poceo sa onim o razvoju... nije lepo! ipak je to moj grad! i nemoj da ti Nestvarna dodje na vrata Quote
ZWER Posted September 24, 2002 Author Report Posted September 24, 2002 "]hahah to care!!!ma bre ti si poceo sa onim o razvoju... nije lepo! ipak je to moj grad! i nemoj da ti Nestvarna dodje na vrata Ne, nisam ja prvi poceo o zaostalosti, vec si ti to zapoceo. Lincovanje ljudi samo zbog toga sto nose metal majice (u tvom slucaju Korn) mene asocira na srednji vek, pa ako to nije zaostalost onda izvini. Nestvarna??? Pa jos na mojim vratima???? Kao prvo ne znam ko je doticna, a kao drugo koji ce kurac ona da dolazi na moja vrata??? Quote
ZWER Posted September 24, 2002 Author Report Posted September 24, 2002 "]Znaci u Krusevcu su toliko zaostali u razvoju..... ko bi rek'o manje nego u golubcu! Otkud ti znas kako je u Golupcu??? :x :x :x :x :x mora da vrvi od metalaca Sta se ti mesas Quote
[Nocturno] Posted September 24, 2002 Report Posted September 24, 2002 nemoj da se primas kao mlad majmun! dosta nam je na kanalu takvih koji se mude... zato iskuliraj i daj da lepo pricamo o Nile-u... inace Nestvarna ti je starosedeoc ovde i medju prvima chlanovima na kanalu... i iz Krusevca je... Quote
ZWER Posted September 24, 2002 Author Report Posted September 24, 2002 Ok, nema vise svadjanja. Quote
[Nocturno] Posted September 24, 2002 Report Posted September 24, 2002 Ok, nema vise svadjanja. ma ko se bre svadja? el si ti cuo da se neko svadja ovde? daj da ga... Quote
Tormentor Posted September 25, 2002 Report Posted September 25, 2002 A gde mu dodje Golubac,blizu kojeg veceg sela sad ce Zwer da poludi Sto se tice Nile-a sta reci osim da su fenomenalni. Moram se pohvaliti da sam dva puta bio na njihovim svirkama. Quote
scissors Posted September 25, 2002 Report Posted September 25, 2002 e stvarno ljudi, malo lakse sa prepirkama, pola poruka su vase svadje na ovoj temi a: :roll: za to postoji PP a: ovdje pricajte o nile... Quote
ZWER Posted September 25, 2002 Author Report Posted September 25, 2002 A gde mu dodje Golubac,blizu kojeg veceg sela sad ce Zwer da poludi Sto se tice Nile-a sta reci osim da su fenomenalni. Moram se pohvaliti da sam dva puta bio na njihovim svirkama. Golubac se nalazi na lepom plavom Dunavu, btw. ovde je Dunav najsiri na celom toku, negde oko 5 km. Kakvi su Nile uzivo??? Quote
Tormentor Posted September 25, 2002 Report Posted September 25, 2002 Eto mene na pecanje a: Nile je fantastican uzivo.Prvi put su otvarali za COF i bili bolji od njih a drugi put sam ih video na Milwaukee Metal festu ali samo na kratko jer sam jurio na drugu binu da vidim Decapitated (cini mi se) Quote
[Nocturno] Posted September 26, 2002 Report Posted September 26, 2002 Eto mene na pecanje a: Nile je fantastican uzivo.Prvi put su otvarali za COF i bili bolji od njih a drugi put sam ih video na Milwaukee Metal festu ali samo na kratko jer sam jurio na drugu binu da vidim Decapitated (cini mi se) decapitated? slusao si decapited?????? SLUSAM TE!!! ocu bre sve detalje!!! Quote
Tormentor Posted September 26, 2002 Report Posted September 26, 2002 Samo pola sata posto su svi bendovi na MM festu dobili po pola sata svirke. Uglavnom su svirali stvari sa "Nihility-a" tako da nisam bas bio upoznat sa tim pesmama ali su ih odsvirali maestralno. Tako mladi a tako dobri muzicari.Posle su se setkali okolo ali sam bio toliko umoran da me je mrzelo da sidjem 5 stepenica nize i da se slikam sa njima Quote
Laziale Posted September 26, 2002 Report Posted September 26, 2002 I ja sam gledao Nile...kod nas u Sloveniji. Odli Quote
[Nocturno] Posted September 27, 2002 Report Posted September 27, 2002 Samo pola sata posto su svi bendovi na MM festu dobili po pola sata svirke.Uglavnom su svirali stvari sa "Nihility-a" tako da nisam bas bio upoznat sa tim pesmama ali su ih odsvirali maestralno. Tako mladi a tako dobri muzicari.Posle su se setkali okolo ali sam bio toliko umoran da me je mrzelo da sidjem 5 stepenica nize i da se slikam sa njima picko!! ocu i ja!!!!!!!! joj sta bih dao makar da dodje Nile!!! chu mene makar doduse i vishe sam nego zadovoljan i desasterom! Quote
scissors Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 bas sam sad slusao njihov novi album "In Their Darkened Shrines". zanimljiv su, vecinom sviraju brutalni death, mada se moze osjetiti malo i melodike, klavijatura, akusticnih pasaza. produkcija ih malo zeza, ali ok je uglavnom. vrlo dobar bend a: a: Quote
Turin Posted November 18, 2002 Report Posted November 18, 2002 E, bubnjar je ZIVOTINJA (onaj iz mapeta )!!!! Fenomenalan je. Tako bre treba da se svira, kad imas puno "udaraljki", a ti raspici po svima, a ne ono: zalepe se za kecine na snare-u ili cinjeli. Da li mozete da mi preporucite jos neki bend sa ovako dobrim ritmom? Quote
Recommended Posts