Jump to content

Recommended Posts

Posted

da ali fora je sto izgleda ne radi sa onom verzijom koja je mogla da se skine ranije, vec sad mora ponovo da se skida igra...

Javi ako kod tebe radi i sa kojom verzijom

Uostalom napisi i kakva je igra, posto ne ocekujem nista specijalno

Posted (edited)

Will do, cim budem kuci.

Demo sam odigrala i bio je sjajan al to sam i ocekivala - cistu sarenu brutalnost :lol:

Imam 'awesome' verziju, vidim da nisu pominjali da ne radi s crackom.

Edited by MissionVao
Posted

Instalirao sam ovaj BlackBox repack (instalira se 25min ali je zato 2,1GB :) )

Sta reci, odigrao sam 15-ak minuta i igra me je oduvala. Veliki sam fan Warhammer 40K Dawn of War igara, i plasio sam se da ce ovo da bude zbrzano, traljavo odradjeno sranje, sa jedinim ciljem da se uzmu pare.

Tuki, igra je ispeglana da savrsenstva, endzin ne moze bolji da bude. A sama igra je perverzija, koljacina do koske. Za sad sam odusevljen.

Naravno, da se malo zagrejete i napalite ovo obavezno treba odgledati pre toga:

ultramarines-movie-poster-2010.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1679332/

Posted

За Диабло 3 (са Википедије):

On September 7, 2011 Blizzard community manager Bashiok confirmed the start of the closed public beta test of the game with limited external testing by employees and their families. Testers were not restricted by a non-disclosure agreement (NDA) i.e. every participant would be free to show, share, or talk about any portion of the beta content.

Јбт, умрећу док сачекам да изађе.

Posted (edited)

Ako imate nVidia grafulju kao ja i ništa vam se ne vidi u Warhammer 40k Space Marine, idite u nVidia control panel i isključite AA

Manage 3D Settings/Program Settings/Odaberete Warhammer 40k Space Marine i iz padajućeg menija za Antialiasing - Mode odaberete Off

Uštedećete malo Googlanja.

Edited by Vitamin K Experience
  • Upvote 1
Posted

Konacno poceh da pikam Deus Ex HR... Za sad mi se mnogo svidja, osim nisanjenja, tj misom kao da lagujem, ili je tako igrica uradjena ili je do mene problem... Pokusavao da sredim sensitivity na manje, nista ne pali. Mozda treba navikavanje?

Posted

To je istina i dosta me je nerviralo, tačno kao da proklizava, a onda upalim fraps i vidim da radi na 60fps i da nije do toga. Mislim da je to rezultat optimizacije za analog stickove na džojsticima konzola, dešavaju se nerijetko u novijim igricama slučne stvari.

Posted

Ja jos pikam Dead Island.Bas je dobra igra,super zabava.Jeste da se sve misije svode na "Idi tamo i tamo da pokupis ili odradis to i to i usput skrljaj gomilu zombija" i uzasno je linearno,ali je bre zabava vrhunska.

Posted

ma igra je dobro optimizovana, nije do toga, već kamera nije najsrećnija. kad pomerate miš kao da proklizava blago, kasni.

Upravo to... Nervira me to, imam dobre reflekse za nisanjenje, a ovako kao da sam u nekom tripu -.-

Posted (edited)

Meni je Max Payne bas bio cool zbog celog tog noir stila, a ovde nece biti ni n od noir. Realno ovako na prvi pogled me malo podseca na Just Cause 2.

Edited by Lunar
Posted

Мало пре сам видео да је процурела бета верзија за "Звездане ратове: Стара република". Тричавих 28 "гигазалогаја" заузима. :bigblue:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...