Black desire Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Ne bi ja poredio sa Morbidima, nisu im ni do kolena, Nile su samo zesce lozane sa dobrim menagerog. Zar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Naravno da je Moebid Angel najvecji death metal bend ali Nile je u samom vrhu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Mozda, ali ako taj vrh pocinje ispod Obituary, Cannibal-a, Bolt thrower-a, Deicide-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Nije Nile TOLIKO dobar Fino ali ne Super liga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Mozda, ali ako taj vrh pocinje ispod Obituary, Cannibal-a, Bolt thrower-a, Deicide-a... Potvrdjeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Mozda, ali ako taj vrh pocinje ispod Obituary, Cannibal-a, Bolt thrower-a, Deicide-a... Svi navedeni bendovi imaju svoju temu... Ova je posvecena Karlu&co., i oni to svakako zasluzuju. Licno, NILE dozivljavam subjektivno, lezi mi sama tematika, ne bih ovde o kvalitetu i tehnickom izvodjenju, jer su svi (ukljucujhuci i gore pomenute bendove) vrhunski muzicari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Nije Nile TOLIKO dobar Fino ali ne Super liga al nisu ni TOLIKO losi fino fino... pevac ima finu glashinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 (edited) al nisu ni TOLIKO losi fino fino... pevac ima finu glashinu Pa to nisam ni rekao, dobri su ali su overrated Inace, mislim da imaju 2 pevacha, Karl i onaj drugi dzitrista. Meni su kod Nile najbolji oni sporiji, tmosfericni delovi i rlova gitara koja ima headstock u obliku kolca Hipnoza, i to volim kod Nile-a Edited June 7, 2006 by Heavy jerk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 (edited) Inace, mislim da imaju 2 pevacha, Karl i onaj drugi dzitrista. I drugi dzitrista peva Uzgred, covek se zove Dallas Toller - Wade Edited June 7, 2006 by Wise Owl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Pa to nisam ni rekao, dobri su ali su overrated Nemam sad vremena da duze obrazlozim,ali reci da je Nile overated je chist shit.Ako je overrated bend koji je uz josh par njih vratio Death Metal krajem 90-ih na velika vrata,onda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 (edited) Nemam sad vremena da duze obrazlozim,ali reci da je Nile overated je chist shit.Ako je overrated bend koji je uz josh par njih vratio Death Metal krajem 90-ih na velika vrata,onda... Pazi, nisam ja rekao da su oni losi, ali kazem da ima drugih bendova koji su manje poznati od njih ili chak mnogo manje, a vise su ucinili za zanr i muziku uopste, kao npr. Gorguts ili Demilich... Edited June 7, 2006 by Heavy jerk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 To je vech subjektivno,pa necemo ulaziti u raspravu,ali cinjenica je da je Nile najveci DM bend poslednjih nekoliko godina,a do tog statusa su dosli izbacivanjem flawless albuma (4 u nizu),sto je brojka kojom se retko ko moze podiciti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 To je vech subjektivno,pa necemo ulaziti u raspravu,ali cinjenica je da je Nile najveci DM bend poslednjih nekoliko godina,a do tog statusa su dosli izbacivanjem flawless albuma (4 u nizu),sto je brojka kojom se retko ko moze podiciti. Gorguts isto pa nikom nista....nijedan losh album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Inace, sva trojica pevaju... I na sta to licida ih tako poredite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 E kad se sad nisam slogirala Udjem na Death & Grind i ne vidim Nile na prvoj strani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Nema sad Drkadzija se uvredio Nije mu Nile tolko mio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Nema sad Drkadzija se uvredio Nije mu Nile tolko mio Nije se uvredio, vec ga grave uplasio Zamisli sta bi mu sve rek'o da je imao vremena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 napiso bi mu onako jedan poduzi doktorat na tu temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Tako daklem. Dederi ne mogu da oproste Niletu nedolazak OK. Onda mi ne preostaje nista drugo nego da ih vracam 1x nedeljno. Dogovoreno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Pa,sta da drvimo o njima kad se nista ne desava? Ja otvorio 2 teme danas,niko nista,a treba da kenjam na ovoj temi po milioniti put kako volim Nile.Pozerski forum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Pa,sta da drvimo o njima kad se nista ne desava? Ja otvorio 2 teme danas,niko nista,a treba da kenjam na ovoj temi po milioniti put kako volim Nile.Pozerski forum... E, jbg. sad ce jos Nile da bude kriv i za to. (i za farmu, mozda ) Cek' da vidim kude su ti te nove teme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 E, jbg. sad ce jos Nile da bude kriv i za to. (i za farmu, mozda ) Cek' da vidim kude su ti te nove teme... Nile mi jeste kriv sto sam pao patologiju u septembru prosle godine,umesto da ucim ja sam ih slusao po ceo dan i cekao koncert i...prc!Nema ispita,nema Nila! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Nile mi jeste kriv sto sam pao patologiju u septembru prosle godine,umesto da ucim ja sam ih slusao po ceo dan i cekao koncert i...prc!Nema ispita,nema Nila! Znala sam! Znala!!! Za SVE je kriv Karl I jos smes da priznas da je GRAVE puk'o PATOLOGIJU, ccc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 (edited) Ispravio sam se posle 2,5 nedelje. I sigurno,100% je ne bih puk'o u septembru da nije bilo Najla,tako da,da,kriv je Karl,ali sve je to iza nas,oprostio bih im kad bi dosli. Edited July 7, 2006 by grave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 aj bre legendo moja Jebo Nile.Neces se ti leba najest od Nila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts