KazimKazim Posted February 11, 2019 Report Posted February 11, 2019 Posle nekog vremena, vratih se baziku, tamo dje e sve bazicno pocelo, pre svih danasnjih drustvenih mreza, avangardi, nikad prezaljenoi - krstarici Bilo e malo negodovanja, na moi nik Netfliks_smece, necu da lazem...kao odraz kolektivnog haipa i ednoumlja, o koem davno trubim Ali svakako e lepo bilo vratiti se, da zelja mine Jos edan dokaz zastoe naimocnia na svetu Ima li dje ovakve spontanosti, krasota
HUMAN Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 Mada mora priznam da je meni Hordak (i njegove horde) bio uvek najomiljeniji 1
bradilko Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 mastersi su najgej igračke ikada. jedino respekt za skeletora, ali je on svakako gej (i ok) jedan od najjačih fejsbuk profila https://www.facebook.com/Gay-Skeletor-146854031997864/ 2
HUMAN Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 Ali svakako su manje gej od tvojih komentara 1
bradilko Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 moguće. svakako, drago mi je da si fan nauljenih razgolićenih snagatora 2 1 1
HUMAN Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 Pa eto, vidiš šta postaneš kad se ne igraš sa mastersima 1
Demon Seed Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 8 hours ago, bradilko said: mastersi su najgej igračke ikada. jedino respekt za skeletora, ali je on svakako gej (i ok) jedan od najjačih fejsbuk profila https://www.facebook.com/Gay-Skeletor-146854031997864/ Kakva stranica
vudun Posted February 27, 2019 Report Posted February 27, 2019 Od tih nadrkanih igračaka samo transformersi. Ali bili skupi u vražju mater, roba iz uvoza, još prateća stopa ondašnje inflacije... Apropo mastersa... Imao sam Hordaka, lepotana vragolastog. Ljubomorni komšija ga razjeb'o načisto, tog kišovitog popodneva ubio sam Boga u njemu. 2
Dark_Elf Posted February 27, 2019 Report Posted February 27, 2019 11 hours ago, vudun said: Od tih nadrkanih igračaka samo transformersi. Ali bili skupi u vražju mater, roba iz uvoza, još prateća stopa ondašnje inflacije... Jesu bili najcool. Ja sam od originalnih imao ovaj. Ćale mi kupio pre nego što je počelo sranje u Jugi. Kvalitetna igračka je baš bila. A posle jesu bili preskupi, a i retko si mogao da ih nađeš (zbog sankcija), ali je pijaca bila zatrpana kineskim smećem, onim plastičnim transformersima.
Vlaja Buraz Posted February 27, 2019 Report Posted February 27, 2019 (edited) Након двадесет година... Тамо негдје 1996/97. сам играо са малим буразом из Швице који је имао Супер Нинтендо, никад нисмо прешли... Прије пар дана купио себи теве/монитор, повезао и СНЕС на њега и удри; након три дана прешао, да би ме дочекало ово, "леват си што играш на нормалном нивоу тежинe, испробај тешко". Одлично за изградњу карактера. Игра је (Super) Probotector: Alien Rebels односно Contra III: The Alien Wars. https://en.wikipedia.org/wiki/Contra_III:_The_Alien_Wars Edited February 27, 2019 by Vlaja Buraz 1
Demon Seed Posted February 28, 2019 Report Posted February 28, 2019 I teška je u pičku materinu i na normal, svaka čast xD @blitzwing: Ima jedan na kupindu ili kupujemprodajem g1 blitzwing, borim se da ga ne kupim
Srbin Hamza Posted February 28, 2019 Report Posted February 28, 2019 zašto držiš pokemona pored super maria, baksuze mario i kontra, šiptarski su to dani bili 1
Vlaja Buraz Posted February 28, 2019 Report Posted February 28, 2019 Па нећу ваљда Пикачуа држати испод кревета поред гумене жене? Елем, нисам гледао цртани, нити играо ниједну Покемон игру, уопште не контам тај феномен али ми је Пикачу пресмијешан па имам и фигурицу и плишанића; како се вуцам по вашарима, биртијама и затворима (носим шпил карата и слику курвину), тако купујем и занимљиве играчкице на које налетим, па то онда поклањам кад имам прилику.
Toki89 Posted March 17, 2019 Report Posted March 17, 2019 "Za dopisivanje u obzir dolaze i ženske" = vata mene i Gocu , vata mene i vata ga 1
Kumodraski Vo Posted April 30, 2019 Report Posted April 30, 2019 https://www.instagram.com/dragibravo/
Demon Seed Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 Nikad nisam imao neke naročite Transformerse kao klinac, ali došaoe moj trenutak Braća Combaticoni: Behold the gestalt... BRTICUS i mali mu fellow decepticon Shockwave: Nemoj mene Franjo... More kate ispresavijam ja... Pa te sklopim u kosmičku utoku 2 2
Demon Seed Posted June 14, 2019 Report Posted June 14, 2019 20 hours ago, HUMAN said: Kao kupuješ klincu, a? Brt... Evo jedan za tebe Više je Indy stil jbg 1 1
HUMAN Posted June 14, 2019 Report Posted June 14, 2019 Ja bih ga prefarbo u silfer Kul je stvarno! Volem ja te stvarčice, mada ipak više autiće i aviončiće, imam pozmašnu kolekciu, nego da ne smaram sa tim..
Demon Seed Posted June 14, 2019 Report Posted June 14, 2019 Meni je trip transformacija i ti mehanizmi zajebani, ima zanimljivih rešenja Nemoj da smaraš pls ljutiće se oni prefinjeniji članovi... Jbt žive članovi u strahu jao da l' da okačim ne bih da smaram... Što se mene tiče kači ako te ne mrzi 1 1
Recommended Posts