Jump to content

Recommended Posts

Posted

ОД ЈУЧЕ ПОЧЕЛИ МОЋНИ РЕНЏЕРИ (ОНИ ПРАВИ) НА ПИНКУ!!!!!!!!!!!!! Сваког радног дана у 19h!!! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

powerrangers.jpg

• Upvote 3
Posted

Гледао сам синоћ, бољи поклон за рођендан нисам могао да добијем.

Posted

ОД ЈУЧЕ ПОЧЕЛИ МОЋНИ РЕНЏЕРИ (ОНИ ПРАВИ) НА ПИНКУ!!!!!!!!!!!!! Сваког радног дана у 19h!!! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

powerrangers.jpg

:rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Guest HEFEST
Posted

Meni najveci zal za tim sto niko ne moze da mi nadje najjacu igricu moje mladosti gde Celavi Turcin u crvenim pantalonama ide u avanturu osvajanja zamalja i blaga. Igrica je na foru Marija, ali mnoooogo bolja. Ovde imas inventory u kom je obavezno da imas merdevine koje mozes bilo gde da postavis i da se penjes na mesta koja ne vidis uopste na ekranu tako da neke stvari nalazis na klasican user. Mozes da skupljas i slova da bi dobio neki bonus. Ne povecavas se kao Mario nego prvo dobijas neku pucu kao jednu kuglicu koja ide samo pravo, a onda imas jos 2 ili apgrejda gde je najbolja puca 3 homing kuglice. Imaju nivoi pod vodom, u napustenom rudniku gde u jednom delu vozis vagon iz koga moras da ubijes opasnu meduzu, ima deo gde te uz neke stepenice jure dinosaurusi i zadnji nivo je borba protiv carobnjaka koji baca nesto slicno surikenima i veoma je zajebano preci. Pre carobnjka pojavi se fejk carobnjak koji samo jednom pukne i nestane.

Ako neko zna neka se javi. Garantujem zivotom da bolje igrice nema i cesto ocu da poludim jer sam zaboravio ime.

Posted

karmagedon je klasa... igralo se u osnovnoj , kod drugara zasedne... tada nije svako imao komp...

bio i album sa slicicama :rockdevil:

karingtone , ne izazivaj !

Posted

To burazeru!Nba Live 95 i FIFA International Soccer su kult nad kultovima!U FIFI je bila fora da stanes ispred golmana,on deganzira,napuca te i lopta udje u gol.

Posted

al najjaca je 96ica...samo go si mog'o dati kada prodjes po strani i negde u ravni 16terca i aut linije dajes golove...prava stvar...to i nb jam...2 najjace sportske igrice...

Posted

To burazeru!Nba Live 95 i FIFA International Soccer su kult nad kultovima!U FIFI je bila fora da stanes ispred golmana,on deganzira,napuca te i lopta udje u gol.

То је, ваљда, ФИФА 98. :bigblue: Још увек је чувам. Генијална игрица.

Posted

To bi trebalo da je FIFA 95, igrao sam je ko lud, zajedno sa NBA live 95. U tom fudbalu, 95% golova se daje sa jedne odredjene udaljenosti i ugla. Ako ispunis ta dva uslova, pogodak je siguran.

A NBA je bio fenomenalan, Sam Cassell, celavi vanzemaljac koji igra za Hjuston i daje trojke ko lud. :rockdevil:

Spyro the Dragon je moja omiljena igra, prva tri dela za playstation su najbolje platformske 3D igre ikad, po meni.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...