Jump to content

Recommended Posts

Posted

Који је ово култ од филма.Као клинац сам га гледао 1000 пута а и сад га често пустим.

• Upvote 1
Posted (edited)

@metal guru - to brate to, najjaci crtani ikad, pogledao sam ga 50 puta kad sam bio mali, VHS samo premotavao

Edited by chess
Posted

Veceras pronadjoh i nesto cega se sjecam samo kroz maglu, a sto mi je oduvijek bilo zagonetka. Jedna strana djecija serija iz 80ih ciji naziv sam zaboravio za sva vremena, cak se i same radnje veoma slabo sjecam, a jedino sto pamtim su neka stvorenja (lutke) koja zive pod zemljom i u cijim stanovima zive minijaturni covjeculjci, radnici na gradjevini, sve sa kacigama i opremom, koji su kod nas bili nazvani "radise" ili "gradise" i koji grade razne konstrukcije i skele, a ta stvorenja im stalno jedu to sto oni sagrade.

Izgleda da sam veceras ubo' pravu kombinaciju rijeci na Google-u i pronadjoh napokon tu seriju: zove se Fraggle Rock i autor je Jim Henson.

Evo uvodne spice:

http://www.youtube.com/watch?v=NT1tZmGvFfY

I dalje nemam pojma kako je ovo kod nas bilo prevedeno.

http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1

Guest HEFEST
Posted

Veceras pronadjoh i nesto cega se sjecam samo kroz maglu, a sto mi je oduvijek bilo zagonetka. Jedna strana djecija serija iz 80ih ciji naziv sam zaboravio za sva vremena, cak se i same radnje veoma slabo sjecam, a jedino sto pamtim su neka stvorenja (lutke) koja zive pod zemljom i u cijim stanovima zive minijaturni covjeculjci, radnici na gradjevini, sve sa kacigama i opremom, koji su kod nas bili nazvani "radise" ili "gradise" i koji grade razne konstrukcije i skele, a ta stvorenja im stalno jedu to sto oni sagrade.

Izgleda da sam veceras ubo' pravu kombinaciju rijeci na Google-u i pronadjoh napokon tu seriju: zove se Fraggle Rock i autor je Jim Henson.

Aaaaaa ne verujem!!! E sada si ga ubo kraljevski!!! Upravo ovo nisam mogao da se setim kako se zove vec decenijama!!! Znam samo da sam obozavao ovo. Meni su samo tuneli ostali u secanju i neka jurnjava kroz njih.

Posted

Cartoon network je u to vreme bio odlican, sada je smece.

Sada imaju Adventure Time, bukvalno ne secam se da sam gledao bolji crtac, bez zajebancije. (inace skroz nije za decu skinite i vidite)

Guest HEFEST
Posted

Prvo pravilo u vezi crtaca je da ne gledam govna koja su tako nacrtana. Ceo taj neuroticni CT stil zadnjih 15 godina je golo govno. Odbijam iz principa da ucestvujem u toj blasfemiji.

• Upvote 3
  • Downvote 2
Posted

Evo uvodne spice:

http://www.youtube.com/watch?v=NT1tZmGvFfY

I dalje nemam pojma kako je ovo kod nas bilo prevedeno.

http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1

Uhh.. jebemti... kako sam se ja bojao ovog kad sam bio mali.

Posted

Sada imaju Adventure Time, bukvalno ne secam se da sam gledao bolji crtac, bez zajebancije. (inace skroz nije za decu skinite i vidite)

Adventure Time je odlican, jos bi ti bio bolji kada bi znao odakle dolaze sve reference iz serije. :D Ali sam Adventure Time ne sapda pod ono klasicno sto se daje sada na CN, vec jedna anomalija, za koju su svi culi preko 4chana pa se prosirilo dalje.

Posted

Do jaja :D

Kako ide ona druga sto je picila na doceku te godine? Nesto nabrajaju se svi igraci, tipa Obradovic, Scepanovic - Topic, Beric i Tomasevic...

Posted

I dan danas je znam napamet, oduševio sam se kad sam je konačno našao na Netu.

Sreto, čuje se ovde

Kakva ekipa u pesmi sa Dutininog klipa - Nele, Vudu Popaj, Lee Man, Tap 011...

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...