Speed_Dead Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 "Grammar Policeman reporting for duty." sucks:P brate smor je bend koji pokrade ideju a onda je unisti time sto se izivljava...besomucno i bez potrebe ko kad bi uzeo zikini kolo i sve vreme kucao 300/min i kao ...eto to je nesto:P a sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Pa, dobro, ne moras ih slusati, niko te ne tera. Ukusi su razliciti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Pa, dobro, ne moras ih slusati, niko te ne tera. Ukusi su razliciti. Neka ih onda barem gleda kako su prelepi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Mogla si naci noviju sliku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Mogla si naci noviju sliku. Naravno, ali na ovoj su svi blistavi i neodoljivi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Ali je stara postava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Neka ih onda barem gleda kako su prelepi mdaaa....po tome pre bih slusao seku aleksic il sl...a oni izgledaju ko retardi:D a za to da li cu da ih slusam..to je na meni ja i nisam ubedjivao ljude da ih neslusaju vec izlagao svoj komenter..i mosljenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukyo Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 (edited) "Grammar Policeman reporting for duty." sucks:P brate smor je bend koji pokrade ideju a onda je unisti time sto se izivljava...besomucno i bez potrebe ko kad bi uzeo zikini kolo i sve vreme kucao 300/min i kao ...eto to je nesto:P a sranje *Glas koji boli od kolichine ironije u njemu* Egipatska mitologija i demonologija u sklopu iste uopshte ne zasluzuje 270~ double bass otkucaja u minuti, ili 1060 single udaraca po bas pedali u minuti. *Glas koji boli od kolichine ironije u njemu* PS. ne mlati po nechemu o chemu nemash blage veze. Edited October 17, 2007 by Ukyo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Fino, samo to je 540 udaraca po bas pedali u minuti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukyo Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 (edited) Fino, samo to je 540 udaraca po bas pedali u minuti. Kollias is notable for using only one kick pedal during blast beats rather than the double-kicks employed by most drummers. EDIT: In Sacrifice Unto Sebek on the album Annihilation of the Wicked his double bass speed clocks in at 265bpm (16th notes) or 1060 single strokes of the bass pedal if measured over a one minute time scale [citation needed] 265x4 = 1060 on to radi sa jednom pedalom, dok nekom ko to radi sa dvije bi se to brojalo kao 530x2. EDIT#2: Zbog toga je bog. Edited October 17, 2007 by Ukyo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 ...a oni izgledaju ko retardi:D Ko bre? Prosto su savrseni - Karlova snaga i Dalasova frizura, mmmmmmm @spermenko Znam kad prdnu, a kamo kad promene postavu... Pa fan sam im, bre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 (edited) Kollias is notable for using only one kick pedal during blast beats rather than the double-kicks employed by most drummers. EDIT: 265x4 = 1060 on to radi sa jednom pedalom, dok nekom ko to radi sa dvije bi se to brojalo kao 530x2. EDIT#2: Zbog toga je bog. Gresis. Prvo, na "Papyrus Containing the Spell..." (mrzi me da kucam dalje) svira 270 bpm-a u minuti. Drugo - bpm se meri u cetvrtinama, a on kad svira jednom nogom svira u osminama sto dodje: 270 x 2 = 540 Kod onih koji to sviraju sa dve noge, broji se kao 270 x 2. Kad svira dupli bas na 270 bpm, to je onda 1080 udaraca u minuti. Zato sto osmina na jednoj nozi + osmina na drugoj nozi daju sesnaestinu, sto ce reci 270 + 270 = 1080. Znaci, 540 udaraca po bas pedali. @ Wise Owl - nisam ni sumnjao. Edited October 17, 2007 by SperMen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukyo Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Gresis. Prvo, na "Papyrus Containing the Spell..." (mrzi me da kucam dalje) svira 270 bpm-a u minuti. Drugo - bpm se meri u cetvrtinama, a on kad svira jednom nogom svira u osminama sto dodje: 270 x 2 = 540 Kod onih koji to sviraju sa dve noge, broji se kao 270 x 2. Kad svira dupli bas na 270 bpm, to je onda 1080 udaraca u minuti. Zato sto osmina na jednoj nozi + osmina na drugoj nozi daju sesnaestinu, sto ce reci 270 + 270 = 1080. Znaci, 540 udaraca po bas pedali. @ Wise Owl - nisam ni sumnjao. Pa to je i bila poenta mog posta, bez objashnjenja o sesnaestinama i osminama, mozda sam se pogreshno izrazio ili si me pogreshno shvatio jer sam htio da dam puko objashnjenje. Sve u svemu, Kollias = monster. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Shto reche teshki kreten, kod nile-a su mi extra spori delovi za razliku od kucanja koja i inache ne volim bash . Zato mi je, na pr ,pesma Sarcophagus mnogo mocna, izuva xD . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Ko bre? Prosto su savrseni - Karlova snaga i Dalasova frizura, mmmmmmm Karlov stomak je ipak najachi tu. Odatle mu i snaga xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 *Glas koji boli od kolichine ironije u njemu* Egipatska mitologija i demonologija u sklopu iste uopshte ne zasluzuje 270~ double bass otkucaja u minuti, ili 1060 single udaraca po bas pedali u minuti. *Glas koji boli od kolichine ironije u njemu* PS. ne mlati po nechemu o chemu nemash blage veze. braaavooooooo ja mlatim?? aj sad ne smaraj nemas pojma sa zivotom.samo copy/paste "e ono sto sam rekao stoji-nile je oskrnavio ideju i simboliku mitologije vezane za egipat....a malo se razumem u to jer sam imao 5 ispit aiz toga...mada mozda gresim mozda se ti bolje razumes:P i jos jedno:kurac od benda kao sto je Nile u odnosu na defleshed nema sta novo da pokaze i da.a pogledaj koliko ima postov ai vjuova ...jer je popularan..a to je vidim najvaznije kao i branjenje istih:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 jes' vala, Nile je sada megapopularan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Neka ih onda barem gleda kako su prelepi Vala ja bi sve to poslao u Egipat da kopaju kanale vidis kaka snaga neiskoriscena:P Meni se mnogo svidja ovaj Karl Sandersov projekat bash je nekako ....e da bash tako:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Nile су бољи од Defleshed у сваком погледу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukyo Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 (edited) Nile су бољи од Defleshed у сваком погледу. Не знам зашто би неко поредио Дефлесхед са Нилетом, тотално различита музика, вокал и тематика. Пропс за дебилизам ко год је та два бенда успио да упари. ЕДИТ: Свака част Брзи_Мртви, још једном си надмаштио своје могућности. Edited October 27, 2007 by Ukyo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Fuck yeah, putevima cudnim dobih novi Nile digi!!! Vrh je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Ona piramida? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 @Onan : da je piramida, stavio bih verovatno sliku sebe kako masturbiram na istu digipack je. @Vlada: sta da ti reknem, bro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Cool. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts