Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kad sam cula Tokyo Showdown i onaj grozni vokal, smucili su mi se IF...

Dobro sad vokal...

Hocu da kazem da su live albumi koje sam pomenuo odlicno uradjeni i da su pjesme iste kao i na studijskim albumima.

Posted

Black Seeds izuva, nema sta, ne zna koja je pesma jaca... mozda se ipak izdvajaju Masturbating The War God i Defiling the Gates of Ishtar... mada i The Black Flame i To Dream of Ur, ma album jednostavno nema losih momenata. Btw. jedno vreme mi je taj cover bio u avataru biggrin.gif .

• 5 months later...
Posted

Jedan od mojih omiljenih death metal grupa neznam moda sam i pre odgoovrio ali niej bitno.Imam na originalu Black Seeds i In Their.Sanders i kompaniaj ravaljuju bre!!!! Inace In Their ima jedan od najboljih bookleta koej sam ja video u zivotu.I svakome bih preporucio da nabavi na originalu jer je mnogo lakse shvatiti sta sviraju i o cemu sviraju i pevaju.Svaka pesma ima objasnjenje kao da citam neku enciklopediju leba ti smile.gif).

Inace treba da snime spot za pesmu sarchophagus.Jedva cekaam da vidim.

Imam i njihov koncert na divxu ja mislio da nemogu da odsviraju ono uzivo ali sam se gadno zajebao.

• 1 month later...
Posted

Fenomenalan bend. Imam sve albume izuzev Black seeds... i koliko sam skontao na temi propustio sam najvecu zabavu tj. bs of v je naj album...Aj pokusacu da nabavim, ako ne, neko ce mi od vas srezati...jel da??? :roll: :mrgreen:

Posted

O bendu mogu reći sve najbolje.Još jedan dokaz da iz Amerike dolaze najbolji D.M. bendovi.StormFighter-u izgleda da si propustio najbolji album od njih.

Posted

holy crap! malopre je na viviplus bio spot za sarchophagus, u nekoj shumi, visok budzet i to...znao sam da su zivotinje, ali su me ponovo shokirali!!! 8O

Posted

Dobar bend a mogu vam reci da su jos bolji uzivo smile.gif)

nisam ocekivala tolko dobar scenski nastup i totalno su me iznenadili ...

bili su super puni energije i zeljni interakcije sa publikom to se ceni smile.gif))