HUMAN Posted October 30, 2017 Report Posted October 30, 2017 Baš baš odličan Narcotic, ulazi u ozbiljnu trku za DM godine Quote
HUMAN Posted December 20, 2017 Report Posted December 20, 2017 Pajo spremi maramice Nije na izmet da pogledate i ostale njene klipove, pogotovo Decapitated! Quote
PajatheTrut Posted December 26, 2017 Report Posted December 26, 2017 lol jel ti licim ja na nekog ko drka na vrengave metalke ali riba ozbiljno suri, gledao sam je ranije i drkao Quote
Towards The Inevitable Posted August 30, 2018 Report Posted August 30, 2018 Samo da okajem javno jedan greh ovde - dugo nisam voleo Nile, a ima jedno pola godine kako sam shvatio da je to jedna lepota od benda. Kakva diskografija, 24tvorokaratno zlato bar pola albuma, a ova druga polovina tek malo losija. 1 Quote
HUMAN Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 Od dveiljadite, pa na 'vamo apsolutni vladari ekstremnog metala, retko ko im po diskografiji može na crtu! Ono što može predstavljati problem je da su postali malo predvidivi, ali i takvi, karaju 99% scene. Nikad nije kasno za otkrivanje bendova, mada malo čudi kada si ti u pitanju, nadam se da nisi propustio njihov cert 2011-e, ono je bilo jebeno rasturanje, ništa lošije od npr Morbida, Corpsa.. jedino nisu uspeli Suffo da zajebu, ali to je već nemoguća misija za bilo koji bend.. Quote
Towards The Inevitable Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 Pa nisam ih sad otkrio, naravno, rekao sam da su mi tek sad "legli". Secam se, tad je jos Butcherian Vibe bio aktivan, izlazi In Their Darkened Shrines a estrogenski ogranak tadasnje redakcije krece da sece vene. Em mi album nije legao na prvu, em sam se distancirao prema njemu i bendu zbog tog iznenadnog hipster supporta. Kasnije sam uzivao u momentima sa AOTW, TWTGD i ATGOS, ali tek pre par meseci sam doziveo potpuni revelation kada mi je na poslu kao related YouTube video izasao Those Whom The Gods Detest koji nisam pustio godinama. Na pola albuma sam "progledao" i ukapirao da je to to, da ne moze mnogo bolje od ovoga. A onda u retrospektivi, preslusavajuci diskografiju od poslednjeg unazad, da tu u stvari nema nijednog fejla i da je sve to u najmanju ruku vrlo, vrlo dobro, ako vec nije odlicno, a uglavnom je odlicno. Quote
HUMAN Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 zbog tog iznenadnog hipster supporta. Hahaha, meni je to uvek bilo zapanjujuće, da bend takvog usmerenja dobija toliko pozitivnih kritika od, da ne kažem sad baš toliko "sumnjivih" likova Ali svakako zaslužuju hvalospeve, ja ih čak smatram, na neki način, spasiocima DM-a, krenuli su da kreitraju originalnu, brutalnu, beskompromisnu muziku u najlošijim danima po ovaj pravac. btw Ja ne znam da li danas DM može bolje zvučati od TWTGD, album No.1, naravno kada su dvehiljadite u pitanju! Quote
[Nocturno] Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 Ja sam podeljenog misljenja po pitanju Nile albuma. Imao sam tu ludu srecu da mi je kum doneo Catacombs na originalu kad sam poceo da studiram tamo davne '99-te i taj mi je naravno najdrazi. Black Seeds, Shrines, Annihilation su mi isto top. Od kasnijih radova samo Gods Detest, ovo ostalo mi je nekako tanko. Quote
Grobodan Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 "sumnjivih" likova Zato ti ne volis Behemoth... pemalo maskirnih pantalona uvucenih u martinke, i previse lepi clanovi benda. 1 1 Quote
HUMAN Posted September 2, 2018 Report Posted September 2, 2018 Taaako je, evo i sad dok ovo kucam, na 30+ stepeni, nosim martinke i maskirne boksericee A ovog tvog šabana što stalno pominješ, tj. koliko je leeep, sam prvi put video bez maske (buhahaa), kad se slikao za onaj časopis u bundi Kad već pominjemo izgled, jedna anegdota. Na certu Najla, kod merča dolazi Karl, i ortak u fazonu, pa jebote eno ga Žika Obretković, pustio kosu.. umro sam Quote
HUMAN Posted November 5, 2018 Report Posted November 5, 2018 Gledam Exorcist 2: The Heretic i tek sad provalim da je na početku Najlove pesme (ono vrištanje, ritual) u stvari segment iz tog filma. Quote
kuruz Posted November 5, 2018 Report Posted November 5, 2018 i dalje im je Worhsip the Animal najbolje izdanje Quote
HUMAN Posted November 5, 2018 Report Posted November 5, 2018 Kurac, ovo saznanje (mada je film teško govno) uvodi pesmu tj. prvi njihov album u neku sasvim novu dimenziju Šalu na stranu, mnogo dobrih albuma imaju da bi taj demo bio iole u nekoj ozbiljnijoj čuprici Quote
Drogarito Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 U novom broju časopisa Treće Oko: Trey Azagthoth: Žrtva sam Karlove vlaške magije! Quote
Demon Seed Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 Karl bacio Treyu ''Thinner'' a Trey Karlu ''Thicker'' Quote
Doom Posted April 13, 2019 Report Posted April 13, 2019 "Production on this album has been a straight 5-6 months so far. We think the neighbors are getting tired of it (no pun intended)" https://bit.ly/2VIVIib Quote
Koroviev Posted June 28, 2019 Report Posted June 28, 2019 http://www.metalstorm.net/events/news_comments.php?news_id=36094 Quote
Talvi Posted September 6, 2019 Report Posted September 6, 2019 http://www.invisibleoranges.com/nile-announce-new-album-vile-nilotic-rites-share-long-shadows-of-dread/ Quote
Angelystor Posted September 6, 2019 Report Posted September 6, 2019 Dobra Nile pesma sa dosadnim vokalom. Quote
HUMAN Posted September 7, 2019 Report Posted September 7, 2019 Zvuči tako nilovski, čeka se album, nadam se da će se više vrteti nego prošli, koji nije bio uopše loš.. Quote
Haos sam ja Posted September 7, 2019 Report Posted September 7, 2019 Nit smrdi, nit miriše ova nova. Quote
Recommended Posts