Wise Owl Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 @ gavra Sad mi bio grob i don'o sve sto si poslao - hvalaaaaaaaaaaaaaaaaa :ljubitesovaupametnuglavu: @ Ден Норске Мусташман I ja :) @ Ukyo Ma sta dan - meni NILE ulepsava zivot Quote
Grobodan Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 a meni nista sto sam bio kurir, a? sala...jel valja? Quote
Wise Owl Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Ako ti je pukla usput kesa, ubi se!!! ...Bosko Buha Quote
Sisus Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Idu na jesenju turneju po Evropi. Najblizi su nam u Austriji, a svi su datumi popunjeni. Quote
ukyo Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Idu na jesenju turneju po Evropi. Najblizi su nam u Austriji, a svi su datumi popunjeni. Porashtju i ja jednog dana! Quote
Geozee Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Kad pomislim da su ovde trebali da budu... Quote
Wise Owl Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Da, to znamo . Oces da te nema? Jos se smejes, grrrrrr #&fuck*jebemajku&**`~##* Quote
Sisus Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Pusti ga. Rece na temi o Massacre-u da Legacy drzi sve pod kontrolom sto se tice Nile-a. Quote
Џрк Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Da.Nile i ove godine kontorlisano nece doci Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Ove sigurno nece.... a rekoh vec koji je razlog... gosn. C.Barnes nije hteo da kroci u istocnu evropu ... jbg. retard americki ). Spermen : nemo si na kraj srca, sam znas da secem vene na from beyond bemu krv... ) Quote
Speed_Dead Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 kazem..ok bi bend bio da ima veze s mozgom..tj ako se lozis na egipatski kult smrti i pogrebnog .i jos dekras etno melodije(da ih tako nazovem) -neide nikako kucanje 250/min jer ubijas poentu tog kulta-mistiku a dobijas izdrkano sranje mislim da bi za ovu tematiku bila bolja muzika i probukcija starog broken hope- i Adgea Of senitya:D Quote
ukyo Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 kazem..ok bi bend bio da ima veze s mozgom..tj ako se lozis na egipatski kult smrti i pogrebnog .i jos dekras etno melodije(da ih tako nazovem) -neide nikako kucanje 250/min jer ubijas poentu tog kulta-mistiku a dobijas izdrkano sranje mislim da bi za ovu tematiku bila bolja muzika i probukcija starog broken hope- i Adgea Of senitya:D ae polako, pobjeze ti stado Quote
Џрк Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Pa da, generalno meni su najjaci momenti Nile-a kad uspori, mada ima izuzetaka kao pesma Barra Edinazzu, u njoj su i brzi delovi do jaja. Generalno, dobar bend, ali smaraju sa kvazi-tehnickim momentima. Quote
Speed_Dead Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 +bubnjar ofilatorija je brzi od bubnjara najla:D] 111 Quote
ukyo Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 +bubnjar ofilatorija je brzi od bubnjara najla:D] 111 da i king diamond ima bolji vokal od stannea. Quote
gavrosaurus Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 kazem..ok bi bend bio da ima veze s mozgom..tj ako se lozis na egipatski kult smrti i pogrebnog .i jos dekras etno melodije(da ih tako nazovem) -neide nikako kucanje 250/min jer ubijas poentu tog kulta-mistiku a dobijas izdrkano sranje mislim da bi za ovu tematiku bila bolja muzika i probukcija starog broken hope- i Adgea Of senitya:D Ево га, још један који није прежалио што метал постоји и након Judas Priest. Quote
Speed_Dead Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Ево га, још један који није прежалио што метал постоји и након Judas Priest. bravo svaka cast..usrao bi se kad bi ti pokazao kakv egore i dm originale imam i to sve vrh bendovi za koje niksad ncecs cuti:P a J.P su Kult...i neshvatam uopste sta je tvoj komenter..nikad nisi ni cuo za B>H a pravis se pawetan:p Quote
ukyo Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 bravo svaka cast..usrao bi se kad bi ti pokazao kakv egore i dm originale imam i to sve vrh bendovi za koje niksad ncecs cuti:P a J.P su Kult...i neshvatam uopste sta je tvoj komenter..nikad nisi ni cuo za B>H a pravis se pawetan:p Grammar Policeman reporting for duty. A shto se Najla tiche, mozesh da pljunesh pod prozor Sandersu. Ae sad pichi slushaj svoje vrh gore i dm originale a Najl ostavi na miru. Mir i svako dobro. Quote
Recommended Posts