DBrave Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 da ali fora je sto izgleda ne radi sa onom verzijom koja je mogla da se skine ranije, vec sad mora ponovo da se skida igra... Javi ako kod tebe radi i sa kojom verzijom Uostalom napisi i kakva je igra, posto ne ocekujem nista specijalno
MissionVao Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 (edited) Will do, cim budem kuci. Demo sam odigrala i bio je sjajan al to sam i ocekivala - cistu sarenu brutalnost Imam 'awesome' verziju, vidim da nisu pominjali da ne radi s crackom. Edited September 9, 2011 by MissionVao
MissionVao Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 Zajebi nece ni da instalira... skida se repack. How expected
DBrave Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Instalirao sam ovaj BlackBox repack (instalira se 25min ali je zato 2,1GB ) Sta reci, odigrao sam 15-ak minuta i igra me je oduvala. Veliki sam fan Warhammer 40K Dawn of War igara, i plasio sam se da ce ovo da bude zbrzano, traljavo odradjeno sranje, sa jedinim ciljem da se uzmu pare. Tuki, igra je ispeglana da savrsenstva, endzin ne moze bolji da bude. A sama igra je perverzija, koljacina do koske. Za sad sam odusevljen. Naravno, da se malo zagrejete i napalite ovo obavezno treba odgledati pre toga: http://www.imdb.com/title/tt1679332/
MissionVao Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Yup, u 3 mi se skinuo repack i reko dal da ostavim za jutro... ma ne Igra razbija.
Јарослав Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 За Диабло 3 (са Википедије): On September 7, 2011 Blizzard community manager Bashiok confirmed the start of the closed public beta test of the game with limited external testing by employees and their families. Testers were not restricted by a non-disclosure agreement (NDA) i.e. every participant would be free to show, share, or talk about any portion of the beta content. Јбт, умрећу док сачекам да изађе.
KinSlayer Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 Cartel je sranje igra... Dosadna, monotona... Bzvz...
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 ALI ZATO SPACE MARINEEEEEEE KOLJEEEEEEEEEEEEE !!!! 1
Vitamin K Experience Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 (edited) Ako imate nVidia grafulju kao ja i ništa vam se ne vidi u Warhammer 40k Space Marine, idite u nVidia control panel i isključite AA Manage 3D Settings/Program Settings/Odaberete Warhammer 40k Space Marine i iz padajućeg menija za Antialiasing - Mode odaberete Off Uštedećete malo Googlanja. Edited September 12, 2011 by Vitamin K Experience 1
ShinigamY Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Konacno poceh da pikam Deus Ex HR... Za sad mi se mnogo svidja, osim nisanjenja, tj misom kao da lagujem, ili je tako igrica uradjena ili je do mene problem... Pokusavao da sredim sensitivity na manje, nista ne pali. Mozda treba navikavanje?
Andrija Smith Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Upali frpas pogledaj na kolko ti fps-ova to ide.
truliandedzombileš! Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 igra laguje bez obzira na broj fpsa.
Lunar Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Meni nije lagovala igra. ...osim u nekim trenucima kada ima previse protivnika, ali ne nesto strasno.
truliandedzombileš! Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 ma igra je dobro optimizovana, nije do toga, već kamera nije najsrećnija. kad pomerate miš kao da proklizava blago, kasni.
Andrija Smith Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 To je istina i dosta me je nerviralo, tačno kao da proklizava, a onda upalim fraps i vidim da radi na 60fps i da nije do toga. Mislim da je to rezultat optimizacije za analog stickove na džojsticima konzola, dešavaju se nerijetko u novijim igricama slučne stvari.
lemmy sixx Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Ja jos pikam Dead Island.Bas je dobra igra,super zabava.Jeste da se sve misije svode na "Idi tamo i tamo da pokupis ili odradis to i to i usput skrljaj gomilu zombija" i uzasno je linearno,ali je bre zabava vrhunska.
ShinigamY Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 ma igra je dobro optimizovana, nije do toga, već kamera nije najsrećnija. kad pomerate miš kao da proklizava blago, kasni. Upravo to... Nervira me to, imam dobre reflekse za nisanjenje, a ovako kao da sam u nekom tripu -.-
Captain Spaulding Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 A joj ! Kako su sjebali ...sve !!! http://www.imdb.com/video/imdb/vi1062378521
Denny Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Jebem im sve da im jebem. Ali, ne mogu reći da nisam očekivao.
Lunar Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 (edited) Meni je Max Payne bas bio cool zbog celog tog noir stila, a ovde nece biti ni n od noir. Realno ovako na prvi pogled me malo podseca na Just Cause 2. Edited September 15, 2011 by Lunar
Srlandand Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Malopre videh trejler i isto popizdeh. Ima da naprave neku klasicnu arkadnu pucacinu s bulet tajmom i da nam to predstave kao Maks Pejna -.-
Жвакић Posted September 16, 2011 Author Report Posted September 16, 2011 Мало пре сам видео да је процурела бета верзија за "Звездане ратове: Стара република". Тричавих 28 "гигазалогаја" заузима.
Recommended Posts