Jump to content

Recommended Posts

Posted

Skakavcu otkinesh noge i gledash kako mu mravi jebu kevu. Od gliste ostane samo trag sline.

Petarda u mravinjak - leta mravi i zemlja, a pre toga su se lozili i grizli :D

Kad nema petarda, onda pijuk i gleda se kako se gradi mravinjak do uveche.

Kofa vode. Kap vode na prst i mrav se ugura u nju. Onda se baci u kofu i tako potone (poshto su bili prelaki da probiju povrshinu kad su totalno suvi) i tako sheta dok ne reshi da se davi. Onda "reanimacija" dok se ne oporavi.

Parfem ili dezodorans na mrava, da drugi mravi ne prepoznaju miris - klanica.

Dva mrava se uhvate, jedan se malo pritisne da otvori mandibule. Primakne se tako drugom mravu do dupeta ili vrata i pusti se. Zatvara momentalno i posle sledi fajt :D

Zlatibore, pitaj Taru...

Покидаш муви крила и бациш је у мрежу између два паука. Прво гледаш како се макљају, а онда како победник обмотава муву паучином.

Posted

kad sam imao oko 3 god bio sam na moru i u hotelu je radila neka zgodna guzata konobarica. par puta bih joj pritrcao s ledja i zario joj glavu medj' guzove. ona bi se zakikotala a moji bi me odvukli nazad za sto.

Posted

kad sam imao oko 3 god bio sam na moru i u hotelu je radila neka zgodna guzata konobarica. par puta bih joj pritrcao s ledja i zario joj glavu medj' guzove. ona bi se zakikotala a moji bi me odvukli nazad za sto.

Kakav si ti to peder, jbt?

• Upvote 2
Posted (edited)

1998.

Уоште деведесете су биле ера тих шарених, дречавих дресова и морам рећи да ми недостаје то.

Edited by iron will
Posted

1998.

Уоште деведесете су биле ера тих шарених, дречавих дресова и морам рећи да ми недостаје то.

slazem se. dresovi mi danas deluju previse uniformno , svi lice jedan na drugog.

gle ove lepote

irska

XOkvq.jpg

spanski

V8psN.jpg

norveski

oYa1F.jpg

• Upvote 1
Posted

Nije bio loš Xenon, ali jesi igrao Raptora nekada?

PC nije baš mogao da se pohvali gomilom kvalitetnih top shootera, dok je Amiga imala armiju dobrih (Banshee, recimo).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...