Jump to content

Recommended Posts

Posted

Igram tu betu od prekjuče, pošto od 29.09. do 10.10. traje open beta.

Ono je predivno! Celokupan gameplay, taj haos, grafika i, ubedljivo najbolji, zvuci! IT'S GLORIOUS!

Posted

Biće igranja ove zime, pošten čovjek mora biti zgranut.

Ja pređoh Braid i naježio sam se kakva je priča (da, priča), naizgled samo juriš princezu ali je mnogo dublje od toga. Jes da vjerovatno nije niko ni pogledao trailer što sam ostavio ali aj još jednom da preporučim.

Posted

Mnogo mi je šareno i nisam preterani ljubitelj. Uzeću da pikam kad prođe najezda svih ovih izdrkancija. Eno, i Rage izađe, čeka se crack. :)

Posted

Inace ja sam Braid igrao prošle godine, super igra. Ko je uzivao u Limbou treba da se oproba i u Braidu nece se razocarati.

Posted

Au covece, ako je 20 giga ovako koliko li je kad se instalira? I kapiram da ce blackbox svejedno imati 10 giga i instalirati se jedno pola dana.. ali nema veze :D

Posted

Biće igranja ove zime, pošten čovjek mora biti zgranut.

Ja pređoh Braid i naježio sam se kakva je priča (da, priča), naizgled samo juriš princezu ali je mnogo dublje od toga. Jes da vjerovatno nije niko ni pogledao trailer što sam ostavio ali aj još jednom da preporučim.

Скинуо сам, али нисам још узео да играм. Вероватно ћу данас да је испробам.

Posted

Slazem se. Razmisljao sam dugo, i htedoh da kazem Deus Ex na najtezem (jos uvek nisam presao), ali se setih Stalkera i noci provedene uz Cistoj Nebo, i Senku cernobila, i :wub: to je to

Posted

a Zov Pripijata ? Ja je bas danas instalirao , volim da igram Stalkera na jesen i zimu kad zaladni , zaduva vetar , padne kisa , sneg tako da sam sad ocigledno malo poranio , ili je ovo globalno zagrevanje krivo za moju tradiciju :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...