Jump to content

Nile

ZWER

Recommended Posts

Mozda, ali ako taj vrh pocinje ispod Obituary, Cannibal-a, Bolt thrower-a, Deicide-a...

Svi navedeni bendovi imaju svoju temu...

Ova je posvecena Karlu&co., i oni to svakako zasluzuju.

Licno, NILE dozivljavam subjektivno, lezi mi sama tematika, ne bih ovde o kvalitetu i tehnickom izvodjenju, jer su svi (ukljucujhuci i gore pomenute bendove) vrhunski muzicari.

al nisu ni TOLIKO losi  icon_da.gif fino fino... pevac ima finu glashinu  icon_da.gif

Pa to nisam ni rekao, dobri su ali su overrated icon_da.gif

Inace, mislim da imaju 2 pevacha, Karl i onaj drugi dzitrista. Meni su kod Nile najbolji oni sporiji, tmosfericni delovi i rlova gitara koja ima headstock u obliku kolca icon_smile.gif

icon_da.gif

icon_da.gificon_da.gif

icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

icon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Hipnoza, i to volim kod Nile-a icon_smile.gif

Edited by Heavy jerk

Pa to nisam ni rekao, dobri su ali su overrated icon_da.gif

Nemam sad vremena da duze obrazlozim,ali reci da je Nile overated je chist shit.Ako je overrated bend koji je uz josh par njih vratio Death Metal krajem 90-ih na velika vrata,onda... no.gif

Nemam sad vremena da duze obrazlozim,ali reci da je Nile overated je chist shit.Ako je overrated bend koji je uz josh par njih vratio Death Metal krajem 90-ih na velika vrata,onda... no.gif

Pazi, nisam ja rekao da su oni losi, ali kazem da ima drugih bendova koji su manje poznati od njih ili chak mnogo manje, a vise su ucinili za zanr i muziku uopste, kao npr. Gorguts ili Demilich... icon_da.gif

Edited by Heavy jerk

To je vech subjektivno,pa necemo ulaziti u raspravu,ali cinjenica je da je Nile najveci DM bend poslednjih nekoliko godina,a do tog statusa su dosli izbacivanjem flawless albuma (4 u nizu),sto je brojka kojom se retko ko moze podiciti.

To je vech subjektivno,pa necemo ulaziti u raspravu,ali cinjenica je da je Nile najveci DM bend poslednjih nekoliko godina,a do tog statusa su dosli izbacivanjem flawless albuma (4 u nizu),sto je brojka kojom se retko ko moze podiciti.

Gorguts isto pa nikom nista....nijedan losh album

• 3 weeks later...

Pa,sta da drvimo o njima kad se nista ne desava?

Ja otvorio 2 teme danas,niko nista,a treba da kenjam na ovoj temi po milioniti put kako volim Nile.Pozerski forum...

laugh.gif E, jbg. sad ce jos Nile da bude kriv i za to. (i za farmu, mozda ph34r.gif )

Cek' da vidim kude su ti te nove teme...

laugh.gif E, jbg. sad ce jos Nile da bude kriv i za to. (i za farmu, mozda ph34r.gif )

Cek' da vidim kude su ti te nove teme...

Nile mi jeste kriv sto sam pao patologiju u septembru prosle godine,umesto da ucim ja sam ih slusao po ceo dan i cekao koncert i...prc!Nema ispita,nema Nila! wallbash.gif

Nile mi jeste kriv sto sam pao patologiju u septembru prosle godine,umesto da ucim ja sam ih slusao po ceo dan i cekao koncert i...prc!Nema ispita,nema Nila! wallbash.gif

Znala sam!

Znala!!!

Za SVE je kriv Karl icon_cry.gif

I jos smes da priznas da je GRAVE puk'o PATOLOGIJU, ccc icon_twisted.gif