Jump to content

Recommended Posts

• 1 year later...
  • 1 year later...
  • 2 years later...
Posted

https://agoniarecords.bandcamp.com/track/seven-headed-snake

Nova pesma, zvuči odlično, kao u ostalom i sve što su izbacili od 2003. na ovamo, a vi pričajte šta hoćete. ^

Čisto da napomenem da kad kažem od 2003. na dalje, tu ne mislim na Bloodline koji je izašao 2005. ali je snimljen 7-8 godina ranije. Nije đubre, ali je suvi prosek. Pa ako neko reši da čuje bend, neka sluša tek od Skinning the Lambs na dalje.

• 4 weeks later...
Posted

Добра је песма као и она претходна. Још мање од месец дана чекања па да се овери ово. По овоме што сам чуо рекох би да ће бити пристојан албум.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Album ubija koliko je dobar. Jedan od najboljih ove godine. Kao što je i obično slučaj sa njima, mora se preslušati desetak puta dok pesme uđu u glavu, ali vredi svake sekunde. Koga mrzi može i da preskoči. Trebao bi Satyricon da izađe ove godine, pa eto... Ima za svakoga po nešto. :)

• 10 months later...
  • 2 years later...
  • 2 weeks later...
Posted

Stvarno je odličan. Slušam dok pišem ovo i ne mogu da se načudim odakle mu više ideja da posle skoro 30 godina zvuči ovako. Možda nije izmislio toplu vodu, ali ovo briše pod sa 99% albuma i novih i starih bendova. Ima još par starijih bendova koje vredi pratiti, ali Svartsyn mi je iznad svih u poslednjih X godina. Nema niko jači.

Posted

Mene ovo više radi. A volim sva 3. Akhlys još treba da slušam, ali i taj i Fides Inversa su sigurno među desetak najboljih. Ali prva 3 za sad: Svartsyn, Ominous Resurrection, Lifvsleda.

Posted (edited)

ja imam dve odvojene liste haha

na jednoj su Fides, Akhlys, Svartsyn, Skaphe itd, a na drugoj Wayfarer, Havukruunu, Kvaen etc

nisu slični albumi atmosferom i stilovima, a ne može ništa da se izostavi

Edited by kuruz
  • 9 months later...
Posted

Kako nikad nije bilo manje muzike nego ove godine, bacio sam se malo na stare albume. His Majesty sam slušao više u zadnjih mesec dana nego od kad je izašao i još ću da ga vrtim, jer ispade da je baš dobar album, mnogo bolji nego što sam mislio.

• 8 months later...
Posted

Lepo vozaju ovi, bar ovo sto sam posluso do sad od pocetka do Bloodline, onako posten bm po ustaljenoj formuli ko Horna recimo ali ljudski odsvirano..

U sustini neka su kombinacija Immortala sa ostalim primesama norvezana i svedjanja pretezno marduka..