Sisus Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Ajde ne seri, molim te. Bolje uci da sviras tu gitaru. Mozda ce mi trebati gitarista. Quote
Talvi Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Slusao neko ovaj novi Sandersov solo? Ima ga na spejsu, fino zvuci... Quote
Sisus Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Bice jedna pesma na 280 bpm-a u sesnaestinama. Quote
Lunar Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 Ajde neko da skine i da objektivno kaze kakvo je , poshto je izashlo brdo stvari za download, pa mi se nekako neskida to poshto me je Saurian Meditation smorio samo tako. Quote
Talvi Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 Upravo preslusah. Meni je ovo fantazija, ali jbg, ako te je smorio prvi ne znam kako ecs reagovati na ovaj... Mada bih opet rekao da je, posle tek jednog slusanja napominjem, ovaj novi mozda ipak bolji. Meni je super, ne znam kako ce tebi da legne... Sto se mene tice - fenomenalno. Quote
BLAGOJE Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 (edited) Fuckyeah. aj jos reci sifru za ovo. tj www.mediaportal.ru Edited April 15, 2009 by umart Quote
AstralliS Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 Šifra ti je: www.mediaportal.ru Inače, preslušah album jednom i mišljenja sam da je bolji od "Saurian Meditation" albuma. Quote
Talvi Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 aj jos reci sifru za ovo. tj www.mediaportal.ru Ista je sifra za sve mediaportal albume, to se barem zna. I dalje ga vrtim, fenomenalan album. Quote
BLAGOJE Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 neznaju svi.a jos manje znaju ruski.tako da se to naglasi. Quote
Talvi Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 (edited) Pa, mislim da si ti jedini na forumu koji to ne zna, + sto ti ne treba ruski da otvoris taj link ali ok, ponizno se izvinjavam. Edited April 15, 2009 by Talvi Quote
Grobodan Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 Evo sad ga sluša, zaista je to profi odrađeno, nema šta - Karl je ludak i to se zna. Samo što ja nisam neki čovek za ovakvu muziku, ali skidam kapu za kvalitet. I da, u jednoj pesmi ima sempl pokupljen od Nile, ali ne mogu da kažem koje jer sam se brijao dok sam slušao album pa nisam imao playlistu na vidiku Quote
AstralliS Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 Još samo da nam kažeš gde si se to brijao i kako izgleda... Quote
BLAGOJE Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 Pa, mislim da si ti jedini na forumu koji to ne zna, + sto ti ne treba ruski da otvoris taj link ali ok, ponizno se izvinjavam. ko ti kaze da nisam znao?niko se naucenih sifara nije rodio. a zamisli nekog ko nezna za mediaportal i nezna ruski.treba li se ubit sad zbog toga? Quote
Talvi Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 (edited) Ne, treba da pita a ne da odmah pizdi zbog toga. @Grob: To da te album ubaci u neku meditativnu atmosferu pa da ruka bude mirna? Edited April 15, 2009 by Talvi Quote
Sisus Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 World Management would like to announce that Nile will be entering the studio for their forthcoming second Album on Nuclear Blast on June 8th at Mana Recording in Tampa Florida. The band will be working again with Neil Kernon as Producer and have added Erik Rutan to the team as Engineer at his studio. The band will record at several locations throughout June and July. A mid October 2009 release is being planed world wide on Nuclear Blast. Nile will then tour Europe in November of 2009 and January / February 2010 in North America, followed by tours in Australia, South America, Japan, Pacific Rim, Mexico, Central America and India. Stay tuned for tour news and further updates TBA. Quote
oʞɾoƃ Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Ahahahaha, sad sam zamislio kako izgleda šutka na koncertu u Indiji, sa onom gomilom smrdljivih cigana... Brutal Quote
Brynhildr Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Jedva čekam da preslušam novog Karla. Saurian meditations je bio odličan, a po vašim komentarima skontah da ni ovaj ne zaostaje. Novi Nile se isto iščekuje. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 mozda svirnu i kod nas opet videchemo Quote
Grobodan Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Može, može, samo im reci da se ne napanje opet onoliko Quote
Brynhildr Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 (edited) Obavezno, bre! Vredelo bi gledati ih opet. Moraju malo da poprave utisak, jer verujem da mogu i mnogo bolje da zvuče nego u septembru. Edit - upao mi Grob u post, ali to je to. Edited April 24, 2009 by Brynhildr... Quote
Lunar Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Uh josh ako povedu neke zajebane bendove sa njima. Quote
Sisus Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 mozda svirnu i kod nas opet videchemo Nemoj da ispalis. Quote
Recommended Posts