Night's Blood Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 uzasne su bile poslednje emisije pred bombardovanje. Mislis ona jedna sto su stalno ponavljali.
Talvi Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Dve su bile - jedna sa Balkan Horror Operom i jedna sa stranim spotovima.
Night's Blood Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Mislila sam na onu sa spotovima, Coal Chamber "Loco" svaki put.
Bitlđus Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Nostalgija fix pt. 2: Ovo smo pičili svako veče: Ljudi moji, kakvo smo mi strava detinjstvo imali... 1
Sisus Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Jel ima negde da se skine ceo serijal crtanog filma?
-Mare Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Ima brdo linkova na Warezbbu, zavisi koji ti host treba.
Lou Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Постоји мноштво карика на гусарском месту по имену Варезб, зависи којег домаћина требаш.
Bitlđus Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 @Sisus: www.GusarskiZaliv.org Baš sam skoro odgledao par epizoda Spawn-a. Moćna serija. Morris the Midget Moose:
Bitlđus Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 BLAST YOUR SPEAKERS!!! DESTROY THE NEIGHBORS!!! ALL HAIL THE... http://www.youtube.com/watch?v=K0KOfTV1dbc
Bitlđus Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Jaaao, je l' se seća neko možda ovih albuma: Sećam se kad sam bio klinac, baka me zove: "Ajde sine dođi spremila sam ti šnenokle" a ja joj kažem "Čekaj bako, stani, sad je baš krenula ona carska solaža u Call of Khulu". To su bila vremena...
Novaliis Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Slayer je bolji. Secam se Reign in Blood, teralo me da idem okolo i ubijam. To je metal. 1
Footog Qpoos Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 to je islo nekako drugacije...od 94-99...kraj zabavista i pocetak skole...2 kanala na tv,sta vidis to slusas... ovo je bilo toliko popularno da sam za jedan rodjendan dobio 2 iste kasete...jebo ih pas... na ovo smo se svi lozili... i onda je svako krenuo svojim putem...treci kanal je izvlacio stvar... i ns plus... 1
SkullKrusheR Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 ja sam za jedan rodjendan dobio dva komada ovoga...
Novaliis Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 (edited) Ja sam jednom dobio Marka Bulata live in kafana, i pustao sam celu noc, bila super zurka.. Mislim da i dalje posedujem taj zlatan cd.. Edited February 10, 2011 by Novaliis
Bitlđus Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Haha, a ja sam Grudvu i Nigere vrteo do besvesti: Početak! Pazi Mirko metak... Sad se setih još jedne nezaboravne stvari: Idemo, svi ruke gore Noćas naš je, ceo svet, ti i ja Mi možemo bolje I ribe da brže mrdaju guze, isto kao i mi To je ono što nam treba Seks! Više od hleba I ribe brže da mrdaju guze, isto kao i mi Hahaha...
Mita Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 na ovo smo se svi lozili... i onda je svako krenuo svojim putem...treci kanal je izvlacio stvar... i ns plus... mislim da su ta dva albuma SVI IMALI 1
Novaliis Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Ja nisam, jer sam slusao Slayer umesto Metalike.
Sisus Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Nisam ni ja, a pogotovo ne Prodigy. Napio sam se đus-votke na jednom rođendanu i peglao kao nezdrav, a puštali su Prodigy. I dan danas kada čujem taj zvuk, bude mi muka. Ne zbog Prodigy-ja, već me ta muzika automatski asocira na to peglanje. 1 1
Footog Qpoos Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 ja sam znam da nije bilo coveka u skoli koji nije imao kasetu... a offspring mogu da slusam stalno...pritiflaj navukao raju na bend...
sale 3sm Larry Flynt Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=pvG7vi3bFCY Dva najbolja domaca albuma iz devedesetih.Retke domace stvari koje sam slusao. Secam se nekog rodjisa u osnovnoj,neka riba smarala sa nekom zalopojkom od Toni Brekston,a onda sam pustio Pomocni-DJUBRE!!! i svi su imali traume od teksta. Mozda je Kuruz tada bio u komsiluku,pa mu je tad proradila navijacka stras',ko zna.
Bitlđus Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Emisija Polarotor na 3K > Sve što znam o kompjuterima naučio sam u toj emisiji < Voditelj car: "Poštovani gledaoci, u rukama držim, slobodno mogu reći, jedno pravo malo čudo visoke tehnologije. Naš večerašnji gost Vladimir Bubanja će nam reći nešto više o tom proizvodu..." Znači, koliko je njega bolelo uvo za sve... P.S. Pokušavam da nađem i onu drugu podjednako kultnu IT emisiju na Pinku što je vodio onaj lik Milan Miličić, mislim da se zvala Hi Tech, ali nema je nigde. To bi zaista vredelo ponovo videti. 2
Stolet Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 'Link' je ubedljivo najbolja dokumentarna emisija snimljena za naše televizije, verovatno će još dugo i ostati najbolja.
Recommended Posts