sale 3sm Larry Flynt Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 Čitao neko ovo? Odličan je bio strip. Lesli Eldridž jebe kevu svima, uz povremeni (i prekomerni) sex sa protagonistkinjama. Zna li neko gde može da se kupe ovi stripovi? Evo ovde nekih za download (al' ne znam da l' svi linkovi rade) http://www.myspace.com/ninjaofficial/blog/438025270 I ja sam citao,ekstra je,imam nekih petnaestak brojeva. Lesli prci samo jednu-Sumiko.
Lunar Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Ovo je jedino sto se secam iz mog detinjstva,i sto me na samu pomisao odma vrati u proslost i ubaci u slatko-tuznu nostalgiju. Ove stvari su mi tada vredele vise od zivota, i bili mi roditelji kada mi je to trebalo, tako da gajim neka posebna osecanja prema njima. Nije da sada ne bi mogao da igram ponovo ove igre, ali jednostavno vise nemam vremena nit snage da ulozim 250 sati zivota da se upustim u ovaj drugi svet. Ali kad tada cu se vratiti tom svetu, bicu kad tad rasterecen obaveza.
Dark_Elf Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 (edited) Čitao ja, ali nije to bio strip. jbg... mi smo to zvali strip, iako nije imao slike. Roman... whatever... I ja sam citao,ekstra je,imam nekih petnaestak brojeva. Lesli prci samo jednu-Sumiko. Ma nije samo nju. Sećam se i neke epizode kad je opalio neku prostitutku. U tom stripu je sex vazda bio forsiran. A čini mi se i da Sumiko nije bila nevinašce (mada je imala opravdanja (zarobili je... nije ona tu ništa mogla... al' je ipak uživala)). Ma perverzija bre! A bila i neka knjiga... isti pisac valjda... al' se ničeg ne sećam. Edited May 18, 2011 by Erchamion
Footog Qpoos Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Ма, све можеш наћи на стрипзони. e,tebra,vidim da si potkovan... meni stric radio u forumu(ne ne ovom )bilo to kuci stripova,ispod kreveta gomila...nego me interesuje kako se zove strip(tacnije vise komada)onaj gde je zagor umro,pa se desava u dve epizode...znas onaj gde se blek u markovom stripu pojavljuje...i onaj gde je neki blekov kada radi 7 izazova...to mi je omiljni strip...kako li se zvase...7 izazova ili slicano...moram te pitati,da li je legenda da se tex pojavio kod zagora u strip?jebi ga,nisam ti dao dosta informacija,al sve sto znas o tim stripovima,bice mi dragoceno...na tome sam odrastao...pa kasnije nisam imao kaontakata sa stricevima...preko stripova sam naucio latinicu...da se ne lazemo,pre no cirilicu...
Мајор Гашпар Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 *986 ЗС Командант Марк - Тајанствени савезник (појављује се Блек) *ЗС 1079 Командант Марк - Коначна победа (такође се појављује Блек) *724 ЛМС Блек - Седам живота Кад је Загор у питању ту сам јако слаб. Оно кад "умире" може да буде нека епизода где се Хелинген појављује - вероватно Дивови добра и зла. Значи... 1
Grobodan Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Jeste, tu gine. Imao sam tih 5 brojeva i onako ih slepiš selotejpom i napraviš jedan, to je bilo popularno Jaooo koliko sam ja tih stripova imao, punu kutiju od zamrzivača i sve se razgrabilo
Talvi Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 (edited) "Sedam života" mi je jedan od omiljenih stripova bio, videlo se u startu da mi black metal ne gine. Edited May 18, 2011 by Talvi
Јарослав Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 i meni je bio u jednom periodu. bk je uvek pushtao dobre crtace, konana izmedju ostalih. Плус Сандокан и А. Џ. Квак.
SkullKrusheR Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 o, da. shteta shto danas nema takvih crtaca... cartoon network je do pre koju godinu josh uvek imao dobre crtace, ali vidim da ih vishe ne pushtaju. shteta zbog danashnjih klinaca.
Srlandand Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 (edited) U bre, Dzoni Kvest mi je ubedljivo omiljeni crtani bio Inace, secam se koliko sam voleo ovo da igram Edited May 18, 2011 by Srlandand
Јарослав Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 (edited) @Скалкрашер: шта ће им данас такви цртаћи, кад имају фејзбук. @СрнаБамбиКакоВећ (): о, да! закон игрица! имам је још гајби, па је некад покренем преко емулатора. ЕДИТ: ово је свако имао: Edited May 18, 2011 by Јарослав
Sisus Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 meni stric radio u forumu Je l' ti donosio i Magyar Szo? Moji iz razreda su išli na praksu u Dnevnik, bila kući gomila Sexpress-a.
Fapril ethereal Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 ЕДИТ: ово је свако имао: ja nisam jer sam se plashio
Јарослав Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 а добро, јесте мало морбидно. али је било готивно
sale 3sm Larry Flynt Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Imao je takav nastavak i za olovke,secam se da su svi to furali kroz osnovnu,meni islo na nerve,pa sam imao izgubih je u sedmom.. 1
Lou Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 a добро, јесте мало морбидно. али је било готивно Jesi li im nameštao frizurice?
kuruz Posted May 18, 2011 Author Report Posted May 18, 2011 Ni ja nisam imao to. Najjače igračke sam imao '93. i '94, ćale i keva su švercovali benzin iz Rumunije, pa nam odatle donosili brda kocaka, kamiona, aviona, helikoptera na daljinski, voštanih bojica, autića na natezanje i ostalih drangulija. Normalno, sve smo izlomili, nemam nijednu igračku iz detinjstva. Krajem devedesetih su nam stalno kupovali velike slagalice, i danas ih obožavam.
kuruz Posted May 18, 2011 Author Report Posted May 18, 2011 Haha, nikad nisam gledao te filmove. Najviše sam odgledao polovinu dela u kojem se maklja s nekim Rusom.
Јарослав Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 a ovako neshto? http://www.wishlist.nu/wp-content/uploads/2006/12/rocky.jpg желим ово.
sale 3sm Larry Flynt Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Zar nije treći, Ivan Drago? cetrti....u trecem ga Apolo trenira i glavna pesma je aj of d tajgr
lemmy sixx Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Zar nije treći, Ivan Drago? Ma kakvi,u trecem se siba sa Mr.T.I ko sto rece sale,trenira ga Apolo.
Recommended Posts