Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam imao formulu, a imam jos neku gde si vatrogasac, pa kao gasis neke pozare, samo fali poklopac za baterijicu pa sam nesto seckao od cedevite bese...

Ta formula je i bila najbolja, po mom mišljenju.

Imao si i pitstop da uletiš. Ostale su bile dosta prostije (levo-desno, i to je to).

Je l' neko kačio na jaču bateriju? Ja sam uspevao. Zakačiš.. i do kraja života igraš. ;)

Posle izađe tetris, pa gameboy. Gameboy je stvarno bio kul svojevremeno. Ko komodor da imaš u džepu. Ali nije mogao skoro niko da ga priušti jbg.

Dune2.jpg

Ima sad port Dine 2 za android. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamesinjs.dune2&hl=en

Super radi.

Posted

Ta formula je i bila najbolja, po mom mišljenju.

Imao si i pitstop da uletiš. Ostale su bile dosta prostije (levo-desno, i to je to).

Je l' neko kačio na jaču bateriju? Ja sam uspevao. Zakačiš.. i do kraja života igraš. ;)

Posle izađe tetris, pa gameboy. Gameboy je stvarno bio kul svojevremeno. Ko komodor da imaš u džepu. Ali nije mogao skoro niko da ga priušti jbg.

imala i onu zicu pozadi, pa si mogao kao ram za sliku da naslonis, kad je izvuces.

E za tetris i game boy...game boy je u stvari izasao pre one konzole tetris(brick game) koju smo svi kupovali na pijaci...tj tetris je prva dostupna igra za game boy(u japanu je prva bila super mario) koja je i izasla uz game boy 1989.A ta brick game se pojavila tek koju godinu kasnije.Al ne znam da neko nije imao to. :haha: od 2 in one do 999 in one.

Game boy je u stvari ko sad telefon skuplji telefin u klinaca, samo najbogatija djeca ga imala.

al definitivno najpopularnija konzola ikad.i jos nisam obrnuo super marija otkako sam uzo d pikam. :haha: :haha: a ko klinac dominir'o.smori sad sto kad riknes, vraca te na pocetak jbg...

Posted (edited)

Meni je do jaja bio i običan Nintendo.

Imao je to moj ortak (taj je obrtao super Maria žmureći), pa se svi naređamo kod njega i pucamo iz pištolja u one patke, ili još bolje, u one frizbije,

Da se i pohvalim da sam večito bio najbolji u tom pucanju (možda mi je i zato ostalo u lepom sećanju ;):D ).

Ja sam je igrao na PC-u. Najbolji su mi bili crveni.

Crveni behu Harkoneni?

Sa njima je najlakše da se igra. Ja sam igrao to i na PC-u, i na Amigi i na Segi. Na Segi je najbolje bilo odrađeno, iako te jebe što nemaš miš, pa je malo nezgrapno igrati, ali su ostale stvari ispeglali.

Šta reći za Dinu 2, sem da je prva real-time strategija koja je definisala svaki današnji rts. Sem selektovanja više jedinica odjednom, i par shortcutova, današnje strategije ne nude skoro ništa novo što Dina 2 nije imala.

Je l' igrao neko prvu Dinu? Ekstra je igra. Miks avanture i strategije. Vrlo zarazna, i šteta što danas nema igara sa sličnim konceptom.

Edited by Dark_Elf
Posted

Al ne znam da neko nije imao to. :haha:

Nisam ja imao, tad smo već imali PC pa sam tetris igrao na njemu.

Crveni behu Harkoneni?

Da, Harkoneni. Najiše sam voleo onaj tenk Devastator, kad mu dođe energija do kraja, pre nego što ga sjebu, samo stisneš "selfdestruction" i razjebeš sve u okolini. :D Al' to što kažeš za selektovanje više jedinica odjednom mu je bila najveća mana.

• 2 weeks later...
Guest HEFEST
Posted

Ja nisam mogao lepo Politiku da uhvatim pa sam samo zbog nje i Studia B morao da mrdam antenu u vidu sestara koji sam kacio na kvaku od prozora.

• 2 months later...
Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Jeste se kad ložili na profanke iz osnovne ili srednje škole.ja se sećam jedne jebozovne ragaće iz srednje.predavala biologiju.uvek nosila neke tesnac suknje iznad kolena i miniće i mrežaste ćarape.i uvek dekolitiran gornji deo.malo me fata nostalgija za tom dobi.al kad bude ćas,pošto sam ja sedeo u trećem redu zadnja klupa sa nekim Mitrom Anatanaskovićem kog smo zvali Žoja jer je svaki dan jeo po 10 kuvanih jaja za užinu.on kao nešto bleji,a ja ga drkam na profanku. svršavao sam u onu pregredau desu neki ostavljali torbe.ne znam da l to još danas postoji pa da znate o ćem prićam.uglavnom,ja se zacenim od jebozova...i kad svršavam,mitar obićno digne ruku i kaže -profesorka da vas pitam za amebe-,da se ne ćuje kako cvilim dok svršavam.

a devojćice u srednjoj su mi same prilazile,jer sam mnogo lićio na onu budalu što je savetovo budu u filmu ljubavni život budimira trajkovića.nevninos sam izgubio u subotici u jednoj srednjoj školi.guzeći neku radodajku koja se natrćila uz radijator.i sećam se ko danas da je bilo kad sam trebo da svršim,drao sam se- BIĆ!AJM GONA KAM!,a neki Robert Ciboja koji je bijo ''veza'' za te akcije skidanja mraka,sašije mi dandaru,i kaže miran budalo naićiće naće. a naće je bilo skraćeno od nastavniće, pa naće.profanke su bile nace.

zato ja ni danas ne koristim ove tać skrin telefone ili fejsbuk...kad oću karam,meni ne treeba da nekom cenim slike,kažem lepo - bi te prcao,ona kaže-oću,ja izvadim palamaru.

žalim za devedesetim,bilo više zezanja,ja bio mladji,lujđi.više jebo.a gle me danas,pijem više no pre,razveden,klinke od 22-23 godine mi dođu na gajbu,jebem ih uz zija valentina,posle odemo u neko fensi govno di svira vlado,ili željko vasić,mala se primi,oće da pođemo,ja kažem,ne mogu,sutra radim...samo seks.koji ćeš mi kurac (mislim se u sebi).

• Upvote 8
Guest HEFEST
Posted

Kako ne. To su bili pravi vlazni snovi. Bilo ih je mnogo tokom skolovanja, ali se secam jedne koja nam jedno vreme engleski predavala, a zvala se Olivera Sijak. Posle otisla da zivi u Italiju. Kakva je to picka bila!!!! Sada mi se dize i opauci o astal odozdo. Najjace sto je bila bas mlada tada i znala je da ga svi kod kuce deremo na nju. Video sam joj to u ocima dok se onako pohotno smejala i zacikivala. Da sam bio samo malo iskusniji tada lepo bi ucili s jezik u kabinetu.

U kraju smo imali nekoliko kurava koje se trse za kesu crnih semenki, a za kesu belih ti i popuse. Sta da ti kazem bio to lep zivot. Nije trebalo mnogo para. tarifa bila jedna crvena karanje, a pola crvene pusenje. Ko im se svidi moze i dzabe. Ja placao nikada nisam i nikada ne bih. Treba ona da plati uzivanje na mom palamaru. jer kazu da zene vise uzivaju jelte.

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted
U kraju smo imali nekoliko kurava koje se trse za kesu crnih semenki, a za kesu belih ti i popuse.

Slobodno reci da su ciganke.

Sta da ti kazem bio to lep zivot. Nije trebalo mnogo para. tarifa bila jedna crvena karanje, a pola crvene pusenje. Ko im se svidi moze i dzabe.

A ćek,ove za pare,to neke druge ili iste ove ciganke,al kad su pojele semenke?

Guest HEFEST
Posted

Pa u stvari ove iste tj. opcija broj dva. Samo nije posle jedenja semenki nego ako nemas para i ako kukas dovoljno onda mozes proci i sa kesom semenki ili kikirikija. Nisu ciganke. Imamo samo jednu ciganku u naselju 1978. god., ali ona je bila zaljubljena u mene. Udala se pa se razvela i onda malo flipnula, ali bila rasna garaganka. Bas onako dobra. Molila me stalno da je bapnem da joj ostvarim zivotni san, a ja mlad pastuv kad su matori otisli na more dovedem je pa opleti(tj. ona je saznala da sam sam pa predlozila). Celo naselje pokusavalo da se ogrebe kod nje za snosaj bez uspeha, a ona dosla sama i moli mene. Od tada volim ganferke. Isto ko da karas Asivaru Rej dok ti sitar svira.

• Upvote 1
Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Ja sam jebo nišlijske ciganke.nešto se lože neki dileje,ako nisi jebo nišku pićku,nis ništa uradio.pićka ko pićka.

jedino što mi uvek ide na živac,kad jebem s kurtonom,osećam se ko da imam klaustrofobiju.vršnjak mi se skroz konzervira unutra.dobijem napad.da će atrofira.

• Upvote 1
Guest HEFEST
Posted

Ja neki dan izvadih kurton, a on smrdeo ko Tigrova curula. Durex. I oni se iskvarili majku mu. Skorije isto kupio sam 3 pakovanja onih ultra slim sranja i tako su bili uski na nisam mogao da ih nataknem na rod. Pa da li je moguce da su napravili tako uske kondome?? Uvek koristim dve iste vrste i do sada se to nije desavalo.

Zamisli bedak krenes da karas neku ribu, jedva je zabedio da je da i da pristavis tonkur i on ne moze da se navuce. Ja bih podigao tuzbu protiv te firme i naplatio im sve debelo.

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Da je Durex jedina firma,pa da je so u oći,ovako,imaš pun kurac kurtona TROJAN,SIC...kurac palac.mada,kad već imaš tolku kurćinu,ja da sam riba,ne bi ti tao da me karaš.beži bre!nema ni sreće ni radosti.

• Upvote 1
Guest HEFEST
Posted (edited)

Ma nije uopste toliko golem. Moraju samnom uvek didu dve dzenske da ga pridrzavaju ko deveruse. :obrv::haha:

Noramalan size mozda malcice veci od proseka. Svaka zena koju sam karo mi pricala da nije ni najveci, a daleko od najmanjeg kojeg je videla. Sve se slazu u jednoj stvari i to me iznenadjiva od kada sam poceo da jebem naokolo. Sve se slazu da je optimalan i da je za milimetar drugaciji one ne bi volele. Zato trce ko na solilo kada jednom osete. Prva kada mi rekla ja mislio sere da bi me privukla, pa onda druga, treca, .... , stota, .... Haos!! Danas zivim u uverenju da imam najoptimalniju kitu na svetu i da bi po mom palamaru trebali da uvedu nov standard u SI sistem jedinica 1 Hefest.

P.S.

Sve ribe koje znam pricaju kako mrze velike kurceve, a ni male nesto ne gotive. najbolji su oni sto ne pomeraju zeludac nego im bude lepo. Da ima dobar fi i da dihtuje.

Edited by HEFEST
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...