Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mika233.jpg

Имао сам гомилу малих зелених америчких војнилића, једна од мојих омиљених играчки раног детинњства.

Свака част за слику !

Posted

Имао сам гомилу малих зелених америчких војнилића, једна од мојих омиљених играчки раног детинњства.

Свака част за слику !

ja sam tako imao Britance, mada sam hteo Švabe ali jebiga, nije bilo :D

Posted

Imao sam Amere, Francuze, Nemce i Japance. Amere sam najvishe voleo, jer su imali najveci tenk xD

Posted

Ja sam imao dosta onih americkih sever-jug vojnika iz gradjanskog rata, sa sve nekog kucom i odl skul topovima, bas sam ih gotivio. Mada su mi vitezovi na tu foru uvek bili najdrazi :)

Posted

Ја чак шта више мислим даје мој сет био комбинација шваба и амера :D

A jesi igrao Army Men?

Мислим да нисам :o

Posted

A jesi igrao Army Men?

od ovog sranja sa nisam odvajao, mislim da sam apsolutno svaki deo overio

ja sam tako imao Britance, mada sam hteo Švabe ali jebiga, nije bilo :D

imao ja švabe :D čak šta više, mislim da su mi ti kompleti i dalje negde zaštekani

Posted (edited)

Moj odnos sa Army Men je bio u fazonu dodjem kod Tase na Soni, vidim da neka deca igraju Army Men, i zasednem pored da igram Crash Team Racing :D

(Kod Tase na Soni je najkvltno mesto u Prokuplju, namesteni oni golemi arcade stickovi umesto dzojstika, verovatno da se ne akaju dzojpedi, dusu dalo za tepacine)

Edited by Demon Seed
Posted

sled storm, fak jea! spominjao sam na onoj temi o potcenjenim igrama davno.

Криво ми што не могу сад нигде да нађем игрицу, тражио и по нету и неким људима који су имали везе са тадашњим играоницама, ал ништа. јебига сад кад имам сони кец не могу даиграм :(

Posted

Al ste puni jebo vas pas, ja sam imao lopticu za stoni tenis za Zvezdinim grbom, dve metalne konture na straznjici loptice i kad stavis prste na njih svetli u mraku :D

Na commodoreu bila igrica Creatures, ludilo...

LOAD ERROR!

• Upvote 3
Posted

Игрицу сам тражио на нету пре једно две године, тада сам био ретардиран, зато ништа нисам ни нашао, не важи се. :D

Хвала Симоне, имаш пиво од мене на следећој свирци Авејтинг Фира . :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...