Jump to content

Recommended Posts

Posted

9us7ir3h1s5orgptd2jy.jpg

Joooj, svaka ti se dala, pokusavam vec jebene 2 nedelje da se setim kako se zove ova igra da je skinem se neta!!! :pivopije:

Posted

Sta je to?

Да ли зајебаваш да не знаш шта је?! Најкултнији сок међу култним соковима. Бацио се онај НаЕкс на производњу тога пре неких годину, годину и по. Није лоше, али ипак није то то. Кад се само сетим као клинац кад сам са фамилијом блејао по кафанама надомак мог села. Они дрмну печење, ракију, пивце, а ја се цео дан давим у клакеру :wub:

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%80

Укратко објашњење.

Posted

Gunđaj gunđaj gunđajoooooooooo :D Legendarna pesma, i dan danas je pevam :) A Saber Rider čini mi se da sam postovao negde na prvim stranicama, nema boljeg intro-a za crtani.

Posted (edited)

viki miljkovic definitivno. zahvaljujuci njoj posedujem patku od celih 23cm jer sam veoma rano poceo da drkam uz koka-kola marlboro suzuki i ostale njene spotove. stavise , moglo bi se reci da sam prvih godinu dana staza iskljucivo gulio majmuna na nju...a kako i ne bih kad je bila (tempirana) bomba... bas me je palila ona njena talasasta crvena kosica i stidljiv osmeh i nenametljiva harizma kojom je plenila. hvala genetici , ali posebno i veliko hvala slatkoj viki :*

Edited by Pristojni urinator
  • Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Au RessurectioN što ti je dobar autić :) Imao sam i ja gomilu tih što menjaju boju s promenom temperature. Nedavno sam pazario Lamborghini Reventon (ali ne pravi):

006037440-big.jpg

Samo 1:24 verziju, mada bih voleo imati i 1:18. Mislim da je ovaj Reventon možda najkvalitetnija maketa koju su ikad napravili. Imam 15-ak komada 1:18 Bburago maketa, odavno nisam kupio neki noviji, ali ozbiljno razmišljam o tome. Posebno mi je žao što nisam nikada kod nas našao ovaj model:

360Modena.JPG

Ferrari 360 Modena :mhihi:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...