scissors Posted November 18, 2002 Report Share Posted November 18, 2002 E, bubnjar je ZIVOTINJA (onaj iz mapeta )!!!! Fenomenalan je. Tako bre treba da se svira, kad imas puno "udaraljki", a ti raspici po svima, a ne ono: zalepe se za kecine na snare-u ili cinjeli. Da li mozete da mi preporucite jos neki bend sa ovako dobrim ritmom? hmmm misliš li na bendove koji dosta kucaju ili na one koji koriste egipatsku mitologiju i pasaže? :? ili šta već... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 18, 2002 Report Share Posted November 18, 2002 ako hoces dobrog bubnjara MASTADON! ili Cryptopsy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted November 18, 2002 Report Share Posted November 18, 2002 ako hoces dobrog bubnjara MASTADON!ili Cryptopsy e da Cryptopsy bubnjar je baš lud a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted November 18, 2002 Report Share Posted November 18, 2002 NILE su zakon, imam Black seeds of vengeance i smatram da je odlican, cak je i bolji od odlicnog. Stvarno super. Jaoj vidi ja imam i Among the catacombs of the Nephren- Ka. Zaista dobro!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja Car Posted November 18, 2002 Report Share Posted November 18, 2002 Black seeds mi je njihov najbolji mada ni novi In Their Darkened Shrines ne zaostaje mnogo za njim. Oni u principu nikad nisu izbacili los album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted November 18, 2002 Report Share Posted November 18, 2002 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted November 18, 2002 Report Share Posted November 18, 2002 Ali ja jos nisam nabavio taj album................. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted November 19, 2002 Report Share Posted November 19, 2002 baterijo tebi neko mažnja nick? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted November 19, 2002 Report Share Posted November 19, 2002 E, bubnjar je ZIVOTINJA (onaj iz mapeta )!!!! Fenomenalan je. Tako bre treba da se svira, kad imas puno "udaraljki", a ti raspici po svima, a ne ono: zalepe se za kecine na snare-u ili cinjeli. Da li mozete da mi preporucite jos neki bend sa ovako dobrim ritmom? hmmm misliš li na bendove koji dosta kucaju ili na one koji koriste egipatsku mitologiju i pasaže? :? ili šta već... mislim prvenstveno na bendove koji imaju zanimljiv ritam. Postoji zabrinjavajuce veliki broj death i black bendova koji ne koriste nista osim kucanja keceva i isto toliki broj power bendova za koje je doublebassdrum ritam ko sveto pismo. Nile mi se svidjaju jer iako pevac vuce iz debelog creva i nis' ne mozes da ga razumes, kompletnu melodiju nose bubnjevi sa neverovatnom snagom i tehnikom (podseca na dzez bubnjare - moj cale kaze da ga podseca na billy cobhama). Znaci, nije dosadno i sto puta cuveno, vec je neka ritam progresiva. opisi mi malo Cryptopsy ako te ne mrzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted November 19, 2002 Report Share Posted November 19, 2002 baterijo tebi neko mažnja nick? :? Meni? Otkud ti to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor Posted November 19, 2002 Report Share Posted November 19, 2002 Tako mladi a tako dobri muzicari.Posle su se setkali okolo ali sam bio toliko umoran da me je mrzelo da sidjem 5 stepenica nize i da se slikam sa njima Stvarno si ih zajeb'o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted November 19, 2002 Report Share Posted November 19, 2002 Tako mladi a tako dobri muzicari.Posle su se setkali okolo ali sam bio toliko umoran da me je mrzelo da sidjem 5 stepenica nize i da se slikam sa njima Stvarno si ih zajeb'o Zestoko! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor Posted November 19, 2002 Report Share Posted November 19, 2002 I da da... NILE su propustili priliku da se slikaju sa likom i delom godpodina koji se Tormentor zove. Bas steta, taj Tormentor mora da je neki nalozen ortak cim je njih isqlirao!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor Posted November 19, 2002 Report Share Posted November 19, 2002 Eh ti... :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja Car Posted November 19, 2002 Report Share Posted November 19, 2002 I da da... NILE su propustili priliku da se slikaju sa likom i delom godpodina koji se Tormentor zove. Bas steta, taj Tormentor mora da je neki nalozen ortak cim je njih isqlirao!!! Decapitated!!! Ne Nile Naravno da je nalozen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor Posted November 19, 2002 Report Share Posted November 19, 2002 Ali zaboravih da dodam "mnogo" dakle "mnogo sam nalozen"!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted November 26, 2002 Report Share Posted November 26, 2002 mislim prvenstveno na bendove koji imaju zanimljiv ritam. Postoji zabrinjavajuce veliki broj death i black bendova koji ne koriste nista osim kucanja keceva i isto toliki broj power bendova za koje je doublebassdrum ritam ko sveto pismo. Nile mi se svidjaju jer iako pevac vuce iz debelog creva i nis' ne mozes da ga razumes, kompletnu melodiju nose bubnjevi sa neverovatnom snagom i tehnikom (podseca na dzez bubnjare - moj cale kaze da ga podseca na billy cobhama). Znaci, nije dosadno i sto puta cuveno, vec je neka ritam progresiva.opisi mi malo Cryptopsy ako te ne mrzi. znam, susreo sam milion takvih bendova koji su dosta monotoni po pitanju bubnjeva... Cryptopsy i Nile su dobri... Opeth ima isto dobrog bubnjara, ali nije toliko brz kao ovi, jer svira ipak melodic death i to progresivniji... Morbid Angel takođe, Pete Sandoval je najluđi bubnjar deatha a: Cryptopsy su brutalni death, znači brze gitare i bubnjevi, kucaju na bubnjevima, ali ne u toliko velikoj mjeri. Koriste malo i klavijature, ali ne smanjujući samo brutalnost muzike. Posjeti stranicu http://artists.mp3s.com/artists/7/cryptopsy.html na kojoj ćeš naći njihovih pjesama za download pa poslušaj. Ja ti preporučujem zadnji album "Whisper Supremacy", i njegovog prethodnika "And Then You'll Beg" (ovaj drugi nema toliko tehnički jake bubnjeve, Whisper je više tehnički) eto nadam se da imaš koristi od ovog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustargazer Posted November 28, 2002 Report Share Posted November 28, 2002 joooooj sranja....bice koncert u Seattle-u, ali ja ne mogu da idem nigde zbog skole bendovi koje cu propustiti zato sto sviraju u USA, ali ne u kanadi :x [ja ne mogu zbog skole da odem dole...]: Blind Guardian / Symphony X Arch Enemy Nile / Napalm Death / Dark Tranquillity / Strapping Young Lad / The Berzerker :x :x :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor Posted November 28, 2002 Report Share Posted November 28, 2002 Kad Dark Tranquility ima USA tour??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 4, 2003 Report Share Posted January 4, 2003 "]beograd naravnou krusevcu da izadjem i sa recimo korn majcom linchovali bi me... :ne: :ne: Heehh ma ne bi bre kada mene do sada nisu lincovali mada su me ljudi presretali na ulici i pitali raznorazna pitanjca... BTW. od grupe NILE iama albumBlack Seeds of Vengence zahvaljujuci kanibalu i recim oda su dobri. Jebiga mrzi me da pisem vise drugom prilikom . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Hiroshima Posted January 6, 2003 Report Share Posted January 6, 2003 "]Ma bila je vec diskusija o Nile-u [ja je otvorio ]ali to je bilo daaaaaaaaaaaaaaaavvno..... nile je odlichan bend nemam taj nov alboom videcu da skinem [jebem ti audiogalaxy :x :x ] hteo sam i da koopim majicu ali... pola grada je vec ima tako da... :roll: Kupi niKe majcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarBar Posted January 6, 2003 Report Share Posted January 6, 2003 TO ALL THE NILE FANS AROUND THE WORLD: STAY BRUTAL !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted January 6, 2003 Report Share Posted January 6, 2003 Sigurno jedan od najboljih death band-ova svih vremena. Garantujem to svojim dugogodisnjim stazom slusanja Metal-a. Otkrovenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted January 7, 2003 Report Share Posted January 7, 2003 nabavio sam danas njihov "Black Seeds Of Vengeance", original jeben je album totale, mada se ne bih mogao odlučiti između njega i "In Their Darkened Shrines"... oba albuma zaslužuju čiste 10ke a: a: na "Black Seeds Of Vengeance" koriste više razarajuće rifove, malo manje je tehnička svirka nego na novom albumu, ali zato su tu pakleni vokali koji pjevaju ponekad na staroegipatskom, razni instrumenti, a čak se pojavljuju i neki neobični instrumenti, kao i neki klasični za egipatske krajeve.. atmosfera je perfektna a i akustični dijelovi a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleara Posted January 7, 2003 Report Share Posted January 7, 2003 Amongst The Catacombs Of Nephren-Ka mi je najbolji album. Nile je po meni jedan od najboljih death bendova, vrlo inovativan. Dodatni + im je to sto uzimaju teme iz egipatske mitologije. Btw, je l' zna neko jos neki bend koji je inspirisan egipatskom mitologijom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts