Vuk Posted March 25, 2016 Report Posted March 25, 2016 U mojoj shkoli su samo ljudi koji su se naknadno prikljuchivali razredu to imali. Realno - odakle ti municija u Beogradu devedesetih, ako nisi dete pljachkasha ili vojnog lica?
Zen Posted March 25, 2016 Report Posted March 25, 2016 jok, u mojoj generaciji us sukpljali paklice cigareta i omote cokolada bem li ga nikad nisma razujmel ate stvari samo drugari ciji su ocevi vojna lica su imali nekakve metke i sranja,a li nisu to sakupljali vec krali do njih da bacaju u vatru kad zapale kontejner
Vlaja Buraz Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Realno - odakle ti municija u Beogradu devedesetih, ako nisi dete pljachkasha ili vojnog lica? Па није да је фалило таквих... а не фали ни данас. Вечерас баш причао са овим мојима у теретани, сви скупљали метке. Вадио се барут из метака, исписивали њиме по асфалту којешта и палили, а штапин се запали и у "заклон": крене прво да сикће а онда крене звиждати па одзвижди у насумично изабраном правцу... мајку му, какав је то миомирис био. Послије је СФОР већини сјебао тај хоби стављањем пунктова на којима се "анонимно" могло оставити "нелегално" оружје и муниција... П.С. Зенадмин је дебело заказао на мушкости, у недостатку прецизнијег изражавања кориштењем вулгаризама.
Zen Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 sta ces, zivot na NBGD ne u ratnoj zoni ako sumLJas u moju muskost izadji mi na crtu
Vlaja Buraz Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Може. Дај ми админ титулу па да те банујем.
Vuk Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Eto, sam si i rekao - mi iz Srbije to nismo radili, morali smo da imamo nekog izvan zemlje, ko je ratovao. Moji nikada nisu i zato nije bilo priche o municiji. 1
Zen Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Toeto Samo postojite u forumskom realmu Ja reko sad ces da bacis neki streljana izazov ili takvo sta Cke @vuk Ma da, ti "trofeji" nisu bili aktuelni. Al je zato bilo likova, otprilike u svakoj generaciji ili svakoj drugoj po jedan Koji se druzio sa devojcicama i igrao sa njima lastis i cuvao im vrata od klonje kad iddu u wc Zanimljivo je sta se desavalo sa njima posle.
Vlaja Buraz Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Каква црна стрељана, па знаш ли ти кад сам ја посљедњи пут пуцао из ватреног оружја? Једва пет година да је рат био стао. Дај неки реалан изазов, кад већ нећеш да те банујем.
Zen Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Pa sta da ti trazim, ko moze pre da pojede pragnje? Tu u startu dobijas. Lastish challange pa ko prvi pogresi Al se plasim da bi puko vec na kolenima Nista, banuj me slobodno u svom paralelnom svetu. Amoze i bogdan slobodno.
Vlaja Buraz Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Не једем ни прасиће ни јагњиће. Ластиш? Па нећемо хомомушки већ мушки изазов. Колико избацујеш на бенчу? *** Него, ево таман нешто, пошто су се овдје на теми спомињале Нинџа корњаче, драг дио дјетињства, некад сам и имао једну пластичну - била ми је занимљива пет минута. Срећом, тад није било Јућуба да видим ово: http://youtu.be/aqW5upASa-8 Коментар на један од клипова из тог серијала: Maddux Nagel4 months agoI haven't seen someone rape childhood this well since Michael Bay. 279
Zen Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Opa, vec postaje gradja za random Ontopic Nightmare material lutka Lepa Brena
Sreta Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Jebo benc, njihovi muzevi se koce posle deset minuta... Kakvo seronje, aj sto me ukenjalo da sam fizicki perfektan, nego me jos i usralo da sam bio najbolji djak... VOLIM DA TE SLUSAM UZ MUZIKU I VINO 1
Sisus Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Al je zato bilo likova, otprilike u svakoj generaciji ili svakoj drugoj po jedan Koji se druzio sa devojcicama i igrao sa njima lastis i cuvao im vrata od klonje kad iddu u wc Da, u mojoj generaciji to je bio Bane peder, u mlađoj Žika peder, a u sledećoj Miša peder. 1
Zen Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Bogme od ovih iz moje skole, jedan je samo bio peder na kraju, ovi ostali su pojebali pola tih "glavnih" klinki i njihovih drugarica tokom srednje skole
Sreta Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Bude on tamo. Mada koji je to filing? Bolje da izjebe neki hejter kao na primer ja, ima zgrada da puca, nego li da mi se neki ficfiric omasti Mada ima i budala, eto Leptririca Vesna kaze Bobanu Narkomanu, udarima, to me pali, a on je sutne u glavu i jedva joj spasu zivot. Ja sam sa druge strane i nezan i zestok. 3
Fapril ethereal Posted April 4, 2016 Report Posted April 4, 2016 meni se vecito kvario pistolj kad ispucam taj sarzer.. ali uvek upucam ono sto sam hteo 1
kuruz Posted April 4, 2016 Author Report Posted April 4, 2016 zaglavljivali su se pištolji posle nekog vremena onda smo udarali ove kapisle čekićem, kao svaki normalan vandal
Demon Seed Posted April 4, 2016 Report Posted April 4, 2016 to je važno, metak za zlikovca, a kapisla nek smrdi posle dadada jebeš pištolje ja sam to kamenjem treskao kao nezdrav Au što sam se jednom pošteno odvalio po nosu dedinim gumenim čekićem, mlatio sam nešto, omanuo pa tresnuo u beton, pa mi se gumeni čekić vratio u facu To su bili dani.
kuruz Posted April 4, 2016 Author Report Posted April 4, 2016 moj profesor muzičkoj u gimnaziji je zaključavao vrata učionice kad počne čas 6-7 godina ranije mu ulete lik na čas i iz sve snage ga opalio gumenim čekićem po glavi, ostala čvoruga za vjeki vjekov
Demon Seed Posted April 4, 2016 Report Posted April 4, 2016 (edited) Jednom mom rođaku je bivši momak njegove ribe izrazbijao lobanju čekićem ispred fakulteta, ne zna niko kako se izvukao bez posledica, cela glava bila u frakturama i hematomima, na faci smrskana jagodica, sekli su mu kožu ispod donje usne, praktično mu kompletno lice zavrnuli do čela, pa mu sastavljali jagodicu zlatnom žicom, fantazija. Jebiga, bila je umetnička plivačica. Edited April 4, 2016 by Demon Seed
kuruz Posted April 4, 2016 Author Report Posted April 4, 2016 (edited) neprijatno je l' ostala neka posledica i da li je riba ostala s njim su logična pitanja Edited April 4, 2016 by Underkuruz
Demon Seed Posted April 4, 2016 Report Posted April 4, 2016 dosta neugodno E, da, priča ima srećan kraj - lik je ležao zatvor za to, izašao, pa oženio istu umetničku plivačicu. #crazythingswedoforlove
Recommended Posts