HUMAN Posted June 14, 2019 Report Posted June 14, 2019 Nekada sam sklapao gomilu maketa, što aviona, što automobila, to sam nasledio od ćaleta koji ima jednu od većih kolekcija maketa, ako ne u svetu, onda sigurno u srbiji, bili smo i po takmičenjima.. Možda i okačim neke fotke, nekad..
Demon Seed Posted June 14, 2019 Report Posted June 14, 2019 Do jaja, i ja sam se kanio ove da okačim odavno pa dobio ovih dana inspiraciju da požurim, pre nego da me banuju Podseti me tvoja priča na ovo haha, ako si gledo kad ture vanzemaljski akCelerator u autić pa probiju zvučni zid Kad si pomenuo farbanje, imam duplog ovog koji je torso od combinera iznad, i ortaka koji se zajebava sa airbrushom pa ćemo nekom prilikom da ga prebojimo... Ček da turim još jednoga lepotana kad već postujem Razmišljao sam ja da l' da kačim ovde ili na Kolekcije tamo, nego da ne smaram brt... 1
Мајор Гашпар Posted July 22, 2019 Report Posted July 22, 2019 https://aska.rs/pogled-u-proslost-ovako-su-nekada-izgledale-igracke/
Talvi Posted July 24, 2019 Report Posted July 24, 2019 kako se zvala emisija obrazovnog programa RTS-a sredinom 90ih u kojoj su izvodili hemijske eksperimente? neka zatamnjena laboratorija, mislim jedan stariji čovek koji je bio glavni, momak i devojka, pokazivali razne zanimljive hemijske oglede ajde, sigurno neko zna o čemu pričam
Antikristina Posted July 24, 2019 Report Posted July 24, 2019 (edited) Ja sam to i ono sa Vukom (onaj horor, MAKSIĆU MAKSIĆU) videla samo u Trezoru, u moje vreme to nije bilo :D Edited July 24, 2019 by Antikristina
kuruz Posted July 24, 2019 Author Report Posted July 24, 2019 u jebote čega si se setiobaci linkove ako nađeš OnePlus 6 / Tapatalk
Zen Posted July 25, 2019 Report Posted July 25, 2019 juce naisla na tvu na "zaboravljene" seriju na rts covece ostala sam zakucana za ekran do kraja epizode, nije mi se to skoro desilo sad sam se primila ima da pogledam sve opet koliko su danas nase serije bulaj u odnosu na to, plus je gluma bila zaista dobra gledam onog Danila Lazovica i Goricu Popovic kako su savrsena nefunkcionalna porodica, leb ti jebem kakva gluma 1
KazimKazim Posted July 25, 2019 Report Posted July 25, 2019 Nisu moe price bile uzalud, stize iz dupeta u glavu 😄
Talvi Posted October 2, 2019 Report Posted October 2, 2019 jeste ugrabili ovaj tetris što ide na poklon uz plazmu? 😄 ja uzeh jedan
Srbin Hamza Posted October 2, 2019 Report Posted October 2, 2019 nisam vido će potražim 82.000 mi rekord
SkullKrusheR Posted October 2, 2019 Report Posted October 2, 2019 u novom sadu razgrabili sve za dva dana, ne uspeh da nađem.
kuruz Posted October 2, 2019 Author Report Posted October 2, 2019 ni ja nisam našao u Maxjiu na Fontani, nisam tražio dalje
Toki89 Posted November 18, 2019 Report Posted November 18, 2019 kad smo već kod igrica , metal soundtrack wtf /m/ https://www.addictinggames.com/action/territory-war
Dark_Elf Posted March 1, 2020 Report Posted March 1, 2020 Uff.. tačno se sećam tih brojeva, i ovih karata, i kalendara... Behu karte u par brojeva po 20-tak, koliko se sećam? Najjači časopis za decu... .mada za današnje kriterijume žute štampe, to pripada naučnom časopisu.
Мајор Гашпар Posted March 1, 2020 Report Posted March 1, 2020 Novi kalendar izašao u novom broju, pošto je stari odradio posao. 🙂 Karte su išle u nekoliko brojeva. Ne sećam se po kom principu, ali je bilo za špil + dva džokera (Orko).
Recommended Posts