Inuria Malkava Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Jebo Nile Ponovi. Samo da mi je da dodju... Quote
WoI Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 ih polako ce dodju ima vremena.Ne moraju ove godine.Ionako ima previse koncerata zbog kojh sa dekintirao Quote
Wise Owl Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Opasno mi se Nile priblizio dnu strane Ne mogu da verujem da se vrti 5-6 ljudi na ovako jakom Death bendu Zar nema niko nista da kaze? Quote
Inuria Malkava Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Posto su sve vesti koje sam nasla o bendu prilicno bajate, mogu samo da predlozim link... http://www.nile-catacombs.net/nile_artifacts.php Ljudi su okacili svoje slike iz Egipta, sa artifaktima i jos "svasta ponesto"... Volela bih da sam na njihovom mestu... Quote
WoI Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 u tek sad izvalih da imaju odlicne postere na tom sajtu Quote
Tea Mor Ra Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Damn, po meni jedan od najoriginalnijih death metal bendova i definitivno moj favorit! Tematika, textovi, tehnika, vokali, bez premca! Jednostavno bend sa smislom Quote
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Damn, po meni jedan od najoriginalnijih death metal bendova i definitivno moj favorit! Tematika, textovi, tehnika, vokali, bez premca! Jednostavno bend sa smislom Devojka koja ume da prepozna prave vrednosti Quote
Black desire Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Damn, po meni jedan od najoriginalnijih death metal bendova i definitivno moj favorit! Tematika, textovi, tehnika, vokali, bez premca! Jednostavno bend sa smislom Da, u potpunosti se slazem sa tobom...bend je jedan od najboljih... Quote
kuruz Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Pushtacu Lashed to the Slave Stick na razglasu u shkoli.Pored toga ce ici Slaves Shall Serve i What Colour Is Your Blood.Valja izbor? Quote
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Pushtacu Lashed to the Slave Stick na razglasu u shkoli.Pored toga ce ici Slaves Shall Serve i What Colour Is Your Blood.Valja izbor? Dodaj i "Ramses Bringer of War" za djake i "Masturbating the War God" za direktora Quote
WoI Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Pushtacu Lashed to the Slave Stick na razglasu u shkoli.Pored toga ce ici Slaves Shall Serve i What Colour Is Your Blood.Valja izbor? nego sta nego valja Dodaj za moju dusu Bolt Thrower - Cenotaph Quote
Angelystor Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 I za mene "Christians To The Lions" Quote
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Jos tri za moju dusu - "Wrought", "Execration Text" i "To Dream of Ur" Quote
kuruz Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Bre,to je odmor od 15 minuta,nema vremena. Od BT bih stavio At First Light! Quote
Inuria Malkava Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Da se tih 15 min. najbolje iskoriste - To dream of Ur i Black Hand of Seth... Ona dva preostala minuta - deci da dodju sebi posle muzike. Quote
WoI Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Bre,to je odmor od 15 minuta,nema vremena. Od BT bih stavio At First Light! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Pusti World Eater nek svi crknu ! Quote
kuruz Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Moram da se zabarikadiram tamo na vishe dana,ne mozhe da prodje bez Decrystallizing Reason,Acts of Rage,Forgotten Guilt,Disintegrate,Lost to Apathy...Ili da batalim to,pa pustim pesme najveceg benda svih vremena-Creeping Death i Disposable Heroes i gotovo. Quote
Black desire Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Da, da moze da prodje, a pogotovo ovo za direktora. Quote
Misantrophil Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 A jer ste slusali solo album od Karla Sandersa Saurian meditation pravo remek delo mnogo dobro ambient zakon Quote
Inuria Malkava Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 A jer ste slusali solo album od Karla Sandersa Saurian meditation pravo remek delo mnogo dobro ambient zakon Bas smo diskutovali o tome na prethodnim stranama... Jeste, odlicno je! Uzivala sam! Quote
Inuria Malkava Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 (edited) Ne damo ti link!!! Uta-ta!!! Edited August 4, 2006 by Three Tears Quote
Recommended Posts