Jump to content

Recommended Posts

Posted

Posle nekog vremena, vratih se baziku, tamo dje e sve bazicno pocelo, pre svih danasnjih drustvenih mreza, avangardi, nikad prezaljenoi - krstarici

Bilo e malo negodovanja, na moi nik Netfliks_smece, necu da lazem...kao odraz kolektivnog haipa i ednoumlja, o koem davno trubim

Ali svakako e lepo bilo vratiti se, da zelja mine

Jos edan dokaz zastoe naimocnia na svetu

aB1dHt7.png

:wub: Ima li dje ovakve spontanosti, krasota

• 2 weeks later...
Posted

Od tih nadrkanih igračaka samo transformersi. Ali bili skupi u vražju mater, roba iz uvoza, još prateća stopa ondašnje inflacije...

Apropo mastersa... Imao sam Hordaka, lepotana vragolastog. Ljubomorni komšija ga razjeb'o načisto, tog kišovitog popodneva ubio sam Boga u njemu.

• Upvote 2
Posted
11 hours ago, vudun said:

Od tih nadrkanih igračaka samo transformersi. Ali bili skupi u vražju mater, roba iz uvoza, još prateća stopa ondašnje inflacije...

Jesu bili najcool. 

Ja sam od originalnih imao ovaj. Ćale mi kupio pre nego što je počelo sranje u Jugi. 

Kvalitetna igračka je baš bila. 

A posle jesu bili preskupi, a i retko si mogao da ih nađeš (zbog sankcija), ali je pijaca bila zatrpana kineskim smećem, onim plastičnim transformersima. 

maxresdefault.jpg

Posted (edited)

Након двадесет година...

0-02-05-92a6757bbfbacb548143acd3d7991d78

0-02-05-b25646f5e238cae6fd4cda221abb9d21

Тамо негдје 1996/97. сам играо са малим буразом из Швице који је имао Супер Нинтендо, никад нисмо прешли... Прије пар дана купио себи теве/монитор, повезао и СНЕС на њега и удри; након три дана прешао, да би ме дочекало ово, "леват си што играш на нормалном нивоу тежинe, испробај тешко". Одлично за изградњу карактера.

Игра је (Super) Probotector: Alien Rebels односно Contra III: The Alien Wars.

https://en.wikipedia.org/wiki/Contra_III:_The_Alien_Wars

Edited by Vlaja Buraz
  • Like 1
Posted

Па нећу ваљда Пикачуа држати испод кревета поред гумене жене?

:rolleyes:

Елем, нисам гледао цртани, нити играо ниједну Покемон игру, уопште не контам тај феномен али ми је Пикачу пресмијешан па имам и фигурицу и плишанића; како се вуцам по вашарима, биртијама и затворима (носим шпил карата и слику курвину), тако купујем и занимљиве играчкице на које налетим, па то онда поклањам кад имам прилику.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Nikad nisam imao neke naročite Transformerse kao klinac, ali došaoe moj trenutak :blek:

Braća Combaticoni:

spacer.png

spacer.png

Behold the gestalt... BRTICUS i mali mu fellow decepticon Shockwave:

spacer.png

Nemoj mene Franjo...

spacer.png

More kate ispresavijam ja...

Pa te sklopim u kosmičku utoku

spacer.png

spacer.png

• Like 2
  • Upvote 2
Posted

Ja bih ga prefarbo u silfer:zuba:

Kul je stvarno!

Volem ja te stvarčice, mada ipak više autiće i aviončiće, imam pozmašnu kolekciu, nego da ne smaram sa tim..

Posted

Meni je trip transformacija i ti mehanizmi zajebani, ima zanimljivih rešenja :D

Nemoj da smaraš pls ljutiće se oni prefinjeniji članovi... Jbt žive članovi u strahu jao da l' da okačim ne bih da smaram... :haha:

Što se mene tiče kači ako te ne mrzi :D

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...