kuruz Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 auf mnogo bolje od bilo čega sa prošlog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Hahahaha, bilo bi lepo da sad naprave Blisko istocnu turneju pa da sviraju tu pesmu sa posebnom najavom. Nadam se da ce se na nekoj pesmi naci i Vesano kao gost. Imao sam bojazan kad sam citao komentare benda o albumu da je malo svedeniji i prostiji, recimo na proslom su imali Supreme Humanism kao jednu od najprostijih pesama do sad uz Lashed To The Slave Stick. Navikao sam na njihovu furioznost i haoticnost. Al ovo je stvarno vrh, podseti me na Kafir, mada ipak Kafir ima jedan od najjacih pocetaka njihovih pesama ikada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 JEBEM TI SVE U PICKU KRVAVU DLAKAVU STA JE OVO KAKVA PESMETINA BRE NIJE MI DOBRO U PICKU MATERINU KOJI SU BOGOVI METALA IMA ALBUM DA JEBE KEVU 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Carevi bili i ostali.. Car ljubavi - bio, ostao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Добра песма. Анти исламска добро дође након силних анти хришћанских. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Towards The Inevitable Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Koga boli krac da li je antiislamska ili antihriscanska, bitna je svirka. Kao da bi neko kupio knjigu Sandersove poezije. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Као да би неко купио твој фан часопис 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Towards The Inevitable Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 To o čemu (verovatno) pričaš se zove webzine i ne kupuje se. Časopis je kad se nešto štampa. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Slušam sad ovaj Kolliasov solo, sasvim kvalitetna klanica. U principu, kome se svideo zadnji Behemoth, teoretski bi trebalo da odlepi na ovo. Daleko zanimljivije, a slična atmosfera. Respect što je (izgleda) sve svirao, jedino mi vokal nekako Dallas Wade za siromašne Egipćane, tako da...mogao je bar Wade-a da dovede da doprinese dodatno kvalitetu :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Wade svira solažu u naslovnoj, čini mi se jedino solaže su mu gosti svirali, sve ostalo je on sam meni je čak i bolje što nije dovodio Najlovce da mu pevaju jer bi to onda baš bio Nile 2.0, ovako je dosta samostalniji izraz, pa neka je vokal malo i slabiji - ovaj album svakako niko neće uzeti da sluša pevanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Da, Rusty Cooley i Wade i još gomila solirali. Stoji to što reče za pevanje, ali meni ovo već samo po sebi nije originalno, tako da kada bi još malo ličilo na kopiju, tj. da je uleteo i Wade (ako ništa drugo kao gost vokal na nekoj), ne bi mi lično napravilo veću razliku, a samo bi taj segment popravili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 http://getmetal.org/death-metal/87431-nile-what-should-not-be-unearthed-2015.html fali jedna pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 IDEMOOOOOOOOO BRE !! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 Ajd da vidimo, nadam se da je ostatak bolji od singla sa prethodne strane. Fala za link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 Kakva majka, kakav ubica, kakvo gazenje.. Ako je prosli bio davljenje u zivom pesku, ovo je davljenje u leglu zmija i u sopstvenoj krvi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 Posle prvog slusanja mogu samo reci: MONSTROUS, EPIC, DESTRUCTIVE, ANNIHILATING PIECE OF BRUTAL METAL! Meni je zasad najludja naslovna, nekako mi ima dosta razlicitih momenata. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 Stavili su i ovo na yućub, gaženje, saću skinem ostalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted August 15, 2015 Report Share Posted August 15, 2015 znaci Pazuzu donese glad a stiti te od kuge i nesrece.. koje djubre od demona.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted August 15, 2015 Report Share Posted August 15, 2015 Gejpedercina prava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted August 15, 2015 Report Share Posted August 15, 2015 Nile i tekstovi... samo refren valja, uglavnom brdo teksta bez ikakve povezanosti sa muzikom, po potrebi može biti 12 reči u sekundi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted August 15, 2015 Report Share Posted August 15, 2015 papyrus containing the spell to preserve its possessor against attacks from he who is in the water bla bla lbal bla, koga boli uvo za tekstove u nile muzici, zna se da su tu uvek neki zajebani faraoni, sarkofazi, krokodili, piramide i prorocanstva i takva slicna lozenja 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 15, 2015 Report Share Posted August 15, 2015 (edited) I ta pesma je fenomenalna... Nisam slušao novi (je l' ima neka verzija sa svim pesmama?), ali su mi na nekim starim pesmama baš dobre te vokalne deonice gde ga kolju rifovi, a seče ga vokalom znaci Pazuzu donese glad a stiti te od kuge i nesrece.. koje djubre od demona.. Ili vutra npr, štiti od nesreće, al' hoće da donese glad... Eee, a Set zlotvor gospodar nasilja, nereda i demonstracija, a kad je dobro raspoložen pozajmi od Amona solarni čamac pa lega vatru na Apepa u ranim jutarnjim časovima. Edited August 15, 2015 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 15, 2015 Report Share Posted August 15, 2015 Meni su bas zbog toga do jaja, a ne klasicna strofa refren prica.. Slusaj novi bre, taman posle kad izadje 320 zameracis jos vise.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 15, 2015 Report Share Posted August 15, 2015 Ja uopšte njima ne zameram ovo što Chess kaže faraoni krokodili pičke materine, kod njih je to skroz kul, odrađeno je kako treba, posebno na In their Darkened Shrines kao mumije da se dernjaju dok se kupaju u peščanim olujama... Dok npr. je skroz jadna fora kod Ex Deo, u fazonu IJAO PA NIJE IM LOŠA FORA, AJDE MI ĆEMO RIMLJANI DA BUDEMO, a tekstovi tugica... Zato kad se natušti rif mračni pa te ponese da se dernjaš YOUR CORRUPTIBLE BODIES SHALL BE CUT TO PIECES YOUR SOULS SHALL HAVE NO EXISTENCE 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted August 15, 2015 Report Share Posted August 15, 2015 Naravno da tekst nije bitan, ali je bitno pevanje u službi muzike. U određenim trenutcima mi smeta što pevač recituje neku pripovetku dvesta na sat bez ikakvog poklapanja sa ritmom i muzikom u pozadini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts