Jump to content

Recommended Posts

Posted

"I remember this song... No I don't, I was never there, fuck that."

:haha:

"It's a hard song I was told. I read on the Wikipedia page that this song was a hard song to arrange."

Kakav car :)

Posted

MELIORA

albumcina na kvadrat. bojao sam se da ce im opasti kvaltet ali su sabili. ne mogu da prestanem da slusam. :)

ova akusticna svirka je, sto kaze kuruz - smekerska.

• Upvote 3
Posted

Ova akusticna svirka je ludnica, pazi ti kad na acoustic setu u jebenoj prodavnici ploca svi pevaju tekst kao Zombie Queen koja je to diverzija i uspeh, btw i Meliora sve bolja i bolja.

Konacno bend koji pravi pesme koje moze ceo stadion da peva, pritom se vrhunski sprdaju samo me jedna stvar fascinira - kako li je biti u tako velikom bendu a da niko ne zna ko si :haha:

Posted (edited)

Sviraju 22. novembra u Budimpešti. Voz do tamo je smešno jeftin, a karta za Ghost ne verujem da će biti više od 30E. Tako da Kapiram da za 70ak evra možeš da ih gledaš.

Edited by Mr.Murray
Posted

Skroz zanimljvi likovi. Vratili su jednostavnost u muziku i doneli more novih ideja. Pokazuju da ne treba da sviraš kao manijak i praviš mega albume sa gomilom solaža da bi ispalo dobro.

Posted

Odslušao ovaj novi, osećam se kao neki mučan community service da sam uradio.

Mogu da skontam da vam je ovo kao neki poppy outlet da se odmorite od metala, lično još uvek ne mogu da ih uzmem za ozbiljno.

• Upvote 1
  • Downvote 1