Jump to content

Recommended Posts

Posted

E ljudi, moram da skrenem paznju na nesto.. combat sistem uopste nije toliko drugaciji od keca iako na prvi pogled izgleda.. to nigde ne pise i u tome je glavni problem koji ljudi imaju sa fajtovima.. naime, cela fora je da, kao i u kecu, gradite momentum time sto pogadjate protivnike a izbegavate njihove udarce.. ako izvalite, kada par puta zveknete protivnike a oni ne vas geralt ce poceti da skakuce okolo po bojistu i pravi suludo brze akrobacije i udarce.. Dakle.. ukratko.. da bi bili efektni u combatu (a samim tim da bi i igra bila laksa i vise zanimljiva) morate da pazljivo gledate kada i koga zabosti a kada se povuci.. combat je zapravo i dalje veoma veoma taktican, samo na prvi pogled izgleda da je hack n slash i onda deluje retardirano. Jos jedan tip ako neko nije provalio.. dok traje quen znak vigor (stamina) se ne regenerise.. a kada ga nema NE MOZE da se blokira uopste.

Sto se zanimljivosti tice.. sta znam, meni je i prvi act prilicno kul, ali sto dalje igra napreduje postaje sve bolja, druga polovina prvog acta je bolja od prve i tako..

Posted (edited)

Deus Ex: Human Revolution (Prebuild Beta)

944090_97917_front.jpg

MU

http://safelinking.net/p/1558f4fc6d 

Password: skidrowgames.in

Edited by -Mare
Posted

Kažu da je bagovana ta beta. Jesi li ti skinuo?

Ne, ne pratim Deus Ex serijal al' se secam da se gomila ovde lozi na isti pa sam okacio.

Posted

skida se torrent, svemirskom brzinom od 50kbps, 1000 seedera i milijardu leechera :haha:

verovatno ce biti gotovo za 2 dana ili sutra ako ostavim nocas da skida.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...