DBrave Posted May 16, 2011 Report Posted May 16, 2011 (edited) 3 strasna RPG-a ove godine: Witcher 2, Mass Effect 3 i TES5: Skyrim. A to su igre koje se igraju nedeljama. Svaka cast ko bude pazljivo odigrao sve tri. edit: ok, ME3 ce pocetkom 2012... Edited May 16, 2011 by DBrave 1
Havočka Posted May 16, 2011 Report Posted May 16, 2011 TES se igraju mesecima, ja sam TES mod freak... Imam vise modova za TES nego muzike na kompu XD
Andrija Smith Posted May 16, 2011 Report Posted May 16, 2011 Јебеш модове. Конзолаши изашо ЛА Ноар, мени се скида, не сумњам у квалитет. 1 1
Andrija Smith Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=db43pjAhqfA Оћуууууууууууууууууууууууу Edited May 17, 2011 by Andrija Smith
MissionVao Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 Јебеш модове. Конзолаши изашо ЛА Ноар, мени се скида, не сумњам у квалитет. Auuuuuu
Salvation Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Poceh malo Witchera 2.. vec vidim da ce ovo biti verovatno moja omiljena igra svih vremena.. grafika, zvuk, dijalozi, atmosfera, combat.. sve je apsolutno fenomenalno, tj. JOS BOLJE od keca.. morace Skyrim debelo da se potrudi da nadmasi ovo
Маузер Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 (edited) Treba mi vremena da se priviknem na novi combat sistem ali sve ostalo je perfektum. Edited May 18, 2011 by Маузер
lemmy sixx Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 (edited) E pa ja nemam bas tolike reci hvale,za sada. Prvo,cemu ovolika zahtevnost?Dakle,sve zivo spustim na minimum,iskljucim apsolutno sve zivo,od bloom-a do anti aliasinga,i dalje je framerate katastrofa!Dakle,procesor.Jebem ih u optimizaciju za dual core,sabani poljski.Jebeni Crysis 2 mi je radio na high u full rezoluciji,a ovo govno nece ni na minimumu da radi kako bog zapoveda. Drugo,igra je toliko jebeno teska,da je to van svake pameti.U ovoj prvoj misiji sam zaginuo vise puta nego u bilo kojoj igri ikada,od pocetka do kraja.Neverovatno.Onaj deo kada trebas da otvoris kapiju kralju i ostatku vojske sam iz nekog 20.puta presao.I to tek kada sam spustio tezinu na easy.Dzaba swallow,dzaba quin,saseku me ko da sam curica. Sto se ostaloga tice,ok je,grafika je predrkana,pricu za sada ne mogu komentarisati posto je rano,combat sistem je ok,Tris ima do jaja sise...mora se ovo vise igrati da bi se dao neki konkretniji komentar,ali mi ne pada na pamet da se zajebavam dok ne izadje neki patch.Ako uopste izadje. E da,i jebo ih onaj ko im je rekao da je kul sto Geralt moze uzimati napitke samo dok meditira! Edited May 18, 2011 by lemmy sixx
Маузер Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Apsolutno. JEbeno je preteska. Zabo sam u nekoj pecini i nmg da se iskobeljam od nekih zombicica.
lemmy sixx Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Ja sam jednom zaginuo i od sugavog drownera u onoj kanalizaciji.Uzas.Moguce da je do novog kombat sistema na koji se treba naviknuti,ili treba docekati da malo razvijes Geralta.
Salvation Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 Cek bre ljudi, na kom vi difficulty-ju igrate? I jel neko citao knjige? Sistem bas i nije sjajan, priznajem, a najveca mu je mana sto je na pocetku igre combat najtezi.. ali realno, na normal je i dalje laksi nego sto knjiga opisuje. Fora je da u svakom combatu sa vise od 2-3 lika MORAJU da se koriste znakovi, bombe, zamke.. uostalom, lakse je zamke i bombe koristiti nego ikad, a i zabavnije nego u kecu tako da nije frka. Kasnije se na swordmaster path-u dobije area effect napad a i ubrzo moze da se smanji efekat backstab-ova pa onda manje vise Geralt opet przi kao u kecu
lemmy sixx Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 Kakve bre knjige,kakvi bakraci. Ja sam igrao na normal,i zaista je prejebeno tesko.Ali je istina to sto si rekao,kada se krljas sa vise od 2-3 protivnika,nema sanse bez znakova.Iako,i sa njima ja nisam uspevao.Ali verujem da ce se to vremenom poboljsati,kako se Geralt bude razvijao. No,to nije bas neki problem,meni veci problem predstavlja ovo sranje sa dual core procesorima.Valjda ce nesto jebeno popraviti po tom pitanju.
Salvation Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 (edited) Sta sa njima? Ja imam bajat intel E6750 ali sam uspeo da nabacim za neke smesne pare ati 5870 (uz doplatu za moju 4870 izaslo 50 evrica) i bogami uz ovu grafu i moj bajati sistem (sve sem grafe staro cetiri godine) radi sve fenomenalno.. izgleda da i dalje vazi da su graficke jedini bitan faktor za performanse igara.. Edited May 19, 2011 by Salvation
lemmy sixx Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 Jesu kurac.Konkretno ovaj problem nema veze sa grafikom,vec iskljucivo sa procesorom.A ti burazeru imas Core2Duo,velika razlika izmedju toga i Dual Core.Zato ti i radi lepo.
lemmy sixx Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 Napokon resen problem,sada fercera ko podmazan!Odlican framerate. Evo resenja za one koji imaju slican problem: http://www.gamefaqs.com/boards/975399-the-witcher-2-assassins-of-kings/59173317
Маузер Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 Malo sam usao u fazon. Bombe i zamke resavaju stvar.
Geralt of Rivia Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 Kako bacas bombe? Ne vidim nigde keyboard kontrole u opcijama,tako da nemam pojma.Stigao sam do 1 chaptera btw.
Маузер Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 Na R. Ali prvo ih prebacis u pocket. I moras biti u kombat stavu.
Salvation Posted May 21, 2011 Report Posted May 21, 2011 (edited) Jbg lemi nismo se skapirali.. ali opet, ja gledam da sa ovim svojim sistemom imam mnogo bolje performanse od ljudi sa daleko boljim cpu-ovima a opet slabijim grafama, tako da opet izadje na isto.. A bombe i zamke su najbolja fora u novom witcheru, 2 poena u alchemist i razvaljujes (mada generalno, cela grana alhemije je odlicna). To mi se doduse i ne svidja, uprostili su previse proces pravljena potiona i bombi, sada mogu da se spemuju u nedogled posto sastojaka ima na sve strane a vise nisu potrebne radze gin-ovi i ostali alhokol kao baza ) Edited May 21, 2011 by Salvation
Recommended Posts