Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uf uf, suzi prozivku sa grupe na pojedinacne primerke :P

Čudni (hipsterski? :P) su volovski putevi ali on svakako ima bolji ukus od tebe ;-)

Jbg posto si bm apsolviro, dok ja tek sad sastavljam bm liste, ti sastavljaj IDJ folk antologiju...

Posted

http://www.youtube.com/watch?v=G3gmpSI5NWk

Akupunktura:

Reveal hidden contents

Posted (edited)

Dobri su ti likovi u komentarima, mada e ovai precerao sa Carli univerzumom, previse se udubio :bigblue:

Ipak vise volim nesto svedenie, vrste

Ozren Soldatovic

Miki Cortan, prekaljeni zabavljac, uglavnom romskih muzickih zbivanja i do sada najveci improvizator ikada, koji svaku kompoziciju izvodi po devizi “Zasto mora jednostavno, kad moze komplikovano?”. Cuvena interpretacija pesme “Don’t worry, be happy” od Bobby Mc Ferin-a, sazdana je od bogate ornamentike i raskosi , poput starih baroknih majstora 17-og i 18-og veka, u periodu u kojoj su ukrasi i razni trileri bili veoma ucestali. Takodje se primecuje prisutnost sarkazma i humora kao osnovni karakter ovog dela i time je zadobio naklonost verne publike i osvojio mnoge satre i sale sirom Balkana, tako da je ova pesma postala njegov zastitni znak. Tehnicki nivo i umece jednak je najkomplikovanijim cirkuskim tackama. Razumeti ono sto Miki iznese na instrumentu, ima profesionalnu dijagnozu zvana “Nemoguca misija”. Slikovito receno, nas virtuoz svojom bravuroznom tehnikom i neuhvatljivom brzinom, strahovitim decackim entuzijazmom, istovetnim, doslednim ali i eksplozivnim trilerima, pasazima, skokovima, svira kao da za sobom ostavlja sijaset nagaznih mina. Onaj koji bi se okurazio da ga kopira, znacilo je ici pravo u to minsko polje, bez teoretskih sansi za prezivljavanjem. Svojim performansima izaziva ekstazu na veseljima i gotovo je uvek okupiran od strane publike koja ga nesebicno dariva novcem, gde Miki izlgeda kao guru na kojeg srpljivo cekaju da ih dodirne, ne bi li se prosvetlili ili izlecili od ko zna cega. Ako uz ovo dodamo i grimase koje su nezaobilazni deo njegovih nastupa, Miki Cortan se moze bez problema svrstati u jedinstveni i komicni oblik scensko-muzickog spektakla.

Edited by KazimKazim
Posted
  On 3/29/2018 at 2:24 PM, Demon Seed said:

Problem kod nas elitnih je sto se ne slazemo oko toga dje je granica i ko je od koga elitniji, pokusavamo da iskljucimo jedni druge, i onda ujedinjeni pleb vlada

to povlačenje granica iznad kojih je elita, a ispod nepoželjni više liči na fašizam nego na bilo šta drugo

• Downvote 1
Posted

Truli glas razuma, naklon galantnom.fospodinu

Sluso sam onu pesmu Katarine Gruic o gazenju i mazenju, ne znam da lie Handanovic pisao, ali lici na njegov pecat, bogotac

Ja sam.u pracu cepaite minuse kao da suyea me postoi

Posted
  On 3/30/2018 at 11:44 PM, truliandedzombileš! said:

to povlačenje granica iznad kojih je elita, a ispod nepoželjni više liči na fašizam nego na bilo šta drugo

Ne liči, ličilo bi kad bi neko nasilno vaspostavljao svoje vrednosti drugima, a ovako, vidis, doso novi dan, a Kazim i dalje vrti Grujicku, sloboda narodu...

A inace je to sto si citirao delimicna zajebancija (i nastavak na trolovo Volovanje), malo je zabrinjavajuce (a pak zabavno) ako takvi postovi prolaze kao ozbiljni :D

U ozbiljnijem delu sam napisao da svako ima pravo da tumaci za sebe, ali lepsa je amnezija, bolje argumente radja, moze jovo nanovo xD

Zabavno mi je i da se uzivljavam u ulogu koju mi Kazim pise, ja red cinjenice i argumenti, on red aaa vi, kurcite se preferencijama, elita, visoko misljenje, bustuite ego, av av, samo ministar kulture moze da mi sudi stail :D

Stellar master elite kru 4life

• Upvote 1
Posted
  On 3/30/2018 at 11:44 PM, truliandedzombileš! said:

zapravo, to je povlačenje granice između ukusa i neukusa

nju ne vide svi na istom mestu, ali je glupost reći da ne postoji

• Upvote 1
Posted

Kad se setim, kad sam gledo onu seriju beverli hils, onaj brendon, dilan kako se zvase, kolko se secam, pratio sam zbog keli, sta ces pubertetlija tada a bila samo dva kanala, treci valjda u zacetku,voleo sam da jedem kiki bonbone ali zalepe se za zube, mada su ukusne

• Upvote 1
Posted

Care, znas sta mi je najace kod njih, ona anketa jel citate knjige, kad je djuro na kraju reko citam govno, jeste barem crven ban, a on drzo ga u ruci care ahahahahahahah

Sad videh to nisu nadrealisti ahahahahahahaha

• Upvote 1
Posted
  On 4/7/2018 at 4:41 PM, miter said:

Care, znas sta mi je najace kod njih, ona anketa jel citate knjige, kad je djuro na kraju reko citam govno, jeste barem crven ban, a on drzo ga u ruci care ahahahahahahah

Sad videh to nisu nadrealisti ahahahahahahaha

Jesu nadrealisti manje vise, sem Djure i jos kojeg :)

Jbg siroma Dujmovic podlego Majorovoj omiljenoj supstanci :(

Posted

Dajte onaj psihodelicni crtać kad kao stize prolece pa strasilo igra i krece se po selu i njivama, tako nesto, istripovano mi bilo do jaja kacam bio deca

Izgleda slicno kao "umočiću!" crtani, ako znate koji je :D

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...