Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dokle god je igra implementirana i download moguća, crackeri će kad tad naći način da se udje u nju. Sada najverovatnije, neće moći online, ali nije važno.

Posted

Dokle god je igra implementirana i download moguća, crackeri će kad tad naći način da se udje u nju. Sada najverovatnije, neće moći online, ali nije važno.

Igre koje traze konstantnu internet konekciju mogu da naprave takav sistem da neki fajlovi nisu na kompu vec na njihovim serverima, i da ne moze da se pokrene neverifikovana verzija.

Mislim jel neko probio Starcraft 2 betu ? Jeste ali nije bilo AI-ja za kompove (naravno sa drugim igracima nisi mogao ni da sanjas da igras, samo protiv kompova), pa su onda morali da pisu neki fush AI da bi radili kompovi :) i trebalo im je 3 nedelje da to provale.

Nije bas jednostavno kao u ostalim igrama, mnogo je zajebanije crack-ovati..

Ako uspeju svaka cast, ali vrlo sam skeptican. Blizzard se zesce izvestio :da:

Posted

Igre koje traze konstantnu internet konekciju mogu da naprave takav sistem da neki fajlovi nisu na kompu vec na njihovim serverima, i da ne moze da se pokrene neverifikovana verzija.

Ma nemoj zajebavati.Stvaaaaaarno?!?!?!?

• Downvote 2
Posted (edited)

pa ocigledno da neko nije znao :)

Jbg i ja se iscudjavam kad vidim da kace linkove. nece to tako lako

Prvobitno biće osakaćena, ali verujem da će ga mnogo brže krekovati od Starcraft 2. Naravno, od multija najverovatnije ništa. Inače moj ortak je dobio key, ićiću do njega sutra baš da se raspitam, dal nekako može on to da podeli samnom.

Edited by Lunar
Posted

Zar sam ja rekao da je moguce igrati cim je skines? Blizzard cu calci, zna se kako to ide kod njih. Je l' se uopste zna koliko ce otprilike kostati original?

Posted (edited)

Zar sam ja rekao da je moguce igrati cim je skines? Blizzard cu calci, zna se kako to ide kod njih. Je l' se uopste zna koliko ce otprilike kostati original?

uf Starcraft 2 je kostao 60 evra tako da je sasvim moguce da ce i ovde da odrape istu cenu. prilicno sam siguran

@Lunar:

cime se bavi tvoj ortak ?? za sada su betu dobili samo "vazniji" ljudi (friends&family, ljudi iz igracke industrije, casteri itd... ) I za sada je beta iskljucivo za US podrucije, Evropa bi trebalo da dobije kasnije. Niko od "obicnih" ljudi koji su se samo prijavili nije dobio kljuc.

Mora da je neki opasan baja kad je dobio medju prvima :)

Edited by DBrave
Posted

Ја скидам "Мртво острво" ту верзију од 1.6 гигазалогаја. Надам се да међусеквенце нису замућене као што су биле у "Деус ексу" па сам то обрисао и почео да скидам нову. х)

Иначе, појавио се "Дијабло 3" бета. Нисам сигуран је ли то то јер нисам испробао, али ако некога занима нека проба па нека јави. Биће весело кад се игра појави јер ће и она тражити сталну везу са интернетом тако да ће проћи доста времена док се не појави крек. Неки мисле да се ни неће појавити, али то већ сумњам.

Posted

Ja sam skinuo normalnu verziju,3.5 GB ni tamo ni vamo.

Nije losa igra,zabavna krljacina.Nista specijalno doduse,ides kod ovoga po misiju da bi otisao 500m dalje poklao nekoliko zombija i uzeo neki kurac i vratis liku koji te je poslao.Barem je tako za sada.Dakle,zaista nista specijalno,ali zabava je tu.Taman da se nesto igra dok ne izadje novi Call Of Juarez.

Posted

Otkud znas kada Cartel jos nije ni izasao?

Ne volim Deus Ex serijal,nisam ljubitelj.Ali mozda ga i obrnem,ovaj Dead Island deluje da je kratak,to se brzo prelazi,a Juarez je uvek kratak,tako da ce biti dosta lufta do Skyrima pa ce se morati necim popuniti.

Posted

Ja stavio da se skida DeusEx... Sta znam, ni ja nisam neki ljubitelj tog serijala, prvi deo sam odigrao tek pre par meseci, tj igrao, nisam ni zavrsio. Smori me na zalost da igram igrice od pre 10 godina, ma koliko god da je serijal kvlt. Ovo novo ce se odigrati sigurno do kraja

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...