Demon Seed Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Da, baš mi i moj trogodišnji sin to kaže pre neki dan
Talvi Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 smešariki >>> maša i medved iako, maša i medved je varg vikernes approved
serblackbeard Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 http://coolrom.com/ ovde ima brdo svakakvih emulatora. ja se spremam čim ugrabim nekog ozbiljnije slobodnog vremena da teram Donkey Kong Country 2 sa Super Nintenda
SkullKrusheR Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 pitam juče učenike 3. razreda u školi u kojoj predajem šta rade u slobodno vreme, vezano za lekciju, i odgovori su se uglavnom kretali između "igram igrice na kompjuteru ceo dan" i "koljem se mačevima s drugovima". samo su njih dvojica rekli da idu napolje da igraju fudbal ili košarku. 1
HUMAN Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Maša i medved <<< skoro svi crtaći koji su išli kad smo bili klinci Fixxxx Dovoljno što sam video po pola od dve epizode...
Demon Seed Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 iako, maša i medved je varg vikernes approved Naravno da jeste, on živi taj neki fazon
HUMAN Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 jbg, onda mi vas baš žao što niste gledali MiM kad ste bili mali, ja sam zahvalan do neba...
Demon Seed Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 (edited) E baš ti hvala što ti je žao nas koji nismo to gledali i što se moliš za nas, mi sedeli kao klinci, gledali Duška Dugouška, i sve se mislimo - e kad će Mašu i Medveda da smisle, da ne gledam ova govna više. Edited March 22, 2016 by Demon Seed
Antikristina Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 oni neki ruski СМЕШАРИКИ! Sad sam se istripovala da li je to stvarno novi crtać ili je bio ranije (tj, čini mi se da sam to gledala, a možda sam puštala sestričini ) Bilo to pre Hrista kod nas, to je išlo pred školu, al na nekom nebitnom kanalu, gledao se vitez Koja na rts1 ofc
HUMAN Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 E baš ti hvala što ti je žao nas koji nismo to gledali i što se moliš za nas, mi sedeli kao klinci, gledali Duška Dugouška, i sve se mislimo - e kad će Mašu i Medveda da smisle, da ne gledam ova govna više. Vidiš mogao bi da izvedem jedan eksperimenat, pustim klincima Peru kojota-supergenija, da vidim da li će biti u fazonu, ma vrati Mašu i Medveda, što nas smaraš sa tim sranjima
Demon Seed Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 A šta znaju deca šta je kvalitet, oni će da traže ono što im najbolje legne na prvu, neće da vare crtaće, a mi koji nismo imali izbora nego smo mogli da gledamo samo Peru Kojota u tom momentu na tvu, mi smo spoznali vrednost
Antikristina Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Ne valja to, ovo 'moje' dete se navuklo na mr Beana Tražila sam poklon pet dana, svuda mi prodavačice rekle 'pa to je prastar crtać, al evo imate frouzen TAJ JE AKTUELAN' Ako želite da živite mirno, ne pravite hipstere od đece
B@K@ Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 Jeste, sve smo gledali bolje i igrali se bolje i radili bolje, i sve ranije generacije isto tako. Zato smo sad u takvom kurcu. Deca su kriva.
B@K@ Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 "Pa rek'o sam"... sad još samo u venu da se ubodem
Dead Man Walking Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 Ne znam je l' se klinci u Srbiji još igraju onih igara u ulici kojih smo se mi igrali, baš sam o tome pričao pre neki dan sa ženom, oni su igrali iste igre iako smo odrastali na suprotnim krajevima države. Pričam o stvarima tipa: - Između dve vatre (mi smo to zvali još i srede) - Žmurke - Ledene vije (ono kad se ćerate pa kad ga pipneš zalediš ga pa mora neko da ga odledi) - Lastiš - Aračkinje - baračkinje (Aberečke abertude?) - Grupa grupu traži (kao žmurke samo u timovima) - Žabice u kanalu (ovo je kad se ćerate i pretrčavate kanale za odvod vode ispred kuća, karakteristično za Vojvodinu možda) - Čepe (mi smo to zvali još i Sandokan, to je ono kad se čepate nogama, nešto kao turn based nagaziš nekog, od ovoga su se patike kidale ko ništa) - Janjine banjine (kupusa i slanjine , to je ono kad se preskačete ko kozlić) - Kauboja i indijanaca (...) Sigurno ima još puno, može neko da doda ako se seti. Meni je žal' ako ove stvari izumru i zamene ih igrice potpuno. Ipak su sve ovo fizičke aktivnosti koje pomažu u razvoju i dok se ovo igralo, tad se još nisu igrali sportovi tipa fudbal, i igrali su se uvek devojčice i dečaci zajedno, što je danas sigurno retkost. Kad sam zadnji put bio u Srbiji video sam da klinci tipa 2-3 razred nose dresove partizan / zvezda, pevaju navjiače pesme i vijaju se nekim motkama, tuga jedna.
serblackbeard Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 - Grupa grupu traži (kao žmurke samo u timovima) Mi smo imali unapređenu varijantu, ovi što se kriju imaju lozinku, ovi što traže moraju da ih uhvate žive, koga ufate malo ga muče dok ne izda. Jebiga, ja sam odrasto u brdsko-planinskom predelu
Zen Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 Bomboncici A cekaj bio je jos neki tako nebulozan crtani sa minijaturnim zivotinjama
Kumodraski Vo Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 Igraju se i dalje, u mojoj ulici je ustaljena Ta! Gotov si..
Recommended Posts