Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Kako je dobar novi COD,sunce ti jebem krvavo!Vrhunska krljacina,ubedljivo najjaci Modern Warfare do sada.Zapravo,prvi zaista sjajan MW.

:haha:

jebote nekad stvarno mislim da ti treba zabraniti pristup kompjuteru

• Upvote 4
  • Downvote 1
Posted

Dakle L.A Noire i Arkan Siti su toliko jebali kevu da, pored Witchera II izgleda da je Skajrim ozbiljno udaljen od mesta najbolje igre 2012. Noire-om sam ostao odusevljen, a AC je poslovicno fantastican nastavak prve igrice koja je bila nesto najbolje ikad izdato u Batman univerzumu.

• Upvote 2
Posted

PC igraci cesto misle da su konzolasi douche bag-ovi al moram da kazem da mi je uzasno drago sto je LA Noire izasao i za PC :da: Mislim, da bi svi mogli da se radujemo :D

• Upvote 2
Posted (edited)

Gears of War 3

Batman: Arkham City

Skyrim

Hunted, the Demons Forge (

) Strava igrica.

I love my XBOX! :D

Edited by Hellenoranotos
Posted

PC igraci cesto misle da su konzolasi douche bag-ovi al moram da kazem da mi je uzasno drago sto je LA Noire izasao i za PC :da: Mislim, da bi svi mogli da se radujemo :D

Skroz. Ima definitivno sjajnih igara na konzolama za koje ne mogu da skapiram zasto nisu mislili da bi dobro prosle na PC-u (Heavy Rain, Uncharted, npr.) Ja nisam neki konzolaski hejter samo nemam pojma da se snadjem sa kontrolerom pa nikad nisam ni pokusavao, ali definitivno je steta sto neke odlicne igre ostanu konzolaske ekskluzive. Ipak, stize nam Alan Wake, tako da eto jos jednog porta sjajne igrice sa konzole!

Posted

Ne mogu dočekati Alan Wake, od kad sam ga prešao na xbox-u razmišljam kakve li su dodatne dvije epizode, svi koji ćete ga sad igrati i sve preći odjednom niste svjesni koliki ste srećnici. :D

• Upvote 1
Posted

Videh na redditu neki uber pljuvački rivju, sa sve primerima i slikama. Nije mi ni palo na pamet da ga skidam posle toga. Igraš? Javi kakav je kad zagrizeš, pogotovo UI.

Posted

Koju verziju Batmana da skidam, vidim nudi se Fight Club i neka Unlocked kojom naginjem koja se samo unraruje, krekuje i to radi. So?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...