Jump to content

Recommended Posts

Posted

Je l' ti donosio i Magyar Szo? :P

Moji iz razreda su išli na praksu u Dnevnik, bila kući gomila Sexpress-a. :mhihi:

ne,sada je u Ruske slovo :razz:

cetrti....u trecem ga Apolo trenira i glavna pesma je aj of d tajgr

u cetvrtom isto survajver cepa pesmu...brning hart...

srbine,hvala za stripove...pokusacu u stripoteci u ns da ih nabavim ili da skinem sa neta...realnije ovo drugo,al posto sam bas te projeve gotivio,mozda se i nakanem da odem po njih...

Posted

Dobar je Roki film... doobar. :da:

Jedino mi je peti deo sranje. Očekivao sam da i šesti bude sranje, ali srećom sam se prevario.

Inače mi je drugi omiljeni deo, pa prvi, treći i četvrti su mi tu negde...

---------------------

A od svih tih akcionih filmova sa Silvesterom i Švarcijem, definitivno mi je najomiljeniji Conan The Barbarian (samo kec... ostalo je za decu).

Možda dobrim delom zbog muzike u filmu. Veliki Basil Poleduris je napravio vraški dobar soundtrack. Obožavam tu muziku.

To je bre Epic Metal!

A ne ona gejština što slušaju power metalci. :haha:

... i da dokumentujemo:

http://www.youtube.com/watch?v=sHDmXtW9Yx0&feature=related

• Downvote 1
Posted

Ekstra odsvirano... svaka čast dečku! :rockdevil::haha:

Samo, je l' ozvučio gitaru? Ima neki kao eho. Ili je to post efekat (u nekom programu)?

Ja ne mogu da sviram gitaru, ali znam poneke melodije iz Konana na klavijaturi.

Ali na klavijaturi je to i lako da se skine i odsvira.

Gitara je ipak malo zajebanija... pogotovo ovako puno da zvuči.

Još jednom, svaka čast momku!

Guest HEFEST
Posted

pino_silvestre.jpg

Moj cale je ovo koristio jedno prvih 20 godina mog zivota i ovaj sam miris obozavao. Secam se nedeljom uvece posle tusa izadje, stavi pinus silvestris i gleda se neka serija tipa Srecni Ljudi, Bolji Zivot i slicno.

• Upvote 4
Posted

pino_silvestre.jpg

Moj cale je ovo koristio jedno prvih 20 godina mog zivota i ovaj sam miris obozavao. Secam se nedeljom uvece posle tusa izadje, stavi pinus silvestris i gleda se neka serija tipa Srecni Ljudi, Bolji Zivot i slicno.

tooooooo care,ovo je mnogo dobro i nisam mogao nikako da se setim kako se zove! :pivopije:

Posted

Koliko sam se ja tu mučio sa onim skakanjem sa koluta na kolut, a još više kada ide konj i preskaču se prepreke...

Posted

tooooooo care,ovo je mnogo dobro i nisam mogao nikako da se setim kako se zove! :pivopije:

to brate bas asocira na detinjstvo. pino silvestre , miris za prvoklasne svalere . ujka moj (nezenja) ga je stalno koristio.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...