Sreta Posted June 9, 2018 Report Posted June 9, 2018 HEEEEVI METAAAAL HEVI METAL DEEEeeeEEEJZ 2 Quote
Hail Metal Posted June 9, 2018 Report Posted June 9, 2018 Sreta zna, stara škola klasičnog hevi metala. 1 Quote
kuruz Posted June 15, 2018 Report Posted June 15, 2018 (edited) http://www.metalinje...allica-crush-it GHOST's Cardinal Copia & CANDLEMASS Cover "Enter Sandman" In Front Of METALLICA, Crush It Edited June 15, 2018 by Underkuruz 2 2 Quote
Grobodan Posted June 20, 2018 Report Posted June 20, 2018 Tanak album realno. Kao što rekoh, instrumentali su najbolji, posebno "Miasma". "Rats" je stvarno super pesma, ima sve elemente na visokom nivou. Ovo ostalo nekako neubedljivo, glam rock ("dance macabre"), nekakvi nu metal uplivi ("see the light" u refrenu), "pro memoria" je jedna od najtupavijih pesama koju su ikad izbacili, i na kraju umesto da završe sa "helvetesfonster" nepotrebna "life eternal". Nema ovde niđe hita u maniru "cirice", "square hammer" ili "from the pinnacle...", da ne pominjem bombe kao "body and blood" ili "monstrance clock". Ide ovaj lagano na poslednje mesto po rangiranju. I to kažem ja koji sam fan i kome ni malo ne smeta pozeraj, teatralnost, rip off-ovanje BOC ili šta im se već zamera. Jednostavno, tanke pesme ovog puta sa izuzetkom "rats" i instrumentala. Ja se baš ne slažem s ovim, posebno za closer: Life Eternal je baš grandiozna i epska završnica. Ceo album je odličan, puca od lucidnosti i pamtljivosti, ovaj bend ne staje i nije čudo što su sve veći i veći. Love them or hate them, tu su da ostanu i to na najvišim pozicijama. 3 1 Quote
Yoda Posted June 21, 2018 Report Posted June 21, 2018 Složio bih se sa komentarom iznad. Jedina stvar što me nervira je refren na Pro Memoria. To je moglo bolje. Meni sada 2 - 4 - 3 - 1. Quote
Haos sam ja Posted June 22, 2018 Report Posted June 22, 2018 Ja se baš ne slažem s ovim, posebno za closer: Life Eternal je baš grandiozna i epska završnica. Ceo album je odličan, puca od lucidnosti i pamtljivosti, ovaj bend ne staje i nije čudo što su sve veći i veći. Love them or hate them, tu su da ostanu i to na najvišim pozicijama. Kao sto rekoh, izuzev Rats i instrumentala, ajde da ti priznam i Life Eternal, ovde nema nijedne cak ni prosecne pesme. Meni rangiranje ide ovako 3, 2, 4, 1. 1 Quote
Runner Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=t8FHSNIc3wI 1 Quote
Demon Seed Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 Osvajač Zlatnog Sira za najkremastiji refren godine, ne pomažu ni masni slojevi Brutovi Nek beru pare i Tobaja i Brut, meni drago, i do jaja mi je što je Tobaji puko kurac pa je rešio da zgrće pare bendom koji je metal obrada Abe, samo šteta što se kod tih para priča i završava, tj. pesme su malo lošije nego Abba. 1 1 Quote
Mr.Murray Posted August 28, 2018 Report Posted August 28, 2018 Evo sada ima već 3 meseca od kako je izašao Prequelle... savršen album. Nema loše pesme. Nisam pustio ništa osim Ghost-a od kako je izašao Prequelle. Quote
Demon Seed Posted August 28, 2018 Report Posted August 28, 2018 A do tad nisi puštao ništa sem Mejdena 2 1 Quote
imaginos Posted August 30, 2018 Report Posted August 30, 2018 Osvajač Zlatnog Sira za najkremastiji refren godine, ne pomažu ni masni slojevi Brutovi Nek beru pare i Tobaja i Brut, meni drago, i do jaja mi je što je Tobaji puko kurac pa je rešio da zgrće pare bendom koji je metal obrada Abe, samo šteta što se kod tih para priča i završava, tj. pesme su malo lošije nego Abba. brate, kolicina talenta potrebna da se naprave hitovi kao sto ima abba je veca od kolicine talenta potrebnog da se odrzava ceo muzicki pravac tipa djent. tako da je poredjenje sa abba-om velika pohvala. 1 Quote
Demon Seed Posted August 30, 2018 Report Posted August 30, 2018 Al' malo citas u mom postu ono sto zelis da bude da si procitao, ja sam ih zanrovski uporedio sa Abom, a rekao da losije hitove prave od Abe Jeste pohvala u neku ruku, zgrnuo covek pare uspesno 1 Quote
imaginos Posted September 1, 2018 Report Posted September 1, 2018 cekaj pa rekao si "metal obrada abe", metal je zanr, aba i metal? :) nego.. iron maiden zgrnuli za red velicine vise para. metalika isto. kapiram da je mastejn milioner... i tako... ;-) Quote
Runner Posted September 1, 2018 Report Posted September 1, 2018 Meni ovo najslabiji Ghost do sada. Jedna dobra pjesma ("Rats"), jedna nešto slabija ("Dance Macabre") i još po neki pokušaj hita (npr "Pro Memoria" ili "See the Light"). Uprkos naglašenoj melodičnosti, dosta neubjedljvih pjesama, barem za mene. Magija koju sam osjećao na prvom albumu se davno izgubila. 1 3 Quote
Demon Seed Posted September 8, 2018 Report Posted September 8, 2018 cekaj pa rekao si "metal obrada abe", metal je zanr, aba i metal? :) nego.. iron maiden zgrnuli za red velicine vise para. metalika isto. kapiram da je mastejn milioner... i tako... ;-) Pa metal obrada Abe i Aba su isti zanr. Ovde metala nema ni za lek, samo dodato dz dz preko Abe. Maideni Mastejni i ostali nisu za 3 god zgrnuli pare kao Ghost, al' kazem opet, drago mi je zbog coveka. Quote
Yoda Posted September 28, 2018 Report Posted September 28, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=fjXUXkEF6EA Quote
perzekjušn menijak Posted September 16, 2019 Report Posted September 16, 2019 http://rawkbawx.rocks/details.php?id=f96a0cf194e7316e76490f50acade9727bb138c5 Quote
Recommended Posts