Inuria Malkava Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 "A i da imamo, odakle nam?" Ja jurim Natashu za taj Karlov projekat... verovatno je i zaboravila... Podseticu je ja... Quote
Wise Owl Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Eve vam najnoviji intervju sa Karletom http://www.metal-rules.com/zine/index.php?...ask=view&id=590 Quote
Tea Mor Ra Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 A jer ste slusali solo album od Karla Sandersa Saurian meditation pravo remek delo mnogo dobro ambient zakon Nismo, but we wants it, yes precious Quote
Џрк Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Nesto pricah sa ortakom i slozismo se da Nile malo kopira Morbide...ajmo hejteri Quote
WoI Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Nesto pricah sa ortakom i slozismo se da Nile malo kopira Morbide...ajmo hejteri uvek moras da kenjas nesto Quote
Џрк Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Pazi, nisam se totalno salio...ima tu malo Morbida....Morbidi su u svima nama... Quote
Grobodan Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 (edited) Pravo je cudo kako do sada nije otvorena diskusija o ovom odlicnom bendu. Nedavno su objavili nov album pod nazivom "In Their Darkened Shrines". Dve pesme sa novog albuma mogu da se pronadju na adresi: http://artists.mp3s.com/artists/57/nile.html To su pesme "Sarcophagus" i fenomenalna "Unas Slayer of the Gods". Na pomenutoj adresi mozete pronaci i neke njihove starije pesme, a za sve ostale podatke o bendu posetite njihovu zvanicnu prezentaciju: www.nile-catacombs.net Kako je gej ovaj prvi post otvaraca ove teme,majko mila!!! "a za sve ostale podatke o bendu posetite njihovu zvanicnu prezentaciju" - P I C K I C A ! edit:slazem se sa Teskim Jerkom - Nile,kao i Zyklon,Vader,Behemoth i ostala zgadija bi trebalo cika Treju da uplacuju bar 50% svojih prihoda jer mu duguju za karijere. Edited August 13, 2006 by grave Quote
Џрк Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Nile je ok, nisu toliko pokrali, Vader manje vise, ali Behemoth... ...naravno, mislim na noviji....i tekstualno i muzicki....Nergal je wannabe Trey, dobro jedino im solaze nisu slicne... "Teski Jerk" - Quote
Wise Owl Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 @Heavy jerk E bas ti nick prilici... Cim me nema par dana pravis sranja na Niletu. Nemo' da ti Karl dodje! Ubice te prejake reci Quote
Wise Owl Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Nile,kao i ostala zgadija bi trebalo cika Treju da uplacuju bar 50% svojih prihoda Pa zar i ti sine Grobe? Quote
Џрк Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 @Heavy jerk E bas ti nick prilici... Cim me nema par dana pravis sranja na Niletu. Nemo' da ti Karl dodje! Ubice te prejake reci Ne serinjaj, ne mrzim ja Nile, imaju ekstra stvari, malo se i zezam ali ipak smatram da nisu najbolji. Quote
Wise Owl Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 ... ne mrzim ja Nile, imaju ekstra stvari, malo se i zezam... Tako je vec bolje!!! Quote
Џрк Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 (edited) Da, da, jel te to mama ucila da prekrajas postove Lepo rekao Chuck u Crystal Mountain:"Twisting your eyes to perceive all that you want." Edited August 13, 2006 by Heavy jerk Quote
Wise Owl Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Lepo rekao Chuck u Crystal Mountain:"Twisting your eyes to perceive all that you want." Quote
WIZARD OF GORE Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Kako je gej ovaj prvi post otvaraca ove teme,majko mila!!! "a za sve ostale podatke o bendu posetite njihovu zvanicnu prezentaciju" - P I C K I C A ! edit:slazem se sa Teskim Jerkom - Nile,kao i Zyklon,Vader,Behemoth i ostala zgadija bi trebalo cika Treju da uplacuju bar 50% svojih prihoda jer mu duguju za karijere. Grobe popusi mi kurac!!!!!!!!!!!!! Quote
Grobodan Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Pa zar i ti sine Grobe? Volim ja Nile,bre,obozavam ih tacnije. Oni su najozbiljniji pretendenti na tron na kome sede Morbid Angel. Quote
Џрк Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Tu se slazem, jer trenutno nema popularnije grupe u Death Metalu. ALi popularnost i zasluge cesto ne idu zajedno. Ovde je to recimo u disproporciji malo ali ne i mnogo. Ima Nile dosta dobrih momenata. Quote
Tea Mor Ra Posted August 16, 2006 Report Posted August 16, 2006 Nesto pricah sa ortakom i slozismo se da Nile malo kopira Morbide...ajmo hejteri Ma ja volem Nile, Morbide ne, i ne mrzim nikog Nile jednostavno ima tu tematiku koja mi odgovara Trenutno me odusevljava ovaj solo project Sandersa, prava muzika za meditaciju Quote
Џрк Posted August 16, 2006 Report Posted August 16, 2006 Ma ja volem Nile, Morbide ne, i ne mrzim nikog Nile jednostavno ima tu tematiku koja mi odgovara Trenutno me odusevljava ovaj solo project Sandersa, prava muzika za meditaciju Ako je tako, drago mi je zbog tebe. Quote
Recommended Posts