Sisus Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Ja imam verziju sa rapid sharea i produkcija je bolja od AOTW. Na AOTW se prelazi na bubnju ne cuju uopste, osim u nekim sporijim stvarima i dobos je jako tih. Na novom je to popravljeno. I bubanj je prirodan za razliku od Behemothovog. Quote
Sisus Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Dakle, ovo je post bubnjara: There is a tour coming up for Europe with Six Feet Under and Marduk,this is going is going to be a great package.I'll post dates soon. Frubi, maznjavaj ovo. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Nikad cuo pustite te price, kad je turneja ?! U novembru je marduk/unleashed turneja, u septembru marduk sama turneja tj. sa koldbrann i jos dve benda, ja neam pojma kada ce biti to sa nile... a i ne interesuje me bas mnogo. Quote
WoI Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 nile izdo novi album? jebote sta sam ja sve propustio... Quote
Sisus Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Nikad cuo pustite te price, kad je turneja ?! U novembru je marduk/unleashed turneja, u septembru marduk sama turneja tj. sa koldbrann i jos dve benda, ja neam pojma kada ce biti to sa nile... a i ne interesuje me bas mnogo. To je post bubnjara na Derek Roddy forumu, dacu ti link ako ne verujes. Lepo rece covek da ce dati datume. I nemoj zajebavati nego ih dovodi, vidis koliko ljudi to hoce da vidi Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Jbg. i ja sam zeleo da ih vidim vise nemam zelju... Quote
WoI Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 eve sad preslusavam ovaj novi album i moram reci da nisam nesto preterano odusevljen na prvo slusanje al videcemo kasnije Quote
kuruz Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Скинуо сам сингл Papyrus Containing The Spell To Preserve Its Possessor Against Attacks From He Who Is In The Water Single, на којем се налазе истоимена песма, затим Laying Fire Upon Apep и видео клип са солом Џорџа Колијаса. Quote
WoI Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 definitivno najbolja pesma sa novog albuma - the essential salts :rockdevil: :rockdevil: Quote
Angelystor Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Slazem se al ova "Papyrus" najzaraznija : ) chini mi se da sam ja ovde najzadovoljniji album..ovo mi je ak ne i najjachi nile do sad... Quote
Sisus Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 (edited) Ma ja sam ga preslusao samo 2 puta. Ne ide mi nesto slusanje muzike ovih dana. Ili nemam gde ili nemam na cemu ili nemam kad. Edited July 1, 2007 by Grof Drobikus Quote
WoI Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 pa ono sta ja znam. meni je ok album. ali annihilation je mnogo mnogo bolje izdanje od ovoga. Quote
Black desire Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 pa ono sta ja znam. meni je ok album. ali annihilation je mnogo mnogo bolje izdanje od ovoga. Slazem se.... Jos treba dati vremena novom albumu... Quote
kuruz Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 (edited) Појавио се retail на Керазију, 320 kbps. Тек сад ћемо заиста да чујемо какав је албум. Edited July 19, 2007 by Radoomir Quote
WoI Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 Појавио се retail на Керазију, 320 kbps. Тек сад ћемо заиста да чујемо какав је албум. pa isti ko ovaj Quote
kuruz Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Јебено срање. AotW остаје најбољи албум бенда. Quote
Sisus Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Ima na media portalu da se skine retail sa As he creates... i Papyrus... u instrumental verziji. Nisam ga jos celog preslusao, ali mi se cini da je produkcija nesto cistija. Quote
kuruz Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Чини ти се или је боља? Нећу да скидам 130 мегабајта без разлога. Quote
Sisus Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Kazem nisam jos preslusao ceo. Samo sam preslusao ove dve bez vokala. Mozda mi se cini bas zato sto nema vokala. Na tim deonicama se cuju neke stvari koje ne cujes sa vokalom. Quote
Recommended Posts