kuruz Posted June 25, 2024 Report Posted June 25, 2024 lepo je videti dokle je stigao bend koji je Laza davno ima na listi najboljih 1 Quote
Haos sam ja Posted yesterday at 11:32 AM Report Posted yesterday at 11:32 AM Evo i spota, kul pesma Quote
Yoda Posted yesterday at 12:53 PM Report Posted yesterday at 12:53 PM Ok je ovo, biće neke kvalitetne muzike i očekivanog zezanja i provokacija. Fino se uklapaju ženski vokali sada i na albumu. Ostaje malo žal što su brzo napustili zvuk sa Infestissumam-a, mada su i drugi muzičari u priči... Onako su imali signature zvuk, pravili su ljudi kako bi neka pesma zvačala u Ghost aranžmanu što je baš pohvala za novi bend. Ali realno nije ni to moglo doveka, čini se da je Tobias prvo biznismen/šoumen, pa tek onda muzičar. Quote
azal Posted yesterday at 01:12 PM Report Posted yesterday at 01:12 PM kad ne bih znao kako izgledaju po glasu bih zamislio da pevac ovako izgleda 1 Quote
Angelystor Posted 23 hours ago Report Posted 23 hours ago Keči pesma, fes spot (anti-Behemoth video), realno bi mi Ghost bio baš guilty pleasure sa prijemčivijim vokalom. Quote
Recommended Posts