sleazyrocker Posted January 20, 2022 Report Posted January 20, 2022 https://junkyardrock.blogspot.com/2022/01/ghost-izbacili-novi-singl-call-me.html I gostovanje u Jimmy Kimmel show, nije mala stvar! Quote
Totamealand Posted January 20, 2022 Report Posted January 20, 2022 (edited) Kaže mi drugar da izgleda ne nastupaju kod Kimmela, par Ghoulova ima covid pa su pomerili. Dobra stvar, inače. Spreman sam za 11. mart. Edited January 20, 2022 by Totamealand Quote
sleazyrocker Posted January 21, 2022 Report Posted January 21, 2022 18 hours ago, Totamealand said: Kaže mi drugar da izgleda ne nastupaju kod Kimmela, par Ghoulova ima covid pa su pomerili. Dobra stvar, inače. Spreman sam za 11. mart. Pa steta u tom slucaju, valjda ce pomeriti za neki drugi put Quote
dAdAiSt Posted February 27, 2022 Report Posted February 27, 2022 Ovi su trebali da spasu heavy rock, ali ništa od toga.. Quote
Demon Seed Posted February 27, 2022 Report Posted February 27, 2022 9 minutes ago, dAdAiSt said: Ovi su trebali da spasu heavy rock, ali ništa od toga.. Zato što nepostoji heavy rock, ima hard rock, i heavy metal, ali ne i heavy rock. Rock on! Quote
Demon Seed Posted February 27, 2022 Report Posted February 27, 2022 Zajebavam se... Okultna ABBA je to 😄 Quote
Mr.Murray Posted March 7, 2022 Report Posted March 7, 2022 Koliko su dobri svi singlovi za sada... Sinoć je iscureo i Griftwood, bukvalno najbolja pesma za sada... Čeka se full leak, pitanje momenta! 🙂 Quote
Totamealand Posted March 11, 2022 Report Posted March 11, 2022 Album me je patosirao na prvo slušanje, ne znam gde se nalazim. Ovo je ultimativna simbioza pop refrena i heavy metal rifa u klasičnom Ghost maniru, sa namerom da se nakon arena osvoje stadioni. Tobias se ne zeza. 1 Quote
Mr.Murray Posted March 11, 2022 Report Posted March 11, 2022 Slažem se Mlađo, meni je ovo rame uz rame sa Prequellom! 1 Quote
Haos sam ja Posted March 22, 2022 Report Posted March 22, 2022 Uf, baš stadionske ambicije na novom, sve je napucano na max, refreni nikad slađi, ali produkcija čvršća, paljevinska. Ima i dobrih rifova. Nekoliko baš potencijalno ozbiljnih hitova. Problem mi je malo jedino što pesme sa najboljim refrenima imaju najtanji ostatak, dok ove neke glupave imaju odlične rifove. Al sve u svemu, bolji mi album nego tanak Prequelle i zvuči kao milion dolara sve, napada se to američko tržište jako izgleda. Quote
Haos sam ja Posted May 1, 2022 Report Posted May 1, 2022 Vratih se upravo sa koncerta. Novi ghoulovi su još bolji svirači od starih. Veliki je ovo bend jebiga, mogu samo da im pljunu pod prozor ovi što ih ne vole, zabava samo takva. Muzički holivud. 1 Quote
azal Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 13 hours ago, Haos sam ja said: Veliki je ovo bend jebiga, mogu samo da im pljunu pod prozor ovi što ih ne vole, zabava samo takva. Muzički holivud. ovo zvuci kao da si bio na Imagine Dragons koncertu 1 Quote
Haos sam ja Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 14 hours ago, Haos sam ja said: mogu samo da im pljunu pod prozor ovi što ih ne vole Kakav dragons, ima naši klinci u studenjaku da sviraju square hammer umesto čorbe i balege Quote
dAdAiSt Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 El može neko jednostavno da mi objasni ovaj bend. Osim ritual i elizabeth ne vidim u diskografiji nešto na šta bih trošio vreme. Quote
Angelystor Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 ABBA sa zlim tekstovima i lošijim vokalom 3 Quote
Demon Seed Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 2 hours ago, Kumodraski Vo said: Jel bar ima hitova.. To ne. Quote
Recommended Posts