Josif Visarionovič Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 A mobitel?Mislim da ce 1 gb 3gp memorije biti dosta I 2 baterije jerbo guta struju mob ko azdaja Quote
Sandman Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Pa mobilni niko ne mozhe da ti zabrani da unesesh. Quote
xXforbidDEn___aDdictionXx Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 smor bend, ima mnogo boljih. Quote
Josif Visarionovič Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 nista ti ne znas,osim da popunis obrazac za registraciju i da kenjas Quote
Sandman Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 smor bend, ima mnogo boljih. Da,da,a Job For A Cowboy je death metal,dok je Cradle Of Filth najbolji black ikada,a Satyricon nishta ne valja. Quote
ukyo Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 nista ti ne znas,osim da popunis obrazac za registraciju i da kenjas x bićes insalting najl šal brn Quote
Grob Bez Dna Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 smor bend, ima mnogo boljih. odjebi sa teme.jeb'o te zvile zvalo Quote
FILIP St. Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 smor bend, ima mnogo boljih. Legendary lulz Quote
Dead Man Walking Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Ne valja font. Slabo se vidi... Quote
Wise Owl Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 (edited) Dosta zajebancije. Pocinje sitno odbrojavanje!!! Ko ne dodje petog na koncerat, od zla oca i od gore majke, u sumici na jednoj nozici, najsladje se smeje. Edited August 22, 2008 by Wise Owl Quote
Lunar Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Jbt. sada kad se setim da sam pre godinu dana i vishe tamo u martu 2007-e cuo za ovaj koncert u 24 sata kako sam bio happy i odma posle nedelju dana iso da kupim kartu (koju predpostavljate nije bilo tada XD, i onaj lik sto radi me je gledao zbunjeno ) . A sada koncert za josh 13 dana , nemogu da se nachekam. Quote
Sisus Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Blago tebi, ti si jos 2007-me cuo za ovaj koncert. Mora da si i pre Frubija cuo da ce biti koncert kod nas. Quote
Lunar Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Blago tebi, ti si jos 2007-me cuo za ovaj koncert. Mora da si i pre Frubija cuo da ce biti koncert kod nas. Sisonja, brate zavrsavao sam drugi razred srednje skole i dok sam se smarao na pshilogiji secam se da sam video u 24 sata da Americhki death metalci Nile dolazu u Srbiju. Samo sto msa tam oranije pogresio nije mart nego maj. -EDIT- e sad ste me neshto zbunili.......... dal se ja to loshe secam, ali kad je nile bio u 24 sata ja sam izbacio buletin na myspaceu , a tada 2007-e nisam imao mysapce. :/ Ah fuck it.... Quote
Sisus Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Mozda je to bilo ove godine, prosle nije sigrno. Pa celu proslu godinu smo Frubija molili da ih dovede i to na ovoj temi. Quote
Sisus Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Jos nece da otkriju set listu. Znam samo za ove pesme: Cast Down The Heretic,Essential Salts,Laying Fire Upon Apep,Payrus Containing The Spell,Keftiu Asar Butchiu,Unas Slayer Of The Gods Quote
Angelystor Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Wind Of Horus ako ne sviraju, slepci su najgori. A Nile je trebao da bude u Srbiji u septembru pre..3 godine? Ne znam kakav mart/maj ovaj Lunar izmishlja.. Quote
Uruk Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Wind Of Horus ako ne sviraju, slepci su najgori. U principu ona lista koju je neko okacio na temi o koncertu je OK, mada bi meni licno vise odgovaralo da izbace par stvari sa novog a ubace gorepomenutu pesmu, User-Maat-Re(nju su stvarno slepci ako je ne budu svirali), Masturbating the War God, Multitude of Foes. Mada meni licno odgovara sto vise stvari sa Annihilation-a. U svakom slucaju ako ne odsviraju moju omiljenu Execration Text i Lashed to the Slave Stick dzovani su najgori. Sve ostalo mogu da prezivimm ali te dve ako izostave,... Quote
ukyo Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Execration Text je previse neparna cak i za njih, sa tog albuma jedina pjesma koja mi se bash ne svidja Ukusi lolz Quote
Uruk Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 A meni mozda cak i najomiljenija pesma od Najla, a i mozda najomiljenija brtutal DM pesma I prva pesma koju sam i cuo od njih, i kao sto rekoh uz Lashed to the slave stick najomiljenija... Kao sto rekoh sto se tice pesama sa proslih albuma ona setlista koju je neko naveo je OK, zanci samo iz nje nista da ne izostave, i bice sve u redu... Jos ako ubace nesto od ovoga sto smo/sam naveli(User-Maat-Re,User-Maat-Re,User-Maat-Re,User-Maat-Re,....pliz, pliz, pliz,pliz) i bombonica Quote
Sisus Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Pa ono, George rece da ce se najvise koncentrisati na zadnji album, a pretpostavljam i predzadnji. Jos rece da ce svirati 2 sata, tako da ce biti po nesto za svakog. Quote
Josif Visarionovič Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 a Nile je brutal death? Pa da,isti Kanibali... Quote
Recommended Posts