Demon Seed Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 Po čemu je bio najgori? Ako ćeš da ga porediš sa Svetom Kompjutera, ne vredi, Gameru su igre bile fokus, dok SK pokušava da obuhvati sve, da bude ozbiljniji u tom smislu. Ne znam od čega je mogao drugog da bude gori, Bonusa? xD Ono drugo sve, Gameplay, bio je i neki hrvatski, kako beše PCPlay ili tako nešto, itd, ne sećam se svih imena, su mi baš bili smeće u odnosu na Gamer. I gledamo Gamer pre promene redakcije i početka kraja, tamo do jebem li ga kog broja 2002, vidi se po promeni logoa i dizajna, novi dizajn bio više fensi a manje šmeka posedovao.
Јарослав Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 Po čemu je bio najgori? Ako ćeš da ga porediš sa Svetom Kompjutera, ne vredi, Gameru su igre bile fokus, dok SK pokušava da obuhvati sve, da bude ozbiljniji u tom smislu. Ne znam od čega je mogao drugog da bude gori, Bonusa? xD Ono drugo sve, Gameplay, bio je i neki hrvatski, kako beše PCPlay ili tako nešto, itd, ne sećam se svih imena, su mi baš bili smeće u odnosu na Gamer. I gledamo Gamer pre promene redakcije i početka kraja, tamo do jebem li ga kog broja 2002, vidi se po promeni logoa i dizajna, novi dizajn bio više fensi a manje šmeka posedovao. meni PCPlay bio vrhunski, ali ne bolji od Gejmera
Runner Posted July 24, 2016 Report Posted July 24, 2016 Ovaj crtani mi je oduvijek bio pomalo scary: http://www.dailymoti...m/video/x33lwrg Sinoc sam guglao vise od sat vremena dok ga nisam iskopao.
Demon Seed Posted July 24, 2016 Report Posted July 24, 2016 Jes malo, mislim da ga nisam gledao ranije xD Je l' gledao neko bugarsku Planetu s blagom iz 1982? Psihodelija čista, gledao sam kao klinac, nisam znao gde se nalazim Planiram već godinama da ga odgledam opet...
serblackbeard Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 hahaha, gde se ovog fudbala seti. imao sam ovo kao klinac
Srlandand Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Isto, pade mi na pamet danas, moracu kad svratim do keve da odem do podruma da vidim da l je ostalo ista od njega
kuruz Posted August 21, 2016 Author Report Posted August 21, 2016 kako sam mrzeo to drugarov ćale radio u motelu i maznuo stoni fudbal odatle igrali smo ga 2-3 godine, a onda ga je lik prodao, pa nam je ovo sranje služilo kao zamena s konja na magarca
Sreta Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 Sarki end Dzordz dej ar mastrs ov d si..... najmajmunskije, ista ikada!
Јарослав Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 može ovde: http://rs.n1info.com/a198091/Vesti/Vesti/Ponovo-startuje-BK-televizija.html
Talvi Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 BK je bila vrh televizija, sva nada da nastave tako
Јарослав Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 ^ bukvalno televizija uz koju sam odrastao (plus Šarki & Žorž i Inspektor Gedžet na Politici), najbolji program su imali naravno, sva pretpostavka da će biti još jedan medijski servis vrhovnog vođe, avaj
Oak Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 BK je bila vrh televizija, sva nada da nastave tako lol kako neće, biće pink v2.0, uvlačenje psihu u dupe, nije im za džabe zastareo slučaj.
Talvi Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 od informativnog programa niko normalan valjda ni ne očekuje ništa, više mislim na ostatak programa koji su imali
Dark_Elf Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 Moraju da vrate Bojanu Odavić i da je ofarbaju u crveno (pošto izgleda ofucano kao plavuša sad na Pinku), i onda će to biti stari dobri BK.
Hail Metal Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 https://brightside.me/article/15-hilarious-old-school-difficulties-our-kids-will-never-understand-48805/ 1
Јарослав Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 imam i dalje sve pingvine, nilske konje i lavove najjače figurice iz kindera ikada
Recommended Posts