Bourbon Princess Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Imali i ja i burazer, ali se ne sećam šta je bilo na njima :/ Samo znam da je moja bila roze i da dugme za gumicu nije radilo
tier_mfkr Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 IMAM JA PERNICU SA LIKOM PUJA SOTKE!
truliandedzombileš! Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 dao bih milion pluseva luu za onu sliku. 1
Dark_Elf Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Juče, posle 100 godina odgledah Amosa i Bena. Kakav kultni crtani. [media=] [/media] Pade mi na pamet da je Ratatuile odatle pokrao ideju. 2
obsessed by cruelty Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Mozes misliti koliko sam se ja smejao pre neku godinu kad sam video da se rezervni golman Junajteda zove Ben Amos. 2
Demon Seed Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Ja sam taj Nintendo 64 kao dete gledao samo na "Nintendo Klincima", ono na Pinku sto je vodio Nenad Nenadovic, igrao se valjda SNES i N64 posle, koje crno da vidim uzivo i N64 i SNES, najnaprednije sto sam igrao a da se igralo na kertridze je Sega Genesis. Posle smo isli kod Tase na Sony pa je bilo lakse Siroma
Lunar Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 (edited) Retko ko je u Srbiji imao Snes, a pogotovo N64. Problem je sto nijedna firma nije legalno uvozila Nintendove proizvode u to vreme, a i to su bila doba inflacije i razora u Srbiji tako su te konzole bile i previse skupe za nase trziste. Svi su vecinom tada imali piratsku Segu, i slicne varijacije Segine. Onaj ko je imao tada N64 je vecina ako mu je neko doneo, iz inostranstva, tipa rodjak iz Svabije. Prvi N64 se pojavio u BeoSoftu, tamo 2000e mozda i malo kasnije, ali je tada toj konzoli odavno prosao rok i godinu dana pre toga se Sony pojavio kod nas kao mnogo jefitinija a prakticnija varijanta. I tako Srbija nema svoje istinske nintendo fanove, Pokemnon i Zelda fanove itd. Edited January 15, 2013 by Lunar
Demon Seed Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Bio je piratski NES koji je licio na Segu, nesrecni Terminator i ostale zajebancije, ali nisam video tu piratsku Segu. Mada s obzirom na to kada je to bilo, moguce je i da je to sto sam igrao bila piratska Sega, a da sam ja mislio da je original.
Јарослав Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Најбољи ортак из основне је имао СНЕС. Редовно смо код њега цепали хокеј, фудбал и кечере.
Vic Rattlehead Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Kad smo kod toga, ja sam igrao neku čudnu konzolu pravouganih džojstika kod Borisa Savovića koji je to jedini imao tada dok je živio u Trebinju.
serblackbeard Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Правоугаоне џојстике сам само видео на НЕСу. И СНЕС сам пикао, ортаку послали из Швајцарске. На Н64 и Дримкасту нисам играо никад.
Stolet Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Komšija je SNES dobio iz Nemačke čini mi se, igrao se Mario Kart od jutra do zore Ne znam da li mi je ikada neka igra bila zanimljivija od te za igru sa drugarima
Dark_Elf Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 Meni je zakon bio onaj klasični Nintendo sa pištoljem i onom igrom sa tanjirima. I sad bih odigrao koju partiju. 2
Guest HEFEST Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Ovo sam neki dan video i odusevio se. I Imao sam gomilu ovih igrica kao klinac i to su bile jedine igrice koje sam igrao posto komodor nisam imao. Omiljene su mi bile formula i fudbal. http://www.pica-pic.com/#/parachute/ 3
truliandedzombileš! Posted January 29, 2013 Report Posted January 29, 2013 deset, devet viktorije put oko sveta 1
sale 3sm Larry Flynt Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Ne mogu da nadjem Pokemone za game boy...a da nije swabski,talijanski,nepalski.... :udri:
Bad_Ass_Skins Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Imas na limundu i kupindu gomilu pokemon ketridza za gbc, samo nisam gledao na kom su jeziku.
sale 3sm Larry Flynt Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Jbg nemam kolor imam ovaj prvi gledao sa m ranije tamo al ili su u pitanju ove tunguzijske verzije ili nabiju cenu do skoro 1000 kinti,pa sam digao ruke.
Bourbon Princess Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 jao... ladno još uvek imaš gb
Bad_Ass_Skins Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 ovako izgleda moj... i dalje sljaka kao leptir. Sve igre sto sam igrao na njemu postale mi dosadne roku od par sati, al tog pokemona sam igrao do besvesti... secam se kao mali jure me mama i tata po kuci da mi ga uzmu da ne pokvarim oci.. bila vremena
sale 3sm Larry Flynt Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 meni moji otimali tetris da bi oni igrali.
Recommended Posts