Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rise to Power je izašao 2003. godine

Rise to Power je izašao 2003. godine

U pravu si malo sam se zajebo, al bez obzira kada su 2000- te u pitanju malo ima tAAAko dobrih albuma(will to kill, gateways, enemy, ITDS,hammerbatalion)

• 2 weeks later...
Posted

Što se tiče 2000-ih bend bez premca, konstantno izdaju fenomenalne albume, jedino mi Ithyphallic malo slabiji, mada prva pesma(what may be safely written) RUŠI SVE PRED SOBOM!

Posted

Ima tu Nile kilavost ta pesma, kao i npr. Eat of the Dead, što ume da udavi na prvu ali razvaljuje kad legne. Meni druga polovina albuma odlična, sve pesme redom, da ih ne nabrajam. Poslednja je fantazija.

• Downvote 1
Posted

Ne bi ni Pazuzu lično, da ustane iz pustinje s gitarom, uspio da premaši savršenstvo koje je Evil to Cast Out Evil.

Albumčina, zatvaraj 2015.

• Upvote 2
  • Downvote 1
  • 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

I ja sad prvi put čujem... Viškovi sa Annihilation bolji nego bilo šta sa poslednja 2 :D

Odlično se setio taj prijatelj da spoji sa ovom ambijentalnom pesmicom sa Saurian Exorcisms

Posted

tako je bre, samo prvi daemo

Kidanje su ta prva tri, meni je omiljena

Opušteno jedna od boljih Nile pesama uopšte, šteta živa što nema Chiefa Spiresa na Shrines, mnogo mu je bio zanimljiv vokal.

• 1 month later...
  • 3 months later...