Jump to content

Жал за младос'

kuruz

Recommended Posts

Meni je od svih tih emisija o kompjuterima i igrama omiljena bila Outer Space na TV Art.

Još se sećam kad su tek izšle igre UNREAL i FORSAKEN (3D pucačina u stilu Descenta-a) i voditelj ih je najavio: "A sada otvorite četvoro očiju, ovo što ćete sada videti ne mogu da igraju ni deca u Americi". :bigblue:

Meni je Polarotor najdosadnija emisija ikada.

Podsećala me na udžbenike iz informatike i njihove termine, koji se nikada u realnom životu ne koriste.

Meni je od svih tih emisija o kompjuterima i igrama omiljena bila Outer Space na TV Art.

Još se sećam kad su tek izšle igre UNREAL i FORSAKEN (3D pucačina u stilu Descenta-a) i voditelj ih je najavio: "A sada otvorite četvoro očiju, ovo što ćete sada videti ne mogu da igraju ni deca u Americi". :bigblue:

Gledao sam nekoliko emisija. Cool je bilo. :da:

i Petica ona fudbalska, pregled najjačih evropskih liga pivopije.gif

Uh,cuvena Petica.Ponedeljkom uvece.Nikada i ni pod kojim slucajem se nije propustala.Tada nije bilo svih liga na televiziji,bili samo italijani,tako da je ovo bio pravi melem za sve ljubitelje fudbala.

Sto se tice HRT-a,bila Metal mania sredom u 22.00.Vodio onaj saban Pista,iz Hard Time-a.Tamo sam prvi puta video spot za Ditto Head.Ajd cao je bilo! :rockdevil:

I naravno,prvi nosac zvuka koji sam kupio u zivotu:

Keba%201991%20prednja.jpg

Kult!

Edited by lemmy sixx

Da,da...ta plavusa je radila intervju sa Slayer-om na Doningtonu 1992.Prava moto bicarka.

Pa ja je se sećam kao "crvene", al' ne nađoh na youtube-u.

Mada, mislim da je stalno menjala.

Bila je do jaja emisija. Dosta su i (tadašnje) mlade underground bendove promovisali (na primer: My Dying Bride je bio nekoliko puta).

Ja sam se kao klinac lozio na neku emisiju koju su nasi preveli kao "Posle dvehiljadite" , mozda se tako zvala i u originalu ... Znam samo da kod nas i dan danas nema pola toga sto nas je kao cekalo posle dvehiljadite :bigblue:

Jel su predvideli 10 uzastupnih titula KK Partizan ? :P

Elem secam se emisije , odlicna je bila !

monster_truck5.jpg

Ишло на DSF пре десетак година. У мом разреду, нас неколико је пратило, ја сам навијао за неког наранџастог, не могу да се сетим како се звао...

• Upvote 1

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...