HellAwaits Posted January 27, 2023 Report Posted January 27, 2023 Lepa vest. Koja ekipa radi BG nastup, Ruje ili naši? Quote
azal Posted January 28, 2023 Report Posted January 28, 2023 bas me zanima kako ce da izgleda to. death metal u beton hali, malo pivo 400 din fazon Quote
Chicken Little 420 Posted January 28, 2023 Report Posted January 28, 2023 Domaći promoteri kažu da ovo neće da se desi 🙂 Quote
chess Posted May 29 Report Posted May 29 Novi naslednik Papyrusa sto se tice imena, vrh Sto se tice muzike nema veze sa Nile-om, utopili su se u neki tech / deathcore zvuk, tako mi zvuci Quote
Angelystor Posted May 30 Report Posted May 30 Meni deluje kao pokušaj emuliranja starog Nileta sa malo modernog twista (i plus sa imenom pesme koje treba da evocira hit(?) iz srednjeg dela karijere). Quote
Kumodraski Vo Posted May 30 Report Posted May 30 Nista spec ali slusace tokom tropskih vrucina.. Quote
Haos sam ja Posted May 31 Report Posted May 31 Evo ga i video. Ne razlikuje se meni ovo ništa od bilo kakvog drugog bezličnog opleganog tech deatha Quote
Haos sam ja Posted July 12 Report Posted July 12 Ne znam da li je do mene što sam već malo umoran od ovakvog zvuka, ali ovo mi je trenutno skoro neslušljivo, mega sintetički sve zvuči Quote
WIZARD OF GORE Posted August 22 Report Posted August 22 kao i prethodne pesme koje su objavljene - dakle dosta loše 🙂 probajte poslušati neku od ovih novih i onda prebacite na nešto sa recimo Annihilation of the Wicked, pa to je nebo i zemlja meni je sve smrdelo kada su prešli na napalm records, izdavaćku kuću sa gomilom generičkih metal bendova....juče sam pogledao ovaj video za "under the curse" i bilo je par negativnih komentara (ne pljuvačkih, bez vređanja) i danas ih više nema, pazi obrisani bokte, dakle cenzura na delu....što se mene tiče napalm records može da se ugasi jebo im pas mater Quote
Kumodraski Vo Posted August 22 Report Posted August 22 Sta hoces da kazes, da ih napalm tera da snimaju genericnu muziku.. 1 Quote
Haos sam ja Posted August 22 Report Posted August 22 Taj Napalm de facto jeste groblje nekad dobrih bendova, a ako rade cenzuru tj brisanje negativnih komentara onda su stvarno prvoklasni šupci. No, ne verujem da imaju odlučujuću ulogu na utapanje Nilea u sintetičko tech death mediokritetstvo. Quote
Kumodraski Vo Posted August 23 Report Posted August 23 https://mega.nz/file/5lYTETSQ#xQVUT5gtoz68_EJnVVVTJnclIkN7Pu8wBOYoDRrh_8o 1 Quote
Grobodan Posted August 27 Report Posted August 27 Bolji album od prethodnog za klasu, Kolias standardno pustoši. Razumem ja da deseti album benda koji izlazi za Napalm rec ne sme da bude imenovan dobrim zbog metal creds ali jbg. Quote
Kumodraski Vo Posted August 27 Report Posted August 27 Ima dobrih momenata ali me nije nesto oborio sa nogu iskr.. Quote
Grobodan Posted August 27 Report Posted August 27 Meni deluje kao da se postava malo uigrala iako i dalje Dalas fali. Ispod onog videa pomenutog gore ima pljuvačkih komentara btw, sad sam upravo pogledao. Karl generalno važi za kurtona ali me zabole baš, neće mi lomiti kolač na slavi. A tek za izbor labela, pa Napalm bi najradije da dobije klasik album da može da ga muze što više. Quote
Angelystor Posted September 3 Report Posted September 3 (edited) Digao sam malo obrvu na ove neke ženske horove što su ubacili, ali mimo toga isto pakovanje kao prošli, malo ulepšano doduše, ali mi nekako utisak da se pod stare dane traži neko dokazivanje kroz tehnikalije umesto kroz pisanje pesama. Vratite Dalasa pa da možda nešto pričamo ozbiljnije. On 8/27/2024 at 1:49 PM, Grobodan said: Meni deluje kao da se postava malo uigrala iako i dalje Dalas fali. Koja crna uigrana ekipa, dvojica članova tu tek od prošlog leta. Edited September 3 by Angelystor Quote
Grobodan Posted September 3 Report Posted September 3 Onda su se brzo uigrali, props za njih. Ovaj Kingsland ne svira na turneji sad. Quote
Angelystor Posted September 3 Report Posted September 3 Pa da, ne svira od prošle godine ili tako nešto, prošle godine jedan bas i gitara (i vokali), ove godine drugi par. Ko će ih više pohvatati. Quote
Recommended Posts