damian Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Rijeci ne mogu da opisu velicinu ovog benda,zato... Quote
Baal Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Pesma je stvarno jebozovna... Samo su malo.. usporili Quote
pan satyros Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 ej ljudi...novi bubnjar od nile je iz grcke(to valjda vec svi znate:) i ima band koji se zove SICKENING HORROR-naravno,tehnicki brutal death metal(on takodje svira u onom bandu NIGHTFALL)...i dobio sam od njega demo iz 2003...ne znam sta bi rekao...osim fenomenalno!!! demo sadrzi 3 pjesme...ne zna se koja je bolja!!!..i jos mi je poslao divx sa koncerta gdje kamera samo njega snima...znaci kao neki njegov video...i covjek nije normalan...mogu zamisliti sta je tek uradio na novom nile albumu!!!...covjek svira blastbeatove(kucanje:) sa jednom nogom-a ne sa dve kao svaki "normalan" bubnjar!!!!!!...odavno nisam vidio/cuo boljeg bubnjara...lik je pre-brz!!! pokusajte nabaviti taj demo-necete se pokajati sigurno!!! zivjeli!!! Quote
Angelystor Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Samo su malo.. usporili E draaago mi je da nisam samo ja to primetio Quote
azal Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...px?reviewID=252 Quote
KRANG Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 jao, jao!!! jel skinuo bre neko album???? Quote
The Watchtower Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Skinuh tu pesmu i mnogo je jaka mada su mi malo usporili jel cd izlazi 24.05.?Ako je tako onda je to nedelju dana posle Deeds Of Flesha koji JEDVA CHEKAM! Quote
Baal Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 jao, jao!!! jel skinuo bre neko album???? Skinuo soli, skinuo i ja. Sad ću da ga preslušam. Quote
Grobodan Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Izgleda da sam ja prvi preslusao.I sta da kazem...bozanski DM u svojoj najbrutalnijoj formi.Ovako dobar DM album nisam cuo jos od...In Their Darkened Shrines. Nile se ponovo vratio medju smrtnike - PREPARE TO BE CRUSHED!!! Quote
The Watchtower Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Nisam stigao da preslusham novi t.j. samo sam slushao 1,2 i 7.I razbija!!! Quote
Angelystor Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Nikako da ga skinem mamu mu All those busy slots.. Migge el ga preslusha konachno? Quote
The Watchtower Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Ja ga sad preslushavam! I mogu reci da je stvarno ODLICHAN! Quote
Baal Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Migge el ga preslusha konachno? Jes. Ono,meni je ovo najbolji album Nilea. Nisam uopšte voleo njihove prethodne albume, ali ovaj mi je baš extra. Bubnjevi su odlično urađeni, produkcija je na nivou.. Sve što jedan death metal album treba da sadrži. Moja preporuka. Poz Quote
Angelystor Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Ako je zajebao Nefrena i Shrajnse alal mu vera! Quote
Grobodan Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Nephren Ka je debelo zajebao,za Shrines ne znam,treba ipak malo vremena da prodje da se tako nesto kaze,ipak je to vrh album. No,u svakom slucaju,ovo ce biti album godine za mene. Quote
The Watchtower Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Meni su Shrines no.1. (za sada!) Quote
Denethor Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 OCU JAAAAAAAAAAAAAAAA, jel dobio Soli album da mu trazim. Quote
solicitor Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Ima se .. i novi nile i Karl Sanders od lane ako nekome treba ... Quote
Yebiggah Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Ima se .. i novi nile i Karl Sanders od lane ako nekome treba ... Je l' ima neshto posle 'in their darkened shrines'? Nisam slushao nikakav Death god. dana sigurno... Quote
Predator Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Cuh novi album, pa mozda je u drugom vazonu ali sigurno ima starog smeka. Ceo album je tehnicki fenomenalno uklopljen, sigurni kandidat za album godine. Quote
The Watchtower Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Je l' ima neshto posle 'in their darkened shrines'? Imash sad novi album od Nilea zove se Annihilation Of The Wicked i MNOGOoO je dobar! Quote
Recommended Posts