Jump to content

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ja sam taj Nintendo 64 kao dete gledao samo na "Nintendo Klincima", ono na Pinku sto je vodio Nenad Nenadovic, igrao se valjda SNES i N64 posle, koje crno da vidim uzivo i N64 i SNES, najnaprednije sto sam igrao a da se igralo na kertridze je Sega Genesis.

Posle smo isli kod Tase na Sony pa je bilo lakse :D

Siroma :D

svetkompjutera45fh0.jpg

Posted (edited)

Retko ko je u Srbiji imao Snes, a pogotovo N64. Problem je sto nijedna firma nije legalno uvozila Nintendove proizvode u to vreme, a i to su bila doba inflacije i razora u Srbiji tako su te konzole bile i previse skupe za nase trziste. Svi su vecinom tada imali piratsku Segu, i slicne varijacije Segine. Onaj ko je imao tada N64 je vecina ako mu je neko doneo, iz inostranstva, tipa rodjak iz Svabije. Prvi N64 se pojavio u BeoSoftu, tamo 2000e mozda i malo kasnije, ali je tada toj konzoli odavno prosao rok i godinu dana pre toga se Sony pojavio kod nas kao mnogo jefitinija a prakticnija varijanta.

I tako Srbija nema svoje istinske nintendo fanove, Pokemnon i Zelda fanove itd.

Edited by Lunar
Posted

Bio je piratski NES koji je licio na Segu, nesrecni Terminator i ostale zajebancije, ali nisam video tu piratsku Segu.

Mada s obzirom na to kada je to bilo, moguce je i da je to sto sam igrao bila piratska Sega, a da sam ja mislio da je original.

Posted

Правоугаоне џојстике сам само видео на НЕСу. И СНЕС сам пикао, ортаку послали из Швајцарске. На Н64 и Дримкасту нисам играо никад.

Posted

Komšija je SNES dobio iz Nemačke čini mi se, igrao se Mario Kart od jutra do zore :D Ne znam da li mi je ikada neka igra bila zanimljivija od te za igru sa drugarima :cry:

• 2 weeks later...
Posted

Nintendo_Game_Boy_Color.jpg

ovako izgleda moj... i dalje sljaka kao leptir. Sve igre sto sam igrao na njemu postale mi dosadne roku od par sati, al tog pokemona sam igrao do besvesti... secam se kao mali jure me mama i tata po kuci da mi ga uzmu da ne pokvarim oci.. bila vremena :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...