Јарослав Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 ОПААААААААААААА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Jea, biće veselo ujutru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Ма шта ујутру, одмах! Јутро може да чека. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 (edited) Auh jebote, kakav album. Dosta drugačiji od prošlog a i dalje 100% Nile - "Those..." je bio nekako sporiji, namrgođeniji a ovaj je siroviji, brži, energičniji nekako. Jonovi vokali najjača inovacija, mnogo dobro i skroz neobično zvuče, vrh je kako je bend koji je oduvek bio poznat po mnoštvu vokala uspeo da izvuče nešto novo i na tom polju. Baš je raznovrstan album, ritmički je bogat jako, Kollias je i dalje najveća zverina u death metalu. Orijentalni delovi su isto vrh, baš upadaju na pravim mestima i skroz se prirodno uklapaju, kao i uvek kod njih. Ona melodija u "Supreme Humanism Of Megalomania" je jebeno zlo, do jaja je što nju sviraju uživo, savršena je za live izvedbu. Poslednja stvar je prezajebana takođe, onaj završetak baš zatvara album u grande stilu. Uglavnom - jebeni NILE, kučke. Edited June 19, 2012 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Taman sad popodne u vozu da se lepo i natenane poslusa . Sto rece Vassiet " album trigodine" :D:D... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Dosta drugačiji od prošlog a i dalje 100% Nile Ово. siroviji, brži, energičniji Ово. Jonovi vokali najjača inovacija Ово. Baš je raznovrstan album, ritmički je bogat jako, Kollias je i dalje najveća zverina u death metalu. Ово Uglavnom - jebeni NILE, kučke. И ово. То су и неки моји утисци након једног слушања. У сваком случају, колико год Those Whom the Gods Detest био одличан албум, овај је, чини ми се за класу бољи. Колиас дефинитивно оставља најбољи утисак, као и већ споменута вокална разноликост. Плус што има неколико стварно преболесних рифова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Realno sad moraju da prime Jona nazad za stalno, čovek je glavna zvezda sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 AJOJ LJUDI STA JE OVO,OVO CUDO ? JEBITACNA MONUMENTALNA RASTURACINA,SET IH ZAPOSEO ! Moze rame uz rame sa In Their Darkened Shrines i Annihilation Of The Wicked ! Ne secam se kad me skoro nesto na prvu ovako odalami pesnicom,,, Znaci,svaka im cast,koliko osvezenja,novih momenata,vokali,semplovi,bubnjevi,i rifovi stari-provereni-za drobljenje kostiju,kao da su sve iz svoje karijere ubacili u mesalicu,izmesali,izbetonirali SETOV KIP I BACILI NAM NA GLAVE ! Rekoh sebi,posle bledog Ithyphallica Those me razveselio,bas je bio monumentalan i epski... Al ovo,ovako neverovatno nisam ocekivao... 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Мени Ithyphallic сјајан албум. Чак и бољи од Those... А овај је, опет, прејебао оба. Рекао бих да без проблема може да стоји на врху са Annihilation... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Ima bas tu sabijacku energiju kao Annihilation... Al bas su mi ITDS i AOFTW jedni od najboljih death metal albuma,jer imaju taj spoj epskih giganta i brzih rasturacina,a novi album je u tom domenu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Јеботе, оно епик чудо од код те прођу жмарци, па се на њега настави преболесна солажа у When My Wrath is Done! ЈЕБОТЕ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Neverovatan je album. Najbolje izdanje ove godine, za sad. Bez premca. Onakva kompleksnost i onoliko novih momenata, a da to i dalje sve bude Nile, je stvarno podvig. Oduševljen sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Druga priča u odnosu na Gojiru, ovo mi se na keca svidelo mnogo. Čini mi se da ima nekih In their darkened shrines vajbova all over. Ima da se sluša samo tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Standardan Najl, nista sto dosad nismo culi, 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Druga priča u odnosu na Gojiru, ovo mi se na keca svidelo mnogo. Čini mi se da ima nekih In their darkened shrines vajbova all over. Ima da se sluša samo tako. PA TO MI RECI KUME Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 (edited) Druga priča u odnosu na Gojiru, ovo mi se na keca svidelo mnogo. Isto ovde, mesmerizovao album samo tako. Jedino uz Cmass iz ovog perioda da me oduvalo na prvu loptu. Al' da udarim po yumetal praise modu ne mogu jos, a posebno ne da ga dizem nad drugim Najlovima... Edited June 19, 2012 by Angelystor 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 http://www.mediaboom...sethu-2012.html To care! 5 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 ^ covek se zahvaljuje na linku za album i lupate mu minus, koji ste pavijani, dao sam plus da ispravim nepravdu album brije stidne dlake koliko dobar 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 ја сам му дао минус, зато што цитира пост са огромном сликом да би написао хвала 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Excuse me for my mental limitations 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Dao sam svima na ovoj strani po minus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 ја сам му дао минус, зато што цитира пост са огромном сликом да би написао хвала dobro i sta je tu lose? treba ti svega 2 milisekunde da skrolujes ispod toga 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Na dve strane komentara o albumu, niko ne spominje da nedostaje pesma u sred albuma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 "Slaves Of Xul"? Nije je bilo na onom prvom ripu kojeg skinuh, na 320 je tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Na to htedoh da skrenem pažnju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts